Haj penal jarane i moze, al kako dati crveni u onoj situaciji? Mada nakon Celika i onog crvenog nista ne cudi od petara. Zato vi i trazite Franu da sudiElCartel11 je napisao/la: ↑09 nov 2019, 16:21Cist penal i crveni karton igracu Radnika nije svirao kod rezultata 0:1 za nas oko 55 min i eto nama se steli
Koji mitomani i sa kim se mi raspravljamo jbt, zbog njih bilo suspendovano 5 sudija u 6 kola i oni se nasli pricati o sudjenju.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
Cuva Bog Zelju svog!
i risto đogo je navijao za sarajvo. torpederi mitomaniElCartel11 je napisao/la: ↑09 nov 2019, 16:21Cist penal i crveni karton igracu Radnika nije svirao kod rezultata 0:1 za nas oko 55 min i eto nama se steli
Koji mitomani i sa kim se mi raspravljamo jbt, zbog njih bilo suspendovano 5 sudija u 6 kola i oni se nasli pricati o sudjenju.
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
- ElCartel11
- Kontakt:
Ocigledno namjerno igranje rukom u kaznenom prostoru i to jos cini mi se u situaciji gdje bi nas igrac isao 1na1 sa golmanom. Ruku istego kao da kosarku igra, to je cisti crveni.HongKong je napisao/la: ↑09 nov 2019, 16:25Haj penal jarane i moze, al kako dati crveni u onoj situaciji? Mada nakon Celika i onog crvenog nista ne cudi od petara. Zato vi i trazite Franu da sudiElCartel11 je napisao/la: ↑09 nov 2019, 16:21Cist penal i crveni karton igracu Radnika nije svirao kod rezultata 0:1 za nas oko 55 min i eto nama se steli
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Celavi konobar:
Jedna molba. Dajte da probamo u toku utakmice ne pisati negativne komentare, ma sta god se desavalo na terenu. Ne mora svaka greska biti popracena sa "debil", "kanta", "klosar" i tako taj fazon, da ne yebemo zivce jedni drugima. Kada se zavrsi mozemo lijepo pricat o utiscima.
Unaprijed hvala.
Jedna molba. Dajte da probamo u toku utakmice ne pisati negativne komentare, ma sta god se desavalo na terenu. Ne mora svaka greska biti popracena sa "debil", "kanta", "klosar" i tako taj fazon, da ne yebemo zivce jedni drugima. Kada se zavrsi mozemo lijepo pricat o utiscima.
Unaprijed hvala.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
-
- Kontakt:
Neko link za Sloboda Zeljo?
- SoulEclipsee
- Kontakt:
belosevic28 je napisao/la: ↑09 nov 2019, 16:30Celavi konobar:
Unaprijed hvala.

- SoulEclipsee
- Kontakt:
Nastavlja Željkan sa krađama, živi fosil se cereka kući.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Sta mislis je li mu nesto Almir Memic u rodu?belosevic28 je napisao/la: ↑09 nov 2019, 16:30Celavi konobar:
Unaprijed hvala.
Pizda mala
Dabogda mu Salem od usta za lijekove odvajao.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Dobro igra Petrovic, vodi 0:1...
Mrtvi pitar Petrović (j.bo li ga slino hase u pakaš) ne sudi čist penal Želji nakon odbrane rukom igrača Slobode na gol liniji. Bordo prijatelji iz NSBiH i dalje narušavaju regularnost takmičenja.
Naprijed Željo četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
E cuj rukom

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Novi nivo mitomanije.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
E čuj Pitar Petrović

-
- Kontakt:
@nbmacak, mema im kosu ovaj ne, al hajd im znaj u sta je to mutiralo...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
-
- Kontakt:
Kakvo suđenje, nadam se da ce UEFA sto prije suspendovati ovaj kriminalni savez.
Sloboda - Petrovic 0 1
Sloboda - Petrovic 0 1
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Najveca kriminalna familija Osim 

Eno u ruku pogodi lika, penal sviraj 

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], bvsic, jurisicduska, Pact1921, Venom i 21 gost.