Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
- BetonskiMozgovi
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Kakva loša ekipa su ovi pitari, to je strašno..
Koji su nafakasi ovi pitari, kako ce tek da kmece pred derbi to je strasno. 
Mjau !
- ElCartel11
- Kontakt:
I ovakvi losi smo ispred vas 
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
FKSarajevoHz87
- Kontakt:
Malo ga dotako i odma faul ma daj pa ne igraju djeca.HongKong je napisao/la: ↑09 nov 2019, 15:35Ne znam sta seru na Mujica jos ih pogurao na kraju. Prvo Lazic kao zadnji igrac odbrane opali sakom Pecu ni faul da svira, a realno bilo je za drugog zutog. Slag na tortu Kovacevic rukom zaustavlja loptu van 16 metara. Radnik bolji za klasu i da nisu imali pomoc sudija i ogromnu dozu srece petari bi bili ispod Zrinjskog.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
drakensang
- Kontakt:
Dobar potez Osima za Mujezinovica na krilu, cudi me pa to nije ranije uradio. Mada ce imat problema s veznim Sadikovic-Alispahic, nema tu trkaca a Sloboda ga ima u Hodzicu.
Sarajevo lose, ali sacekst cu da dodju ovamo pa da vidim iz prve ruke. Cinjenica je da je liga nikad ujednacenija zato sto je nikad losija, jbt Sarajevo i Zeljo kombinovano 3 pobjede na strani, zalosno.
Zeljo je zasad najgora ekipa koja je dosla u vrapcice, bas jer smo ih satrali trkom a to bi mogla i Sloboda uradit. Zanimljivo ce bit
Sarajevo lose, ali sacekst cu da dodju ovamo pa da vidim iz prve ruke. Cinjenica je da je liga nikad ujednacenija zato sto je nikad losija, jbt Sarajevo i Zeljo kombinovano 3 pobjede na strani, zalosno.
Zeljo je zasad najgora ekipa koja je dosla u vrapcice, bas jer smo ih satrali trkom a to bi mogla i Sloboda uradit. Zanimljivo ce bit
Zadnja izmjena: drakensang, dana/u 09 nov 2019, 16:01, ukupno mijenjano 1 put.
-
FKSarajevoHz87
- Kontakt:
Ne moze Hodzic samdrakensang je napisao/la: ↑09 nov 2019, 15:59Dobar potez Osima za Mujezinovica na krilu, cudi me pa to nije ranije uradio. Mada ce imat problema s veznim Sadikovic-Alispahic, nema tu trkaca a Sloboda ga ima u Hodzicu
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Joj uslova u Mostaru, lopta jedva ide...
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
drakensang
- Kontakt:
Ma može kod nas sve, nema interesa za boljitak fudbala, ali kome više pričati tu priču, svi sve znaju a niko ništa ne radi.drakensang je napisao/la: ↑09 nov 2019, 16:04Katastrofa cijeli dan pada i grmi, ne znam uopce kako igraju, ulice su bazeni
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- samoposteno
- Kontakt:
Ma nije ni do njih toliko, mislim jeste ali eto savez zapeo za te reflektore, hebali ih reflektori kada nemaš tri terena za normalno igranje fudbala, ali dobro već smo mi navikli na javašluk u našem fudbalu, gdje prestaje logika tu počinje Bosna, to je ta izreka za naš fudbal
- samoposteno
- Kontakt:
Kod nas sve naopako svako prvo sredjuje terene samo kod nas savez ulaze u citace karata 2 miliona za te pare je mogao 2-3 terena sreditRaonffa je napisao/la: ↑09 nov 2019, 16:14Ma nije ni do njih toliko, mislim jeste ali eto savez zapeo za te reflektore, hebali ih reflektori kada nemaš tri terena za normalno igranje fudbala, ali dobro već smo mi navikli na javašluk u našem fudbalu, gdje prestaje logika tu počinje Bosna, to je ta izreka za naš fudbal![]()
Od 2017. insistiraju na tim refketorima i opet sad na ljeto 2020. kada kazu da ce biti gotovo, naravno nece biti gotovo. A to so su tereni njihve sem dva na Bilinom Polju i Grbaviti to ih ne interesuje.
Mjau !
Je l' ovo Emir Delić prenosi Sloboda-Željo ili se meni čini? 
Edit: Nije, nekakav Kerim ipak.
Zapravo sad sam zbunjen, glas mi je ko u onog komentatora što je nekada na Hayatu radio prenose, ne znam sad je l' to bio ovaj Delić uopšte.
Edit: Nije, nekakav Kerim ipak.
Zapravo sad sam zbunjen, glas mi je ko u onog komentatora što je nekada na Hayatu radio prenose, ne znam sad je l' to bio ovaj Delić uopšte.
Zadnja izmjena: Raonffa, dana/u 09 nov 2019, 16:19, ukupno mijenjano 1 put.
- SoulEclipsee
- Kontakt:
Ma daj druze nisi realan Zeljo je za sve kriv
Zadnja izmjena: SoulEclipsee, dana/u 09 nov 2019, 16:18, ukupno mijenjano 1 put.
- anonymousHD
- Kontakt:
Namjerno ga nagazio, fuj
Nije Savez kriv sto godinama klubovi i kantoni ne ulazu u stadione, terene. Ja se ne sjecam da je Zrinjski ista ulozio u stadion. Prvo moras sam nesto uraditi pa onda traziti od Saveza i Uefe. Na drugu stranu je Velez dosta ulagao i zato i zasluzuju podrsku. Isto se odnosi i na Siroki koji je prvi stvarno ulozio i isto imaju osnovu nesto da traze.
- samoposteno
- Kontakt:
Kriv je savez sto im daje licencu za igranje sa ovakvim terenom da izbaci 1-2 ekipe vidjeli bi kako se ulaze u tereneTristan10 je napisao/la: ↑09 nov 2019, 16:21Nije Savez kriv sto godinama klubovi i kantoni ne ulazu u stadione, terene. Ja se ne sjecam da je Zrinjski ista ulozio u stadion. Prvo moras sam nesto uraditi pa onda traziti od Saveza i Uefe. Na drugu stranu je Velez dosta ulagao i zato i zasluzuju podrsku. Isto se odnosi i na Siroki koji je prvi stvarno ulozio i isto imaju osnovu nesto da traze.
Slazem se. Cim uvedes i sprovedes zakone, kriterije odma bi se lova naslasamoposteno je napisao/la: ↑09 nov 2019, 16:23Kriv je savez sto im daje licencu za igranje sa ovakvim terenom da izbaci 1-2 ekipe vidjeli bi kako se ulaze u tereneTristan10 je napisao/la: ↑09 nov 2019, 16:21Nije Savez kriv sto godinama klubovi i kantoni ne ulazu u stadione, terene. Ja se ne sjecam da je Zrinjski ista ulozio u stadion. Prvo moras sam nesto uraditi pa onda traziti od Saveza i Uefe. Na drugu stranu je Velez dosta ulagao i zato i zasluzuju podrsku. Isto se odnosi i na Siroki koji je prvi stvarno ulozio i isto imaju osnovu nesto da traze.
-
Convicts1988
- Kontakt:
Krmetnjak od stadiona, ruševina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.