Jest Krle imo sut iz neke kontre sa nekih 20ak metara. Ništa opasno
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Dakle nismo.moj uzor-S.G je napisao/la: ↑09 nov 2019, 22:04Jest Krle imo sut iz neke kontre sa nekih 20ak metara. Ništa opasno
O cemu mi pricamo?
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Poslije utakmice sa sirokim ne moze me niko ubijediti da ovo nije do igraca. Znaci ovo je zlocin prema nama navijacima.
Slobodi povrijedjen golman na golu s nijedan nas super kvalitetni igrac, kojeg po dezurnim intelektualcima Husref nije rasporedio kako treba, ne skupi muda da opali po golu.
Ako sve sve ovo radi da se Husref otjera onda se stidite upravo i igraci. Uprava mu nije smjela ponuditi novi ugovor ako su znali da ce igraci ovako opstruirati nas klub.
Hebo ga grob mi na strani nemamo sta po golu. Pa da hebenog trenera nemamo neko bi skupio damu i opuca po golu. Pichke.
Slobodi povrijedjen golman na golu s nijedan nas super kvalitetni igrac, kojeg po dezurnim intelektualcima Husref nije rasporedio kako treba, ne skupi muda da opali po golu.
Ako sve sve ovo radi da se Husref otjera onda se stidite upravo i igraci. Uprava mu nije smjela ponuditi novi ugovor ako su znali da ce igraci ovako opstruirati nas klub.
Hebo ga grob mi na strani nemamo sta po golu. Pa da hebenog trenera nemamo neko bi skupio damu i opuca po golu. Pichke.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
-
- Kontakt:
Sada treba pruziti veliku podrsku ekipi. Da pobjede Veleža i onda u derbiju tu su baš naloženi tako da.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Nismo mogli od sudije osutati na gol, duse malee...
Nego, ode Zizovic, eto i Zrinjskog nazad u borbu.
Nego, ode Zizovic, eto i Zrinjskog nazad u borbu.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Ponavljam, idite na rostilj, vratite se i pogledajte rezultat meca i zaobidjite 90minutni srklet dok ne krenu igrati
NEMA NAZAD
A svima ostalim je sve idealno, nema povreda, kartona i uvijek svi na okupu?Zeko87 je napisao/la: ↑09 nov 2019, 21:32Kad husref bude imao sve igrače na raspolaganju deset utakmica i igra u dalje bude blijeda ja ću isto reći da je fakat vrijeme da se nešto mijenja. Ali ovo što smo imali ove sezone je čudo neviđeno sa povredama, pa sad evo i sa kartonima. Nadam se samo da ćemo pauzu iskoristiti kako treba. Ako dobijemo Veleža i remi u derbiju nije za baciti i onda sa pobjedom protiv zvijezde dijeliti prvo mjesto do proljeća u najgorem slučaju.
Nakon svega što se izdešavalo, po meni ok polusezona. Bacite nam ovdje na papir sve polusezone koje nije vodio husref, pa da usporedimo sa ovom i prošlom.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Grob te yebo, jel ovo sad pocelo da se prica da imamo loš igracki kadarbelosevic28 je napisao/la: ↑09 nov 2019, 21:26Kad budes vidio dalje od husrefovog nosa, saznat ces da postoji sarkazam. Do tada nek vam/nam babuka prica bajkiceZeko87 je napisao/la: ↑09 nov 2019, 20:47Ako smo mogli Faruka Ihtijarevića i Albina Pelaka halaliti Želji izdržćrmo i tvoj prelazak u Manijake. Treći kojeg si naveo nas drži na diobi prvog mjesta ove sezone, a prva dvojica među najzaslužnijim za DK prošle. Tatar riješio prvih par kola ove sezone i igrao protiv Radnika i Veleža pod injekcijama i tek poslije toga liječio trbušni zid.belosevic28 je napisao/la: ↑09 nov 2019, 20:31Veselinovic, Krpic i Stanic su magovi na terenu za razliku od Rahmanovica, Tatara, Serbecica... Samo da je kako Evropu izboriti.
