Ma samo u Bosni ima i tako tim plemenskim drzavama. Kod nas u Njemackoj nije takomajestic24 je napisao/la: ↑09 nov 2019, 13:21Moze u Bosni,zato u sloveniji gotovo nemoguce proci tehnicki ako nemas uredne gasove.

Sto bi Bosniaken rekli.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ma samo u Bosni ima i tako tim plemenskim drzavama. Kod nas u Njemackoj nije takomajestic24 je napisao/la: ↑09 nov 2019, 13:21Moze u Bosni,zato u sloveniji gotovo nemoguce proci tehnicki ako nemas uredne gasove.
Nema od ovog nista
Da ima pameti i ikakve želja da ovo bude normalna država, čitava vlada i svi političari od lokalnog nivoa bi trebali otići i Angeli pichku polizat i dat ljudima iz fauvea što traže na tacni.
Pa dok je god ovakvo stanje,to odgovara ovima iz vlastima...zbog toga se kod nas stanje nista ne popravlja. Samo u Bosni imas situaciju da od jednih izbora docekaju druge a da se vlast ne formiraFantasista je napisao/la: ↑10 nov 2019, 14:34Niko se ne trudi da dovede neke investitore niti je ko spreman da se uvlači u guzu strancima. Samo se gleda ko će šta ukrast i kakvu će korist imat.
A šta i ako u ovlaštenom servisu ne budu mogli skinuti na svoju odgovornost?Asteriks je napisao/la: ↑10 nov 2019, 18:12A zasto se zezas oko zapeklih grijaca kada postoji velika sansa da iste slomis i napravis dodatni trosak.
Cak i da imas set za vadjenje trebas znati da samo servisi imaju profesionalce za uklanjanje naslaga tih zapeklina izmedju grijaca i glave cilindra.
Eo primjer problema i kod drugih komponenti. Npr. zapekao saraf dole na vodenoj pumpi, majstor korisio sprej, jace potegao, te da olaksa par puta kucnuo cekicem i slomio kuciste vodene pumpe.
A komšija mi reče da nabijem temperaturu pa da dođem da proba. Ako ne bude mogao, odoh onda do Bloka.wd ti nece pomoci,dzabe prskas,bio je i neki sprej koji ledi s njim su neki moji jarani odvrtali na jednom mercedesu i uspjeli .na skroz hladnom motoru to probaj odvrtati.
Sad zvao čovjeka što radi u ovlaštenom i odgovor je bio, ako je zapekao odma se skida glava motora. Cijena 500KM
U Austriji gase DPFove bez problema, samo nemoj skidati komplet DPF i neces imati problemaVelaHavle je napisao/la: ↑09 nov 2019, 13:27Ma samo u Bosni ima i tako tim plemenskim drzavama. Kod nas u Njemackoj nije takomajestic24 je napisao/la: ↑09 nov 2019, 13:21Moze u Bosni,zato u sloveniji gotovo nemoguce proci tehnicki ako nemas uredne gasove.![]()
Sto bi Bosniaken rekli.
Danas ću kod njega privatno kući, kaže da on proba ga zagrijati nečim pa da proba izvaditi.StrikeWarzone je napisao/la: ↑11 nov 2019, 07:10Pa u toj situaciji ganjas majstora koji radi u ovlastenom da ti to odradi privatno, svi oni rade privatno poslije posla ili vikendom.![]()
Ja znam za ono da ukoliko želiš tamo registrovati auto zbog jeftinije police, da moraš imati prebivalište u RS-u, ili da registruje na nekoga ko ima prebivalište tamo, a to ti je najbolje da pitaš svoje osiguranje.Centre forward je napisao/la: ↑12 nov 2019, 12:53Ako kupujem registrovano auto iz RS, a zivim u Federaciji da li mi vazi polica ovdje?