Posto znam da si upucen, da te pitam je li ovaj EON light duo paket (telefon mi ne treba) najjeftiniji u Telemachu - tj. 47,50 KM mjesecno, a ako bi se potpisao ugovor na 24 mjeseca 23 KM prvih 6 mjeseci?
Ako je tako, sta u tom paketu imaju od kanala, s obzirom da mi je nejasno ovo Arena Sport SD (promo) PINK paket (promo)? To znaci da bi se Arene (i Pink, iako mi je to nebitno) mogle besplatno dobiti potpisivanjem ugovora na 24 mjeseca? Isto tako, u ovom paketu nemaju Sport klubovi, izuzev SK1, SK2 i SK3, koliko sam uspio vidjeti. Da li bi se svi SK kanali mogli izvuci besplatno potpisivanjem na dvije godine?
Nedavno sam kontaktirao Telemach, nisam ni znao da imaju tehnicku mogucnost prikljucka na mojoj adresi. Iskreno, razmisljao sam da ih zovem, ali mi se ne daje tek tako 60 KM (da bih imao sve SK-ove i Arene - paket EON full duo), kad ovamo u Telecomu za 41 KM dobijes internet 50/8 Mbps (meni je i ovo previse, jer koristim osnovne stvari, bez skidanja filmova/igrica), plus Arene i (ako ostane bez doplatka) svi Sport klubovi. Isto tako, na stranici Telemacha sam citao da se korisnici zale na gubitak konekcije, pogotovo za vrijeme kise/vjetra. S Telecomom, ruku na srce, nikad nisam imao problema s tim.
Za moje potrebe, volio bih imati stabilan net od 20 Mbps (a ne 70 uz stalno prekidanje) i sportske kanale (ostalo rijetko sta gledam), ali se fakat dvoumim sta da uradim. Telemach mi djeluje za 10-ak KM skuplji (bez svih Sport klubova), a komentari s njihove FB stranice o prekidu konekcije i povecavanju cijena svako malo me odvracaju od njih. Moze li se s njima raskinuti ugovor kad se potpise na 24 mjeseca ili ne?
Hvala unaprijed na odgovoru, moze odgovoriti bilo ko ko koristi Telemachove usluge.