UFC
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: UFC
Ma Vaso pravi show realno, ne treba njegove izjave uzimati previse ozbiljno.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Ocekivano hahahaha, ugasi ga ko budalu. Zanimljiv karakter, ali prosjecan borac, sto se moze vidjeti po rezultatima. Kad god se borio sa nekim imalo jacim borcima, odmah su ga gasili lagano. Mankovski dosao ozbiljan, ovaj se dosao zajebavati i lagana pobjeda.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
Prodaje se dobro jbg.
- Donnie Darko
- Kontakt:
nije ni prosjecan vec je los borac koji nabija omjer na kantamabhpremierliga12 je napisao/la: ↑09 nov 2019, 23:27Ocekivano hahahaha, ugasi ga ko budalu. Zanimljiv karakter, ali prosjecan borac, sto se moze vidjeti po rezultatima. Kad god se borio sa nekim imalo jacim borcima, odmah su ga gasili lagano. Mankovski dosao ozbiljan, ovaj se dosao zajebavati i lagana pobjeda.
de ba, gotivim ga, smijesan je, ali ovo je sramota od borbe bila
Bas lagana pobjeda. Vaso cirkuzant i svaka cast na karijeri i polularnosti koju je napravio, a ko borac je treca liga. Treba i to znati.
Malo sam razocaran sa ovim.
Malo sam razocaran sa ovim.
- invincible1921
- Kontakt:
Joj kolko su srali u podcastu i mrezema na kraju izgubise svi ko pocetnici...ako Erko dobije padoh samo onog crnogora nafuranog
a odigro sve meceve iz ponude
Edit: Vaso valjda najslabiji borac u univerzumu a da je uzeo neke pare...frajer je glat izgubio sve i jednu iole ozbiljnu borbu. Moze samo pobjedit namjestene meceve na vasarima poput megdana...
Edit: Vaso valjda najslabiji borac u univerzumu a da je uzeo neke pare...frajer je glat izgubio sve i jednu iole ozbiljnu borbu. Moze samo pobjedit namjestene meceve na vasarima poput megdana...
Zadnja izmjena: invincible1921, dana/u 09 nov 2019, 23:33, ukupno mijenjano 1 put.
=\_1921_/=
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Ma sasvim ocekivano, prejak je Mankovski za ova sranja. Najvise me Ilic iznenadio, ocekivao sam od njega puno vise, ali izgleda da je onaj knouckout prosli put bio samo sretan...Donnie Darko je napisao/la: ↑09 nov 2019, 23:28nije ni prosjecan vec je los borac koji nabija omjer na kantamabhpremierliga12 je napisao/la: ↑09 nov 2019, 23:27Ocekivano hahahaha, ugasi ga ko budalu. Zanimljiv karakter, ali prosjecan borac, sto se moze vidjeti po rezultatima. Kad god se borio sa nekim imalo jacim borcima, odmah su ga gasili lagano. Mankovski dosao ozbiljan, ovaj se dosao zajebavati i lagana pobjeda.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
Osramoti sebe Vaso, sramota sta je ponudio publici.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Nije za Mankowskog realno. Dosao spreman, izgleda spremno, udara jako, agresivan, bez haman kapi znoja... ko je Vasi kriv sto MMA shvata kao hobi.Donnie Darko je napisao/la: ↑09 nov 2019, 23:28nije ni prosjecan vec je los borac koji nabija omjer na kantamabhpremierliga12 je napisao/la: ↑09 nov 2019, 23:27Ocekivano hahahaha, ugasi ga ko budalu. Zanimljiv karakter, ali prosjecan borac, sto se moze vidjeti po rezultatima. Kad god se borio sa nekim imalo jacim borcima, odmah su ga gasili lagano. Mankovski dosao ozbiljan, ovaj se dosao zajebavati i lagana pobjeda.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
- Donnie Darko
- Kontakt:
i u toj je borbi bio raznesen kao i veceras, mozda i dvije 10-8 runde i onda knock out, msm glupo je rec sretan, nije sretan, ali opet se izvukao iako je losiji borac bio, jbg nisu taj nivo ni jedan ni drugi, ni blizubhpremierliga12 je napisao/la: ↑09 nov 2019, 23:30
Ma sasvim ocekivano, prejak je Mankovski za ova sranja. Najvise me Ilic iznenadio, ocekivao sam od njega puno vise, ali izgleda da je onaj knouckout prosli put bio samo sretan...
Ali realno Ilic ima vremena jos uvjek napredovat.
- Sarrifufna
- Donnie Darko
- Kontakt:
posten govor od vase, msm lik je fakat top ovako ko persona van oktagona, steta sto ne shvata ozbiljnije borbe
Posteno od Vase, kao i uvijek. Bolji je, izgubio sam i izgubit cu opet.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
vec za mjesec protiv nekog levata na megdanu 
- invincible1921
- Kontakt:
Pa vala nije posteno nego hinjavo...isto ko sa anzorom. Ne moze doc osim i pricat dobicemo 5 0 Reala, a i sam zna da necemo i onda kad nas real nabije ko kantu da iuadje i kaze jbg bolji su stas...
Da je to prica prije meca kao eto nadam se.pobjedi ha hi, al tvrdit da ces unistit nekoga i onda ma mecu te taj neko raznese ko leveata..je smijesno
=\_1921_/=
Samo za tebeeeeee beograđankoo malaa
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Joj

Show brate, marketing, mediji... to tjera ljude da gledaju najvise. Vaso to radi odlicno, samo sto precesto zakaze. A gdje i ne bi, do jucer se haman borio svaki jbni mjesec.invincible1921 je napisao/la: ↑09 nov 2019, 23:39Pa vala nije posteno nego hinjavo...isto ko sa anzorom. Ne moze doc osim i pricat dobicemo 5 0 Reala, a i sam zna da necemo i onda kad nas real nabije ko kantu da iuadje i kaze jbg bolji su stas...
Da je to prica prije meca kao eto nadam se.pobjedi ha hi, al tvrdit da ces unistit nekoga i onda ma mecu te taj neko raznese ko leveata..je smijesno
Hahahahahahahah pjesma top xD
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
- Donnie Darko
- Kontakt:
e J*** ti
prejako
prejako
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.