E moji Pitari nezahvalni, dalje od zadnjeg kola ne vidite.![]()

I jel ovo ovaj Zeko nije skonto sarkazam

-
- Kontakt:
Kmeljo je uvijek imao najbolji sastav na raspolaganju bez zutih.joker90 je napisao/la: ↑09 nov 2019, 22:17A svima ostalim je sve idealno, nema povreda, kartona i uvijek svi na okupu?Zeko87 je napisao/la: ↑09 nov 2019, 21:32Kad husref bude imao sve igrače na raspolaganju deset utakmica i igra u dalje bude blijeda ja ću isto reći da je fakat vrijeme da se nešto mijenja. Ali ovo što smo imali ove sezone je čudo neviđeno sa povredama, pa sad evo i sa kartonima. Nadam se samo da ćemo pauzu iskoristiti kako treba. Ako dobijemo Veleža i remi u derbiju nije za baciti i onda sa pobjedom protiv zvijezde dijeliti prvo mjesto do proljeća u najgorem slučaju.
Nakon svega što se izdešavalo, po meni ok polusezona. Bacite nam ovdje na papir sve polusezone koje nije vodio husref, pa da usporedimo sa ovom i prošlom.![]()
povreda(2 povrede) suspenzija( 2)
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Grob ga j-ebo smije li se ovdje ista reci osim da je Husref kriv
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Nemamo naubolje uslove, zeljo ima bolji teren gdje igra %50 svoih utakmica, zrinjski po igracima zadrzavanju i dovodenju igraca u zadnje 4 godine mogu reci bolji nego miPantelija je napisao/la: ↑09 nov 2019, 21:03-nespremni i pored dvije ili tri pauze -trener
-nemamo igru -trener
-nemamo motivacije -trener
Izvinite, ali za 11000 tj 18 000 koliko samo husref kosta klub u, jos jedno 10 000 ostatak igrackog kadra, ovo nabijanje lopte na ahmetovica i jedna izmjena je jako jako malo.
Ok kasnilo se sa izmjenama a onda imali pauze i mi ni nakon jedne ne izgledamo bolje, cal sta vise, sve gori i gori.
Protiv sirokog je dokaz da mozemo a sve ostalo da nema motivacije. A posto ja ne primam platu a ni drugi sa tribine da dizu moral igracima i da ih pripreme za utakmice da se na terenu ponasaju kao prvaci, a ne kao gubitnocii, ne vidim razlog da se izmisljaju alibiji...
-kasne plate (laz)
-nemamo najbolju ekipu (laz)
Istina je sada vec jasna. Husref ne izvlaci najbolje iz ove ekipe. On je dosegao vrhunac sa duplom krunom, kada dodje neko do vrhunca ili stagnira ili pada. Mi smo poceli padati a iz prethodnih iskustava sa nama i drugim ekipama, kada husref pocne padati, ne uspije se vratiti. Da se osjeti napredak, ja bih ga ostavio, da se vidi da id na bolje takodjer, ali imati JEDNU pobjedu u gostima je uzasno porazna cinjenica.
Ekipa nespremna da pobjedi cak ni slobodu koja neredovno trenira dok istu tu slobodu konkirent devastira...
Svako naredno kolo je samo prosuzavanje zivota necemu sto umire.
-imamo najbolje uslove u ligi -cinjenica
-imamo najsiri roster - cinjenica
-imamo najplacenijeg trenera -cinjenica
-imamo najplacenije igrace - cinjenica
-sve ovo ne pokazujemo na terenu,-cinjenica
Nemamo najsiri roster nit najbolji roster u ovoj sezone u ovih 16 kola, imamo najlosije sudenje od svih ekipa u prvenstvu
Stanojevic pidro oremus rahmanovic tatar ahmetovic hodzic svi su bili pod povredama u ovih 18 po 3 ili vise kola sto ako se prevede u procentima izmedzu vise od 60% utakmica ovi igraci nisu igrali.
