Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Slažem se Beduin, da je **** kao i za ceste. Al ti kablovskoj plaćaš nešto drugo a Taksa je nešto drugo.
Kablovske kuće nešto sitno plaćaju javnom servisu da bi imali pravo da uvrste javne kanale u svoju ponudu. Pa nema ništa džaba
Kablovske kuće nešto sitno plaćaju javnom servisu da bi imali pravo da uvrste javne kanale u svoju ponudu. Pa nema ništa džaba
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Putarina je skocila sa 60 na 75 KM za vozila do 2000 kubika jos tamo nekad 2016.Al' kad vec spominjes registraciju, koliko se para uplati trebali bismo imati fantasticne ceste
Tu je naravno 8 KM za BiHAMKa (pomoc na cesti) ili preciznijeKako za Faktor kaže pomoćnik ministra prometa i komunikacija Pavo Boban ovih dodatnih „nekoliko maraka“ bit će iskorišteno za održavanje cesta.
– Povećali smo simbolično naknadu za putnička vozila tako da ćemo sa tih nekoliko dodatnih maraka, a imajući u vidu da su takva vozila brojna, prikupiti sredstva da ih možemo preusmjeriti na održavanje cesta
U praksi to zvuci skoro kao nemoguca misija, ne javljaju se u preko 70 % situacija itd.Svako vozilo koje se registruje u Federaciji BiH i nalazi se u ovom entitetu ima pravo na tri besplatne intervencije godišnje. To se odnosi na izlazak mehaničara koji će pokušati otkloniti kvar na vozilu ili prijevoz do najbližeg servisa, odnosno uklanjanje vozila sa ceste s ciljem regulisanja odvijanja saobraćaja
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
- Fantasista
- Kontakt:
Bratu se desilo da mu je auto stalo i on zvao osiguranje( central osiguranje) i ljudi nazvali šlep službu koja je došla i odvukla auto do majstora. Nije morao ništa plaćat, mislim da ima određeno do koliko kilometara voze besplatno.
Obzirom da na godisnjem nivou kupe milione (preko 620 000 registrovanih vozila samo u FBIH) naravno da ce tu i tamo reagovati. Moraju pokrivati veci dio teritorija a ne biti samo aktivni tik do grada (podrucje od oko 3km sto u stvarnosti cesto rade). Cak i clanovi BiHAMKa (nekakvi paketi) imali su losa iskustva.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Hana ima IQ iznad prosjeka. Znaci koliko je lijepa, toliko je duplo pametnija. Vjerujem da zna sta radi
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Ko je ta?Bosniacum Lilium je napisao/la: ↑08 nov 2019, 17:00Hana ima IQ iznad prosjeka. Znaci koliko je lijepa, toliko je duplo pametnija. Vjerujem da zna sta radi
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
I ja sam imao pozitivno iskustvo sa Bihamkom. Šlepali me od Jablanice do Mostara.
Covjek ih zvao - nakon sat vremena javili se i odgovor - nisu nadlezni za tu rutu. Pozove kolegu odslepa ga na magistralu, ponovo ih nazove tamo nekakvi izgovori.
O strucnosti mehanicara koji ce pokusati otkloniti kvar imas malu arhivu dogodovstina.
O strucnosti mehanicara koji ce pokusati otkloniti kvar imas malu arhivu dogodovstina.
Napisala je na faceu da ce uskoro sve biti rijeseno,ti ces svakako prvi saznati

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
ŠkorićReal i Barca odolijevaju današnjem komercijalizmu i marketingu

Nullius in verba
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Zdravstvo prije svega, da ja mogu odluciti kome cu pare za zdravstveno osiguranje dati, a ne da mi oni uzimaju i u svoj zavod uplacuju.
Das po 300 maraka mjesecno, i tamo dodjes moras markice opet, moras sve placati, cekati da te prime, na kraju npr neko se ne daj Boze razboli i odbiju ga za kemoterapiju jer je guzva na Klinickom, kao sto znam slucajeva.

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Poyyyyy

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- ASD
- Kontakt:
Penzijsko osiguranje takođe mada teško se tu može šta riješiti jer se mora održavati postojeće koje je neodrživo.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑08 nov 2019, 17:28Zdravstvo prije svega, da ja mogu odluciti kome cu pare za zdravstveno osiguranje dati, a ne da mi oni uzimaju i u svoj zavod uplacuju.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Trenutno korisnika/ca: Paromlinac i 2 gosta.