Logicno
NBA 2019/2020 - LOS ANGELES LAKERS CHAMPIONS
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: NBA 2019/2020
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
-
- Kontakt:
E moj Klače yebo ti ovakvu ekipu , 21 razlike imaš u zadnjoj četvrtini i izgubiš , a neke šampionske ambicije imaš...Trener Phile je njihov ubjedljivo najveći minus ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Kako igra TT 

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Sta mislite da ce GSW uraditi s obzirom da se Curry nece vracati do kraja sezone?
Normalno, moraju upasti u tank mode s obzirom na ekipu koju imaju.. ali nesto kontam da bi im ubjedljivo najbolja opcija bila trejdovati Russella. Sigurno ima ekipa, narocito sa istoka, koje bi dale nesto vrijedno za njega.. A sledece sezone kad se vrate Klay i Steph, on im je svakako nepotreban.
Normalno, moraju upasti u tank mode s obzirom na ekipu koju imaju.. ali nesto kontam da bi im ubjedljivo najbolja opcija bila trejdovati Russella. Sigurno ima ekipa, narocito sa istoka, koje bi dale nesto vrijedno za njega.. A sledece sezone kad se vrate Klay i Steph, on im je svakako nepotreban.
Same old story.
Makar bi dao šansu Stottsu ako CJ ode.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Kerr sinoc izjavi da ne zna odakle su dosle info da se Steph nece nikako vracati ove sezone...dscile je napisao/la: ↑09 nov 2019, 13:09Sta mislite da ce GSW uraditi s obzirom da se Curry nece vracati do kraja sezone?
Russell i Green bi mogli biti trejdani. Ono sto je sigurno, da je Russell potpisan kako bi bio trejdovan u neku ekipu.dscile je napisao/la: ↑09 nov 2019, 13:09Sta mislite da ce GSW uraditi s obzirom da se Curry nece vracati do kraja sezone?
gsw ce bit contender naredne sezone ako s klupe dobiju pomoc, jezgro steph-klay-dray je vec osvojilo titulu, tako da u njih ne treba sumnjat, a eric paschall i jordan poole obecavaju, pogotovo ovaj prvi za kog vec sad kazu da je novi dray s boljim sutem... vidjecemo hocel sta napravit na draftu, jer ne vjerujem da ce gsw ganjat playoff ove sezone
da, za dangela ce takodjer dobit nesto, ako tu dobiju nesto dobro, eto njih nazad
da, za dangela ce takodjer dobit nesto, ako tu dobiju nesto dobro, eto njih nazad
Strašno su me iznervirali, pogotovo Embiid. Možda i najbolja partija klupe u ovoj “eri” i uspjeli su to da uprskaju.bombaysaphire je napisao/la: ↑09 nov 2019, 13:01E moj Klače yebo ti ovakvu ekipu , 21 razlike imaš u zadnjoj četvrtini i izgubiš , a neke šampionske ambicije imaš...Trener Phile je njihov ubjedljivo najveći minus ...
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
J*bote kakva 4/4 sinoc u Denveru
Atmosfera kao da je plej of utakmica
@nezalaganje
Nebitno, i da se vrati za mjesec dana opet ce biti prekasno za ganjati PO na zapadu. Previse ce utakmica propustiti, a preslab je ostatak ekipe da se moze garantovati neki PO nakon njegovog povratka. U svakom slucaju, bolje im je baciti ovu sezonu u nepovrat i uzeti nekog igraca svojim pikom u lutriji.. a plus sigurno mogu dobiti i pik prve runde za Russella ako ga budu trejdovali.

@nezalaganje
Nebitno, i da se vrati za mjesec dana opet ce biti prekasno za ganjati PO na zapadu. Previse ce utakmica propustiti, a preslab je ostatak ekipe da se moze garantovati neki PO nakon njegovog povratka. U svakom slucaju, bolje im je baciti ovu sezonu u nepovrat i uzeti nekog igraca svojim pikom u lutriji.. a plus sigurno mogu dobiti i pik prve runde za Russella ako ga budu trejdovali.
Hajd bar na kraju onaj faul embiida nije bioClutch je napisao/la: ↑09 nov 2019, 13:56Strašno su me iznervirali, pogotovo Embiid. Možda i najbolja partija klupe u ovoj “eri” i uspjeli su to da uprskaju.bombaysaphire je napisao/la: ↑09 nov 2019, 13:01E moj Klače yebo ti ovakvu ekipu , 21 razlike imaš u zadnjoj četvrtini i izgubiš , a neke šampionske ambicije imaš...Trener Phile je njihov ubjedljivo najveći minus ...

Kakvo simuliranje faula u napadu, smiješno
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Debil radi sta hoce i kako hoce a nije forme vidio id POa.. Valjda se dovede u red do bitnih utakmica
Millsap s koncima igrao, Murray dobar, sve u svemu jedna od ekipa koja je medju losijim u napadackom ratingu a vecinu pobjeda ima 

- BosniaBoston
- Kontakt:
#Punoljetstvo
- BuffonGigi
- Kontakt:
Mi se sve vrijeme plasimo za Lakerse i za povrede AD i Lebrona, a Klipe bi se mogle prve raspasti nakon GSW. Kavaji opet ima misteriozne probleme, a niko ne zna koliko je PG blizu povratka.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Ma kakav trade se moze odraditi da ekipa postane jaca bez CJ-a? Istina da je uzasan za sada ove sezone, ali vratit ce se u normalu.Lillard je napisao/la: ↑09 nov 2019, 13:22Same old story.
Makar bi dao šansu Stottsu ako CJ ode.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Svakako da se Portland treba rijesit CJa. Dobar je igrac al realno za klasu losiji od Damea sa istim defanzivnim nedostacima. CJ bi u nekom Orlandu imao puno vise smisla nego u ovakvom Portlandu.
kad je vakat za trejd BenaClutch je napisao/la: ↑09 nov 2019, 13:56Strašno su me iznervirali, pogotovo Embiid. Možda i najbolja partija klupe u ovoj “eri” i uspjeli su to da uprskaju.bombaysaphire je napisao/la: ↑09 nov 2019, 13:01E moj Klače yebo ti ovakvu ekipu , 21 razlike imaš u zadnjoj četvrtini i izgubiš , a neke šampionske ambicije imaš...Trener Phile je njihov ubjedljivo najveći minus ...
Embiid svake sezone sve gore reaguje na double team
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
-
- Kontakt:
Clutch je napisao/la: ↑09 nov 2019, 13:56Strašno su me iznervirali, pogotovo Embiid. Možda i najbolja partija klupe u ovoj “eri” i uspjeli su to da uprskaju.bombaysaphire je napisao/la: ↑09 nov 2019, 13:01E moj Klače yebo ti ovakvu ekipu , 21 razlike imaš u zadnjoj četvrtini i izgubiš , a neke šampionske ambicije imaš...Trener Phile je njihov ubjedljivo najveći minus ...
Za onakav poraz samo je trener kriv , i niko više. Pratim razvoj Phile od čuvenog tankovanja , utakmice play-offa pogotovo i sve mi se čini da Brown je ta karika koja nedostaje za šampione Istoka .
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Trenutno korisnika/ca: Semrush [Bot] i 2 gosta.