Asmir Begović
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Asmir Begović
Zalosno je Begovic ikako pristao da igra za nas...
Upropastili smo covjeku reprezentativnu karijeru...
Nemojmo se iznenadit ako je **** Susica i repku . . .
Jeste vala, sad bi sav sretan na pripremama ganjao Irvase i bjele medvjede po Kanadi.ahmic je napisao/la:Zalosno je Begovic ikako pristao da igra za nas...
A i karijera mu je unistena.Umjesto da ko' covjek brani po trecim ligama Engleske,on se mora prljati u Premier ligi.
Nego neko navede Skrtela ,da ovaj je razgovarao i sa selektorom kao u vezi saveza.I dogovorom ipak dosli do saznanja da bi bilo bolje da Skrtel ostane ''kod kuce''
Medjutim u vezi Begovica,ovaj se uopste nije nikom javio,niti bilo sta objasnio u vezi nedolaska.
Sam sebi zatvara guzicom vrata,taman mjenjao i Pavela.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Gledam sad Begovica u 1pv protiv Lierpoola (repriza?) i covjek se nevjerovatno popravio, siguran i nije statican (cinilo mi se da je bio taki, sigurno zbog neiskustva se tako pricivalo)..panter kad neko puca na gol...
Ima tu nesto da se i popravi ali definitivno bi za mene bio broj 1 golman reprezentacije..zasto cekati itd..nek sad stane na gol..Hasagic je branio dosta godina vec i sigurno se nece pobljsati, dok Begovic i sada vec mi izgleda bolji od Hasagica..jos sa vecim iskustvom ima da bude bez premca
Ima tu nesto da se i popravi ali definitivno bi za mene bio broj 1 golman reprezentacije..zasto cekati itd..nek sad stane na gol..Hasagic je branio dosta godina vec i sigurno se nece pobljsati, dok Begovic i sada vec mi izgleda bolji od Hasagica..jos sa vecim iskustvom ima da bude bez premca
Ne znamo mi jeli se on nekome javio ili nije.harishp je napisao/la:Medjutim u vezi Begovica,ovaj se uopste nije nikom javio,niti bilo sta objasnio u vezi nedolaska.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Haha, dobro si.ultrasstyle_tz je napisao/la:steta sto Safetu nema ko zabranit da dodje
Beg vjerovatno ima neku malu povredu ili prehladu, a Stoke ne zeli rizikovat nista. Da su kvalifikacije, naravno bi igro. Po meni je vaznije za nas da on zadrzi mjesto u Stokeu, nego da igra utakmicu koja ne znaci nista. Vidite koliko igraca nece bit u ovim utakmicama kod svih ekipa.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Kako rece selektor BIH ,nikome.Cak bi mogao da snosi odgovornost.Tako prenesese sa sc sporta itd.Virtu4l je napisao/la:Ne znamo mi jeli se on nekome javio ili nije.harishp je napisao/la:Medjutim u vezi Begovica,ovaj se uopste nije nikom javio,niti bilo sta objasnio u vezi nedolaska.
Mene od njega ne moze nista vise iznenaditi.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
ako se ispostavi da se Begovic nikome nije javio i da nije htio igrati za reprezentaciju nikad ga vise u ne treba zvati pa sve da je rjec o Bufonu! ima BIH dovoljno kvalitetnih golmana koji ce srcem braniti za svoju domovinu! ali prvo treba vidjeti ko je kriv Beg ili Stouk..
Joj sta ste se digli. Evo i Spahic je povrijedjen, a sigurno ce igrat za vikend (iako je specificni slucaj, jer ima hronicne bolove u dusi). Isto vazi i za ove ostale. Ovo je prijateljska u novembru, i jos ima 5 mjeseci do sljedece vazne utakmice. Klubovi ce iskoristit svaku priliku da zadrze igrace. Sta sad on mora javljat Susicu je li ga boli desno jaje ili lijevo?
Sjećaš se kad je Misimović morao slati slike od doktora da potvrdi da je bolestan, a bolesna nacija ga već razapela. Šega...Cartman je napisao/la:Joj sta ste se digli. Evo i Spahic je povrijedjen, a sigurno ce igrat za vikend (iako je specificni slucaj, jer ima hronicne bolove u dusi). Isto vazi i za ove ostale. Ovo je prijateljska u novembru, i jos ima 5 mjeseci do sljedece vazne utakmice. Klubovi ce iskoristit svaku priliku da zadrze igrace. Sta sad on mora javljat Susicu je li ga boli desno jaje ili lijevo?
