FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Ovo je ona dobra hefta. Čestitke timu, ruženje preskačemo. Naš je Željo opet prvi ponovo!
Naprijed Željo četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
@braco hvala ti na tako divnoj informaciji.
@Ljozee pobjeda zagarantovana kad puleni igraju
@Ljozee pobjeda zagarantovana kad puleni igraju
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Imali su priliku. Amar je sad zauzet jedno 4-5 godina, naći će Begić drugu ublehu da zamijeni ovu postojeću.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Sad treba spustiti euforiju, spremiti se za Siroki a onda i derbi, nakon tokga jos Velez kuci pa zimska pauza.
Mjau !
- plavousrcu
- Kontakt:
Cujem cirevi masovno "navijacima" pucaju. Pogodjeni vise od komsija.
- MocMahale444
Ako zeznu protiv Sirokog ima da im psujete. Hajde prestanite ih Hvaliti 
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Najdraze mi je kada pocnu pjeniti ove paprikice i ostalo voce i povrce. Iz nemoci i nevjerice pocinje da gibeti i da trazi namjerne kartone za igrace kluba za koji se predstavlja da navija.
Ma sisajte hamdana bijednici.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Gutaju sve sto poseru. Sta ce kad nemaju karaktera, kicmu, obraz...plavousrcu je napisao/la: ↑09 nov 2019, 19:45Cujem cirevi masovno "navijacima" pucaju. Pogodjeni vise od komsija.
Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.
Nastavice se...
Nastavice se...
Jesi vidio jadnika, **** svu familiju. On je i postavio onu sliku kao zamislja Dadu protiv petara, pa ga Dado i Mesa popisase na derbiju. Kome oni dopustaju da pise tamo **** im gazda mame klosarskekerimatomic1921 je napisao/la: ↑09 nov 2019, 19:52Najdraze mi je kada pocnu pjeniti ove paprikice i ostalo voce i povrce. Iz nemoci i nevjerice pocinje da gibeti i da trazi namjerne kartone za igrace kluba za koji se predstavlja da navija.
Cuva Bog Zelju svog!
- lijevapolutka
- Kontakt:
Samo da uputim cestitke svim akterima, od igrača preko stručnog štaba do navijača. Bravo
moSa ljoŽe
strasno
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Ma uzas zivi prijatelju. Providno do bola.
Kakav navijac naseg kluba, kakvi bakraci.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Satro 14 dana ban dobio a nije proslo ni 7 
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Paraziti. **** ih Stila..kerimatomic1921 je napisao/la: ↑09 nov 2019, 19:56Ma uzas zivi prijatelju. Providno do bola.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Jel iko primjetio kod precke Stile golman skoci i gleda u nebesa ima li lopte dje

Cuva Bog Zelju svog!
Ma raja yebo debila, ne kvarite sebi noć nego uživajte u pobjedi. Ja je odoh proslaviti svečano 
, a debili nek jedu muda.
- mohikanac12
- Kontakt:
Navijači FK Željezničar, dobro me slušajte šta vam imam reći.
Došli smo na raskršće. Dva su puta ispred i oba pričaju svoju priču.
Prvim putem idemo svako za sebe.
Drugim putem idemo svi zajedno.
Ja vas molim, ne zbog mene, mene slobodno posaljite u tri lijepe dosadne. Molim vas zbog naseg kluba kojeg svi toliko volimo. Na koljenima sam pred vama i nije me stid!
Nisam najbolji među nama, nisam najveci, nisam najpametniji. Ovo radim jer mi srce kaze da tako treba.
Osjetite trenutak, prepoznajte koje opcije imamo, zamislite moć koja nam je na dohvat ruke, samo čeka da je uzmemo. Cilj svakog od nas je Željo, veći, bolji, sposobniji za djela koja su svima nama jedan nedosanjani san.
Ne postoji Ja na tom putu. Postojimo Mi, svi kao jedan, jer "Mi smo Željini Željo je naš"!
Za sve nas pojedinacno, ovaj korak je mali, beznacajna sitnica, ali ako svi zajedno napravimo taj korak, čut će se! Vidjeće se. Osjetiće se. Nemoj se razmisljati ni jedne sekunde hoces li napraviti taj korak, nemoj se dvoumiti da li bi trebao napraviti taj korak, ucini to.
Ujedini se i ustani Plava Armijo!
https://media.giphy.com/media/eHR4DpAZP ... /giphy.gif

Mi pisemo istoriju, zivimo u trenutku koji ce se pamtiti.
@Storm, ispostujte zbog Želje. Hiljadu puta je napisano, samo je Željo bitan. Kopaj yebene ratne sjekire, vrijeme je. Odbacimo okove podjela, slabosti, ego i negativne emocije. Neka izgore u vatri koju ćemo zapaliti i da nikada vise ne budu zidovi koji nas dijele dok stojimo svi na istoj tribini. Niko od nas nema pravo izabrati da stojimo u mjestu, umjesto da korak po korak idemo naprijed. Sad je trenutak da izaberemo put na koji ćemo krenuti. Ostat ce zapisano za sta smo se odlucili.
Mi smo Željini Željo je naš!
Došli smo na raskršće. Dva su puta ispred i oba pričaju svoju priču.
Prvim putem idemo svako za sebe.
Drugim putem idemo svi zajedno.
Ja vas molim, ne zbog mene, mene slobodno posaljite u tri lijepe dosadne. Molim vas zbog naseg kluba kojeg svi toliko volimo. Na koljenima sam pred vama i nije me stid!
Nisam najbolji među nama, nisam najveci, nisam najpametniji. Ovo radim jer mi srce kaze da tako treba.
Osjetite trenutak, prepoznajte koje opcije imamo, zamislite moć koja nam je na dohvat ruke, samo čeka da je uzmemo. Cilj svakog od nas je Željo, veći, bolji, sposobniji za djela koja su svima nama jedan nedosanjani san.
Ne postoji Ja na tom putu. Postojimo Mi, svi kao jedan, jer "Mi smo Željini Željo je naš"!
Za sve nas pojedinacno, ovaj korak je mali, beznacajna sitnica, ali ako svi zajedno napravimo taj korak, čut će se! Vidjeće se. Osjetiće se. Nemoj se razmisljati ni jedne sekunde hoces li napraviti taj korak, nemoj se dvoumiti da li bi trebao napraviti taj korak, ucini to.
Ujedini se i ustani Plava Armijo!
https://media.giphy.com/media/eHR4DpAZP ... /giphy.gif

Mi pisemo istoriju, zivimo u trenutku koji ce se pamtiti.
@Storm, ispostujte zbog Želje. Hiljadu puta je napisano, samo je Željo bitan. Kopaj yebene ratne sjekire, vrijeme je. Odbacimo okove podjela, slabosti, ego i negativne emocije. Neka izgore u vatri koju ćemo zapaliti i da nikada vise ne budu zidovi koji nas dijele dok stojimo svi na istoj tribini. Niko od nas nema pravo izabrati da stojimo u mjestu, umjesto da korak po korak idemo naprijed. Sad je trenutak da izaberemo put na koji ćemo krenuti. Ostat ce zapisano za sta smo se odlucili.
Zadnja izmjena: mohikanac12, dana/u 09 nov 2019, 20:22, ukupno mijenjano 1 put.
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Zar mu samo toliko predivdjas da ce zivjeti?
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Eh ako ova igra i pobjeda nije dovoljna pozivnica za Siroki i Velez kuci da bude bar oko 8k.... Onda ne znam sta je???
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Trenutno korisnika/ca: antibot, Futbol, primussucks i 24 gosta.