8 k km amar ima covjek nije ni evropu osvoio sta treba husref sa dk imat 7 k km ako je placen trenutno navise tako i treba jer je trener koji ima najvise titula a da nepricam da je kao igrac bio prvak dok recimo amaw se nije ni bavio fudbalom a kamoli sta drugo
Ako se znaju plate zelijo bih znat platu kodre jarnija jesica
Mozda imamo najplaceni igracki kadar al ne mislim da je to neka razlika visa od 150 k km na godisnjem nivou, evo zasto pidro saban dzokanovic kovacevic su dosta jeftinija varijanta ok kjoaevskog sadikovica boje a zeca tako da me nebi zacudilo da Cak zrinjski i zeljo vise trose sto se tice seniorskog tima..
Jos da dodam da smo igrali 5 utakmica vise nego oni, plus extra gistovanje u kupu protiv sb dok su oni 2 igrali kuci protiv drugoligasa
Nebranim Husrefa za ovi danas jer je protiv slobode uradio isto znaci treboje da vodi racuna da zatvori utakmicu i uzme tri boda, jednostavno dovoljno iskustva znanja je MORAO imat da uzme danas 3 boda
Siguran sam 100% danas da nebi uzeli slobodu da su igrali protiv celika
- BordoSarajevo
- Kontakt:
1-5-2=8
3-3-1=12
3-3-1=12
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Samo na 2 posljednja gostovanja, imali smo ukupno 2 udarca u okvir gola za 180 minuta.simidobar je napisao/la: ↑09 nov 2019, 21:29
Gdje nije trebo govorit, svaka mu cast na odgovoru..![]()
Ne znam imal SarajevoJeBordo i jedan pozitivan post... pljuje covjek konstantno duze od 6 mjeseci.. nevjerovatno..
Dace Bog da i on bude sretan i zadovoljan nekad.. samo tad je pitanje ko ce bit novi SarajevoJeBordo..
Oba puta smo vodili pa nismo sačuvali prednost.
Oba puta nismo fizički bili dominantni.
Najskuplji igrački kadar.
Najplaćeniji trener.
Najbolji uslovi u državi.
Na ove stvari se ne pljuje nego povraća.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
-
- Kontakt:
Raja,ima zainteresovanih da napravim neki website ili nesto tako i da uplatom od 1km mozete gledati tekmu sarajeva bez baga i govana..?i da li mogu najebati zbog toga?
-
- Kontakt:
Naši baš utučeni, liječe se storyma, to Jale Brat, Buba, Rasta, zezancije iz auta........

Ovaj nobel bas izaziva da ga neko pospremi
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
-
- Kontakt:
Ko sve?Neda mi se ulazit na insta?Znam za Lazića sa njegovim posranim motivacijskim citatima,poserem i njega i njegove motivacione govore u usta ..Historicar je napisao/la: ↑09 nov 2019, 23:53Naši baš utučeni, liječe se storyma, to Jale Brat, Buba, Rasta, zezancije iz auta........![]()
![]()
-
- Kontakt:
Sarajlijaaa46 je napisao/la: ↑09 nov 2019, 23:48Raja,ima zainteresovanih da napravim neki website ili nesto tako i da uplatom od 1km mozete gledati tekmu sarajeva bez baga i govana..?i da li mogu najebati zbog toga?
Ja imam stranicu radio sam prije prenose ali sada nemam vremena ma nista normala sve ako te ugase udjes kroz vpn i to je to. Ako hoces neku saradnju nesto pp mi posalji.
Jesam tebe sta pito@zip?
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Ako se izgubi.u Mostaru.sta mislite hoce li dobiti otkaz husref? ja sam ravnodusan po tom pitanju..nego zanima me misljenje drugih?