koldzin 100%Vanja8 je napisao/la: ↑08 nov 2019, 21:02Je li ono neka stranka imala predizborni slogan DRŽAVA ZA PROSJAKE...
Čini mi se da sam to procitao na nekom bilbordu..![]()

koldzin 100%Vanja8 je napisao/la: ↑08 nov 2019, 21:02Je li ono neka stranka imala predizborni slogan DRŽAVA ZA PROSJAKE...
Čini mi se da sam to procitao na nekom bilbordu..![]()
Dje tvoje mjesto za prosjacenje...?
Pa ako ce se maznuti sta iz budzeta, prali bi vi i guzice
Tebe bas nije stid jel demohikanac12 je napisao/la: ↑08 nov 2019, 21:43Ucjenjivali su sa tim parama, da povucemo tuzbu ili nema para za istok. Konkretno Dzemidzic ispred saveza.
Na sjeveru tuga
Mitovi? Pa što ne kažeš,
Ima i ona knjiga gdje piše da je u 600 utakmica zabio preko 400 golova. E to je vrhunac mitomanije."U konkurenciji fudbalskih imena koje spomenuh nije bilo lako doći do jugoslavenskog reprezentativnog dresa osim ako nisi iz ‘velike četvorke’, pa kad je konačno došao red da i Hase odigra za državni tim on je nakon pola sata igre u kojoj su ga ostali ignorisali, na prvo primanje lopte prošao kompletan protivnički tim, došao do gol crte i na njoj ostavio loptu, a zatim napustio teren odmahujući tadašnjem selektoru Tirnaniću. To je, naravno, bila i jedina utakmica Asima Ferhatovića za reprezentaciju Jugoslavije."
Mitomani, picke sa juga
Opet iskorištena ista rimaKockoglavi je napisao/la: ↑08 nov 2019, 23:02Mitomani, picke sa juga
Naguzi se vlasti
"Znao je predriblati pola protivničkog tima, doći do njihova gola, onda se vratiti na polovinu pa opet i onda eventualno dati gol."
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, bordobijeli, nedimmmm1337, ristagrad, Serha i 32 gosta.