Nakon prvog poluvremena bilo me strah da sta ne zavrsi u golu za 1:1 jer smo bili malo neozbiljni u napadu pa opet ganjaj. Sreca dobro je. Bravo Stilicu i Subasicu aBd sto vise prilike da dobijes. Sad je ionako zavrseno juniorsko prvenstvo. Bravo i za ostale momke. Krpicu yebo si mi zivce, ali nejse halal sad
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Kako plate rade 
Nakon prvog poluvremena bilo me strah da sta ne zavrsi u golu za 1:1 jer smo bili malo neozbiljni u napadu pa opet ganjaj. Sreca dobro je. Bravo Stilicu i Subasicu aBd sto vise prilike da dobijes. Sad je ionako zavrseno juniorsko prvenstvo. Bravo i za ostale momke. Krpicu yebo si mi zivce, ali nejse halal sad
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- MocMahale444
Odma da kazem jedno: Siroki je favorit na Grbavici!!
Utakmica solidna teren (teren/tereni osim naseg i bp) su katastrofa. Savez napolje
Sloboda slabasna ali su odigrali koliko su mogli.
Fino za oko da su prijateljski postupili na pocetku tekme uz izjave onog Miljenka iz kafane slozna braca.
Semir Stilic
moKe
ZaimAga
Krpic zvani ufc
Utakmica solidna teren (teren/tereni osim naseg i bp) su katastrofa. Savez napolje
Fino za oko da su prijateljski postupili na pocetku tekme uz izjave onog Miljenka iz kafane slozna braca.
Semir Stilic
moKe
ZaimAga
Krpic zvani ufc
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
To je to. Bravo momci, bravo Brko. Jbg tek smo poceli, bice tu jos dosta padova i oscilacija, ali ovo danas je ono cemu se tezi. Protivnik apsolutno bezopasan, nisu uspjeli pravu sansu napraviti, a gore kad imas raspolozenog Stilica samo je pitanje koliko ces zabiti. Ermine ne budi ckapi spremi se i ti, mozes bar dvije sezone odraditi na pravom nivou i da se sklopi strasna ekipa. Subasic danas debi i asistencija. Svaka cast i njemu i strucnom stabu sto su mu dali sansu. Ima jos posla oko ekipe, neke pozicije i skripe, ali i to ce se popraviti.
Idemo podrzati ekipu protiv Sirokog, bas vazna tekma pred derbi, oni imaju tesko gostovanje i mozemo u boljem raspolozenju uci u tu utakmicu.
Stilic Semir unosi nemir
Idemo podrzati ekipu protiv Sirokog, bas vazna tekma pred derbi, oni imaju tesko gostovanje i mozemo u boljem raspolozenju uci u tu utakmicu.
Stilic Semir unosi nemir
Cuva Bog Zelju svog!
Napisah ranije ako postignemo rano gol da ce biti lakse.
Zao mi je samo sto ne prognozira rezultat jer mi se u glavi vrtio rezultat 4:0 za nas.
U svakom slucaju protiv Sirokog ispuniti stadion.
Zao mi je samo sto ne prognozira rezultat jer mi se u glavi vrtio rezultat 4:0 za nas.
U svakom slucaju protiv Sirokog ispuniti stadion.
Muhoni lud siiiMocMahale444 je napisao/la: ↑09 nov 2019, 18:50Odma da kazem jedno: Siroki je favorit na Grbavici!!
Utakmica solidna teren (teren/tereni osim naseg i bp) su katastrofa. Savez napolje![]()
Semir Stilic![]()
![]()
moKe![]()
ZaimAga![]()
Krpic zvani ufc![]()
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
sub nov 09, 2019 5:22 pm
Tanko je ovo od obe ekipe. Da nije sudija priznao 100% neregularan gol psovali bi i kleli. Ovako ekstaza.
E moj Zeljo sta im radis
Tanko je ovo od obe ekipe. Da nije sudija priznao 100% neregularan gol psovali bi i kleli. Ovako ekstaza.
E moj Zeljo sta im radis
Cuva Bog Zelju svog!
BICE ZELJO OPET SAMPION!!!!!
pozdrav za raju sa svete teme
pozdrav za raju sa svete teme
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Pa gdje si ti Irfane, zabrinuo si nas
Štilićeva statistika je neumoljiva:
11 utakmica
4 pogotka
5 asistencija
S pola snage
Štilićeva statistika je neumoljiva:
11 utakmica
4 pogotka
5 asistencija
S pola snage
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Prvi na tabeli, najefikasnija ekipa lige, gradnja juga, natkrivanje istoka, fasada sjevera, najposjećeniji klub u državi, Krpić prvi strijelac lige, Štilić najbolji asistent lige, Subašić debi i odmah asistencija, dušmani u vlastitim redovima i drugim klubovima na aparatima. Lijepo je biti navijač Željezničara.
Štiliću, debitovao si prije 2 mjeseca, a već imaš 4 gola i 5 asistencija. Rekoh ja ide lagani double-double učinak do kraja sezone. Hvala ti.
Štiliću, debitovao si prije 2 mjeseca, a već imaš 4 gola i 5 asistencija. Rekoh ja ide lagani double-double učinak do kraja sezone. Hvala ti.
Idem se pitarima napit krvi da ih pitam jeko prvi.
Moro sam malo odmorit od forumskih zbivanja da napunim baterije
Sta ovo pisu lobotomci da je bio neregularan prvi gol
Neka nam kazu koji smo na tabeli bili prosle godine u ovo vrijeme
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Nije lahko dusmanima naseg Zelje u ovim trenucima. Pale se aparati. Abd ide novi Jug, ide krov na istok, gledamo futbol, j tri tacke lobotomce.
Cuva Bog Zelju svog!
Cestitke svima, najvise MANIJACIMA zbog kojih sve ovo ima glavu i rep!
Od sutra priprema za Siroki. Klub je zasluzio pune tribine i punu podrsku do kraja. Sve je u nasim rukama!
SVI SMO ZELJEZNICAR!
Od sutra priprema za Siroki. Klub je zasluzio pune tribine i punu podrsku do kraja. Sve je u nasim rukama!
SVI SMO ZELJEZNICAR!
Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.
Nastavice se...
Nastavice se...
Šteta što divovi sad gostuju vrapčićima, ovi će im se ponovo naguziti
Irfo
Irfo
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Bitno je da smo zaostatak ponistili i sad gurati ovako do zimske pa se pojacati koliko se moze. Makar u odbrani i sa bismiletom u drugu polusezonu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Zamislite da je još Bogi ušao da zatvori utakmicu
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Jesti svoja muda - Živcirati se; izraz se odnosi na muškarce i žene koje se tako osećaju.

Mislim da je ovo Sipi danas bio žuti koji ga suspenduje za narednu tekmu da ćeš gledat Bogija protiv Širokog.
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], WeekendOffender i 26 gostiju.