Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Trener prima platu da odrzava svlacionicu, red rad i disciplinu. A ne da javno proizva igrace koje je on stavio u prvih 11AngelDiMaria je napisao/la: ↑09 nov 2019, 15:41Bravo husrefe sto javno kazes da nammigraci imaju kurcobolju. Svi uz sefa. Pristuo igraca je 0
Yebo vas sudija u pakaš sviju, lik je uhljup totalni da kolje i jedne i druge, čist penal za nas, čist crveni Vladanu. O tome da je prva situacija bila za nas penal i vjerovatno riješena utakmica o tom po tom, dok ovako igramo više od neriješenog i ne zaslužujemo. Draže nam se baviti teorijama zavjere o sudijama i kriminalcima Osim nego zabost nos u našu avliju i zapitat se zašto nam igrače boli qita u gostima i zašto očajno igramo u 15 od 16 kola.
Naravno da bod nije loš, ali moramo biti življi i konkretniji u gostima. Kada li će nas prestati pljačkati?!Zeko87 je napisao/la: ↑09 nov 2019, 15:45Al zato kad nam se Pidro oporavi ima da pregazimo ligu ko plitak potok.
Dobro je barem da nije poraz, ovo je jedno od tri najteža gostovanja u ligi. Treb prestati sanjati da ćemo mi pobjeći konkurentima +10 bodova i riješiti titulu u aprilu.
Guravo će biti do zadnjeg kola. Mislim da naredna tri kola mozemo do 9 bodova aBd. Nije ovaj bod toliko ni loš ljudi.
Pa sta je onda uloga trenera? Haj mi objasni svega ti?AngelDiMaria je napisao/la: ↑09 nov 2019, 15:51Cuj husref kriv, pa ne moze kad vidis da svi igraci osim jednog ili dvojice trce, sad reci ajmo svi napolje. Nek je javno rekao, i treba da svima bude jasno da nisu ispostovali ono sto je trener rekao. A to za izmjene, ko da udje, sabanovic ili sisic pa da rijese tekmu (pitanje u ciju korist) **** vas vise antihusrefizam, pa vidite da je cak i ahmet koji je zario i palio ovu tekmu zasro do bola, a tataar nikad goru tekmu nije odigrao.
Ocito su pojedini mislili kad se vrati mirko i ostali oporave da ce sami protivnici gace skidati. E nece. I jos jako bitna stvar, radnik je jako dobra ekipa. Rezultat nije los, los je pristup igraca. Teren i ostalo ne treba komentarisati
Zato je husref onda odlucio da nikoga ne vadiZeko87 je napisao/la: ↑09 nov 2019, 15:56Ma površno gledate stvari. Igrači su prosjek čim nemaju kontinuitet kvalitetnih igara. Od 2-3 možeš očekivati isti doprinos u svim utakmicama, ovo ostalo bljesnu kad imaju svoj dan i to je to. Da je izveo Tatara sad bi Husref bio kriv jer on, tobože, igrač poteza, da je izveo ovog bilo bi on zna podvaliti loptu, ovaj potrči naprijed...
Ako ekipa igra dobro kući, a sa istim igračima očajno u gostima imaju: manjak samopouzdanja, ili ne poštuju dogovor, ili dogovor ne znaju ispoštovati, to je jasno kao dan. Isto bi bilo da je zaigrao bilo ko u prvoj postavi.
Šuko je negdje u 33' rekao ''tek se sad gostujući navijači čuju iako su odavno ušli na stadion''moj uzor-S.G je napisao/la: ↑09 nov 2019, 15:53Mi smo ušli oko 30e minute, dobro smo djelovali realno na terenu. Solidna igra, falio je završni pas i tu je Tatar usto 2 3 solidne prilike
Drugo poluvrijeme, nemam rijeci. Užasno.
Trenutno korisnika/ca: amypitar, Bing [Bot], boki86, hase73, Konzerva, napoleon72, OsmanhodzicBuco, Pena, Posejdon, Vanja8 i 78 gostiju.