UFC
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: UFC
Jest je odabrao dedemi
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Rekao je kod Petraka da sprema iznenadjenje za pjesmu. Ovo nisam bas ocekivao, a nije niko u areni vjerujem. xD
Jbte koliki je ovaj, k'o regal.
Jbte koliki je ovaj, k'o regal.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
- invincible1921
- Kontakt:
Pa dobro marketing donekle, al ne.mogu ja sad doc i stalno pricat da cu bit ljude i svaki put batine dobijat...i sta kao eto jbg. Ono s koreskovom sto se borio i najobicniji amater sa mjesec treninga bi izdrzo 20 secRooney88 je napisao/la: ↑09 nov 2019, 23:43Show brate, marketing, mediji... to tjera ljude da gledaju najvise. Vaso to radi odlicno, samo sto precesto zakaze. A gdje i ne bi, do jucer se haman borio svaki jbni mjesec.invincible1921 je napisao/la: ↑09 nov 2019, 23:39Pa vala nije posteno nego hinjavo...isto ko sa anzorom. Ne moze doc osim i pricat dobicemo 5 0 Reala, a i sam zna da necemo i onda kad nas real nabije ko kantu da iuadje i kaze jbg bolji su stas...
Da je to prica prije meca kao eto nadam se.pobjedi ha hi, al tvrdit da ces unistit nekoga i onda ma mecu te taj neko raznese ko leveata..je smijesno
Hahahahahahahah pjesma top xD
Vaso nije ni borac da se ne lazemo...eto poglrdaj sve i jednu ozbiljnu borbu sto je imo nije kako trrba udarca uputio
=\_1921_/=
Ma ja i ne tvrdim da je Vaso neki borac, samo kazem zasto prica sve sto prica.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
joj frajke kolki je, dobar kurban za 5 porodica brat bratu
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Pudzian je ko grtalica 
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Erko ne smije dopustiti da ga ovaj bik pribije uz zicu ili obori, tesko ces se s njim izboriti. Ovako je puno brzi i na nogama ga moze lagano dobiti.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
- Donnie Darko
- Kontakt:
jbt tito ovo ko mountain oberyn u game of thrones, kad mu je stavio dlanove preko lica samo sam cekao da mu iskopa oci i glavu smrska
ovaj ako ne doruckuje supu od steroida svako jutro **** me, koliki je frajer izgleda kao da skida 10-15 kila da upadne u tesku, doduse jun nije pretjerano veliki blizi je lakoj teskoj nego limitu teske, al ovaj je fakat prevelik
ovaj ako ne doruckuje supu od steroida svako jutro **** me, koliki je frajer izgleda kao da skida 10-15 kila da upadne u tesku, doduse jun nije pretjerano veliki blizi je lakoj teskoj nego limitu teske, al ovaj je fakat prevelik
Samo ne na zemlju, ovaj tesko da mu moze parirati u stojci. Doduse uvijek moze neki lucky punch pasti ali vidjet cemo.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Jos je Erko nabio 10 kg za ovu borbu hahahahaDonnie Darko je napisao/la: ↑09 nov 2019, 23:53jbt tito ovo ko mountain oberyn u game of thrones, kad mu je stavio dlanove preko lica samo sam cekao da mu iskopa oci i glavu smrska
Nadam se da se Jun nece vise baviti ovim "profesionalno". Ne treba mu u zivotu da ga udaraju u glavu. Niti ce kada biti ozbiljan borac niti ima sta dokazivat. Uzimaj pare na onome sto si izgradio, uzivaj sa porodicom itd.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
Bezveze...
- Sarrifufna
A daj
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
E ja sranja brate dragi...
Kakvi su ba ono udarci? Gdje je ovdje ikakva tehnika kod ovog? Na pod I samo mase rukama kao u crtanom.
Steta, Erko je izgledao dosta bolje. Ali ovaj kao bager jbte.
Smijesno pomalo jer se vidi da nijedan nikada nece biti ozbiljan HW ali opet...
Kakvi su ba ono udarci? Gdje je ovdje ikakva tehnika kod ovog? Na pod I samo mase rukama kao u crtanom.
Steta, Erko je izgledao dosta bolje. Ali ovaj kao bager jbte.
Smijesno pomalo jer se vidi da nijedan nikada nece biti ozbiljan HW ali opet...
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
- AshburtonG
- Kontakt:
Majko moja. Trebao samo plesat oko njega, ovaj ne moze hodat u stojci, a kamoli bit ozbiljan borac, ali ne ova budala pokusava branit bacanja od ove stijene. 

- bhpremierliga12
- Kontakt:
Koji debakl balkanskih boraca, Delija dobio amatera i eto jedino Racic me zadivio, ostalo debakl...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.