Cuo sam za nekog lika u Ozrenu iz Semizovca igro, slicna prica, i on je tako kazu znao predriblati odbranu i golmana i onda se vrati s loptom nazad. Mislim da sad grijanje radi. Neko cevabdzija neko grijanje. Sta ti je zivot
Činjenice, i UDBA, i kokuzluk. Aferim, ni ja ne bi bolje.
Pantelija je napisao/la: ↑08 nov 2019, 23:44"Čim je primio ovaj novac, Ljubomir Nikolić otišao je do Vlatka Konjevoda, kome je saopćio da je novac primio, pa je tada Vlatko Konjevod prišao uzdužnoj liniji terena i dao znak igračima Ivici Osimu i Dragi Smajloviću, a što je trebalo da znači da ova dva igrača sabotiraju igru, odnosno, da svojim nezalaganjem omoguće da “Hajduk” dođe do pobjede, što su oni i učinili."
"Od ovog su momenta ova dva igrača igrali izrazito slabo, što je bilo očigledno svim prisutnim na terenu, pa je ovakva njihova igra izazvala revolt kod nekih igrača “Željezničara”. Tako je u jednom momentu igrač “Željezničara” Matić fizički napao igrača Osima zbog njegovog očiglednog nezalaganja i sabotiranja same igre.Sve je ovo omogućilo “Hajduku” da dođe do lahke pobjede od 4:0."
Umjesto da slavite Matica vi slavite varalicu....al kako kazu, kakav otac takav sin
Zar te Damir i Hajro ništa nisu naučili? Ccc.
Jel to sam sebe citirasPantelija je napisao/la: ↑08 nov 2019, 23:50Pantelija je napisao/la: ↑08 nov 2019, 23:44"Čim je primio ovaj novac, Ljubomir Nikolić otišao je do Vlatka Konjevoda, kome je saopćio da je novac primio, pa je tada Vlatko Konjevod prišao uzdužnoj liniji terena i dao znak igračima Ivici Osimu i Dragi Smajloviću, a što je trebalo da znači da ova dva igrača sabotiraju igru, odnosno, da svojim nezalaganjem omoguće da “Hajduk” dođe do pobjede, što su oni i učinili."
"Od ovog su momenta ova dva igrača igrali izrazito slabo, što je bilo očigledno svim prisutnim na terenu, pa je ovakva njihova igra izazvala revolt kod nekih igrača “Željezničara”. Tako je u jednom momentu igrač “Željezničara” Matić fizički napao igrača Osima zbog njegovog očiglednog nezalaganja i sabotiranja same igre.Sve je ovo omogućilo “Hajduku” da dođe do lahke pobjede od 4:0."
Umjesto da slavite Matica vi slavite varalicu....al kako kazu, kakav otac takav sin
namjestaj osime boli te ku*rac
Prvo nisam bruda, ja te seljakluke davno prosao.
Legenda je kakva je da je.Pantelija je napisao/la: ↑09 nov 2019, 00:13Prvo nisam bruda, ja te seljakluke davno prosao.
Drugo, moji komentati su svakako beskorisni nakon sto se procita tekst![]()
Mene bi bilo stid navijati za klub sa ovakvom historijom i ovakvom "legendom". E cuj gledali derbi iz tunela, da je pravde gledali bi iza resetaka,te biMatic bi dobio status legende. Ali... kakav klub takva legenda, kakva legenda takva filozofija. Mutna.
Sta djeca znaju o zavicaju.. Pape je bio svjetski top igrac al Hase je veca legenda..