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Naravno, a da je Spahic povrijedjen ti bi isti likovi pricali kako je on patriota i zrtvovao svoje zdravlje za BiH.Virtu4l je napisao/la:Sjećaš se kad je Misimović morao slati slike od doktora da potvrdi da je bolestan, a bolesna nacija ga već razapela. Šega...Cartman je napisao/la:Joj sta ste se digli. Evo i Spahic je povrijedjen, a sigurno ce igrat za vikend (iako je specificni slucaj, jer ima hronicne bolove u dusi). Isto vazi i za ove ostale. Ovo je prijateljska u novembru, i jos ima 5 mjeseci do sljedece vazne utakmice. Klubovi ce iskoristit svaku priliku da zadrze igrace. Sta sad on mora javljat Susicu je li ga boli desno jaje ili lijevo?
Nije u pitanju razlog povrede ili neigranja.U pitanju je profesionalnost.Koji ocito neki zaboravljaju.Virtu4l je napisao/la:Sjećaš se kad je Misimović morao slati slike od doktora da potvrdi da je bolestan, a bolesna nacija ga već razapela. Šega...Cartman je napisao/la:Joj sta ste se digli. Evo i Spahic je povrijedjen, a sigurno ce igrat za vikend (iako je specificni slucaj, jer ima hronicne bolove u dusi). Isto vazi i za ove ostale. Ovo je prijateljska u novembru, i jos ima 5 mjeseci do sljedece vazne utakmice. Klubovi ce iskoristit svaku priliku da zadrze igrace. Sta sad on mora javljat Susicu je li ga boli desno jaje ili lijevo?
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Samo se cekao trenutak, pa da se i po Asmiru raspali...Ja jesmo bolesna nacija sto neko rece. U pravu je !!
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Odavno se po Asmiru raspalilo, ali malkice između redova. Možda bi ga se već mogli odreći, patriotizam ovo-ono, bez obzira što ima 23 godina i brani u najjačoj ligi na planeti.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ma ima i toga,A sta mislis da se ovo desilo Mudonji.@Curtman bi ga zivog pojeo.Adinjo je napisao/la:Samo se cekao trenutak, pa da se i po Asmiru raspali...Ja jesmo bolesna nacija sto neko rece. U pravu je !!

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
harishp je napisao/la:Ma ima i toga,A sta mislis da se ovo desilo Mudonji.@Curtman bi ga zivog pojeo.Adinjo je napisao/la:Samo se cekao trenutak, pa da se i po Asmiru raspali...Ja jesmo bolesna nacija sto neko rece. U pravu je !!

"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
[youtube][/youtube]
- Principatus
- Kontakt:
Na Sušićeve riječi se nadovezao kapetan Emir Spahić:
- Nije mi drago da se ovo desilo, nisam kompetentan da o tome odlučujem, ali u svakom slučaju kad ostaneš bez prvog golmana, očekuješ da jedan mlad golman kao Begović koji u svijetu nogometa kotira dobro, iskoristi priliku i dokaže se na ovoj utakmici. Njegov nedolazak nije nimalo ugodan, ali sigurno da to neće uticati na atmosferu u ekipi.
- Nije mi drago da se ovo desilo, nisam kompetentan da o tome odlučujem, ali u svakom slučaju kad ostaneš bez prvog golmana, očekuješ da jedan mlad golman kao Begović koji u svijetu nogometa kotira dobro, iskoristi priliku i dokaže se na ovoj utakmici. Njegov nedolazak nije nimalo ugodan, ali sigurno da to neće uticati na atmosferu u ekipi.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Šaban jedan, pohasio se. Ne moraš nikad` više ni stati između dvije stative što se tiče reprezentacije prodajo.
Jos samo kakva vijest o pijanci u kakvome pubu u Engleskoj i Asmir definitivno postaje "bad boy" ove reprezentacije.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- Principatus
- Kontakt:
Mozda je bolje jos ne pljuvati, da se kasnije nebi moralo polizati.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.