protiv igmana bila zadnja
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
- legenda reala
- Kontakt:
Znači bićete nabrijani u subotu

valjda City bude prenosio
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
- Kontakt:
Nemaš drugog beka osim njega a prošle godine je bio solidan kod Mileta i zato igra nema veze treba ga istrpit. Vodimo hvala Bogu!
Povrijeden nadam se da ce se uskoro oporavit vidim vodimo.
3 boda ko kuca idemo dobit Gorazde napunit stadion i na kraju zavrsit sa 21 bodom..kao da smo svih 7 kuci dobili, drugi dio imamo odma dvije kuci ukupno 8 i krenut u gornji dio tabele.
Ova utakmica i pobjeda je spasila sezonu vjerujte mi.
- legenda reala
- Kontakt:
Jeste kupili ovo danas 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
- Kontakt:
Naravno..odbili igracima da bi kupili u capljini....
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Cestitke ekipi za pobijedu...borba treba a ne kao pojedinci da glume i da im igra zavisi od njihovog raspolozenja...
Husein-kapetan Gradaščević
Ivan Mijačević
Stjepan Šiber
Ivan Mijačević
Stjepan Šiber
Cestitke na pobjedi. Nadam se da ce ubuduce boje Zvijezde braniti oni koji su spremni da ostave zadnji atom snage na terenu. U tom slucaju ni poraz ne bi bio strasan, ali sigurno bi ih bilo malo
Ne podrzavam upravu, mislim da je krajnje vrijeme da se ove sezone neke stvari presjeku! Al sta bi ovo?zvijezda1 je napisao/la: ↑03 nov 2019, 09:47Lako je sad napadat treba sad nać rešenje kako izać iz ove krize. Jestel vi svjesni da mi sad nemamo napadača da ćemo izgubit i ova dva kola Edo znaš i sam da ulaze neki ljudi u upravu sad koliko je dobar njihov ulazak vidit ćemo po neni bi trebalo ponudit Zdravki da uđe u upravu lično znam da je čovjek voljan pomoć može nam puno pomoć u ovom trenutku. I dalje mislim da je šalda rak zvijezde otjerajte ga bolan
1:2
-
- Kontakt:
Lazo nas vadi...
Cestitke na pobjedi pogotovu sto je ostvarena uglavnom sa domacim kadrom. Sad me zanima kakvo ce razmisljanje bit na polusezoni hocel se vise posvetit nasoj djeci zeljne dokazivanja il ce se opet dovest jedno 12 polovnjaka pa se poslije fatat za glavu
Zamire ja znam da ti malo dporije kontaš ja sam ovo napiso jer su i Jazvin i šarić bili upitni za nastavak prvenstva lp
Hvala ti Boze svanu i taj dan 

Hvala Bogu nadam se da je ovo stop krađi i lakrdijama u BH. Fudbalu
mosa lošmi stićko tit-ula!
: Sada očekujte akciju MUP-a TK. Ko god bilo šta zna neka se ne bedira da svjedoči, ako želite dobro klubu i gradu. Na vrijeme je kocka bačena...
Salda,Ensariću, tik, tak, tik, tak...

Salda,Ensariću, tik, tak, tik, tak...

Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.