Klin se klinom izbija.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Fantasista
- Kontakt:
Re: Chat
Moraš biti u formi, češće se razbijat i nema problema.
- Marsal
- Kontakt:
Ma razvaljotka, znalo se popit i sve ali ne prekardašit

Ma neki DJ iz Fmjama ili čega već pušto neku muziku, neki party, nešto, iskako se ko debil, napio se ko debil, prilazio nakim trebama, grobtejebo, na kraju sam u pola 3 sa jaranom otpratio nekog Danca do hotela, izgubio se u Zenici
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- Fantasista
- Kontakt:
Da nije brat DJ Soul bio 

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- Beduin
- Kontakt:
Treba mi mala pomoc. Kakva su vam iskustva u marketima kad nesto razbijete slucajno, jeste li morali platiti?
Nedavno je izasao clanak kako kupci nisu duzni platiti ako nesto razbiju u marketu, nisam siguran je li to kod nas ili na Zapadu, da li ima neki clan zakona i kome se pozaliti u tom slucaju?
Danas mati razbije slucajno nesto u Robotu i ja odmah kazem da cu platiti, hajde da budem uljudan jer redovno tu mati kupuje stvari. Medjutim, na kasi radnica pocne pametovati kako svi moraju platiti, a to me izjervira pa hocu da nadjem ako ima po zakonu neka stavka da predocim im direktoru ili kome vec.
Iz principa to radim.
Nedavno je izasao clanak kako kupci nisu duzni platiti ako nesto razbiju u marketu, nisam siguran je li to kod nas ili na Zapadu, da li ima neki clan zakona i kome se pozaliti u tom slucaju?
Danas mati razbije slucajno nesto u Robotu i ja odmah kazem da cu platiti, hajde da budem uljudan jer redovno tu mati kupuje stvari. Medjutim, na kasi radnica pocne pametovati kako svi moraju platiti, a to me izjervira pa hocu da nadjem ako ima po zakonu neka stavka da predocim im direktoru ili kome vec.
Iz principa to radim.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 54 gosta.