Igre - Kako, gdje, šta...?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Igre - Kako, gdje, šta...?
Ma PS4 nema dalje, milina za igranje 

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Prednosti/mane osim sto se kod nas moze besplatno offline igrati na pc 

Zavisi od metar faktora. PC je superiorno gaming inskustvo po kvaliteti slike,framerateu,responzivnosti kontrola i igre su,da se ne lazemo,besplatne,tj torrent,imas i komfor klonzole sa bezicnim gamepadom i igranjem na kaucu...
Kvalitetan PC je prilicno skup,ali hardware traje,za razliku od nekih ranijih vremena kada si godisnje morao raditi upgrade.
Konzola je jeftinija i imas par igara koje su eksluzive za doticnu konzolu,zavisi sta uzmes. Ali zato placas igre koje su po islasku 100+KM.
Ukratko ako ces cesce gejmati uzmi jak PC i to je to.
Ja sam iskljucivo na PC vec 20 god maltene i oci,reflexi i sve ostalo se toliko naviklo na visok broj frejmova(60 minimum) da me kod zakljucanih frejmova konzole(30) oci zabole jako brzo. Graficki prikaz nastranu,to je uvijek bolje na PC.
Moje misljenje,PS4 daleko ispred Pc,sto se tice gejminga.Kupis igru i igras rahat,dok za igranje na kompu treba ti jaka konfiguracija i vazda neka zafrkancija sa patchevima/crackovima,a i bolje igre imas za PS4 (Uncharted,GoW,Horizon Zero Dawn,Bloodborne,The Last of Us...).

Do zadnjeg dana zivota mog samo Saraj'vo!
PC bez ikakve dileme. Još pride možeš koristiti wireless gamepade sa ovih konzola.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
i ti prica treba ti 100+KM za igre na PS4 nije istina, igre sve mozes naci za max. 50KM ako su ono da ih hoces cim izadju, kasnije vec cijena pada
Za PC koji moze pokrenuti sve sto PS4 treba ti preko 1000 KM sigurno, znam da su grafike sad preko 500 yebote, a toliko PS4 kosta
Ne znam meni je PS4 najbolja investicija, za pisljivih 600KM se razrahatio
@kemramikr
saljem ti ono sad, zaboravio skroz
Za PC koji moze pokrenuti sve sto PS4 treba ti preko 1000 KM sigurno, znam da su grafike sad preko 500 yebote, a toliko PS4 kosta

Ne znam meni je PS4 najbolja investicija, za pisljivih 600KM se razrahatio

@kemramikr

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
Radje cu dati 800KM za PC i igrati u 60 framemova nego gledati slideshow na PS4 za 600. Konzola mi je bolja za FIFA/PES/2K samo.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ma ne treba ti 1000, kakvi. Za prikaz kao na konzoli sigurno ne.
Ma ne treba.
799KM sa 24mj garancije, dosta da sve igre idu na 60fps po postavkama konzole. Za 1080p dosta a lako se moze upgrade kasnije.Procesor AMD Ryzen 5 2600
Asus EXPEDITION EX-RX570-04G RX570GB
Ram memorija Crucial Ballistix SPORT 8GB DDR4 3000MHz
MB Asus Prime A320M-K
Napajanje Mission Q 500W
SSD SATA WD 120GB 2,5 Green 3D NAND
Kućište MS Cyclops V gaming
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Konzole su limitirane što se tiče fpsa/hz i samim time to je veliki nedostatak ako pričamo o gejmingu.
Ako hoćeš da uzivaš uzmeš dobar PC i monitor 144hz što istina košta i nije jeftino uopšte, ali te zato oči neće boliti jer je sve 10 puta više smooth od konzola.
Konzola je dobra kao jeftina varijanta da se s rajom zajebava onako nekad, tipa PES FIFA il NBA. Za ozbiljno igranje nema šanse da bih mogao.
Ako hoćeš da uzivaš uzmeš dobar PC i monitor 144hz što istina košta i nije jeftino uopšte, ali te zato oči neće boliti jer je sve 10 puta više smooth od konzola.
Konzola je dobra kao jeftina varijanta da se s rajom zajebava onako nekad, tipa PES FIFA il NBA. Za ozbiljno igranje nema šanse da bih mogao.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Kod mene RX 470 Red Devil i I5 6500. Tri godine služi bez greške, i dalje sve odlično fercera. GTA V sa onim Redux Modom se odlično vrtio. AC Odyssey kad sam ukinuo volumetrične oblake također.harden je napisao/la: ↑10 nov 2019, 19:49Ma ne treba.
799KM sa 24mj garancije, dosta da sve igre idu na 60fps po postavkama konzole. Za 1080p dosta a lako se moze upgrade kasnije.Procesor AMD Ryzen 5 2600
Asus EXPEDITION EX-RX570-04G RX570GB
Ram memorija Crucial Ballistix SPORT 8GB DDR4 3000MHz
MB Asus Prime A320M-K
Napajanje Mission Q 500W
SSD SATA WD 120GB 2,5 Green 3D NAND
Kućište MS Cyclops V gaming

Ova moja grafička je sad 130 dolara, a ni procesor vjerojatno nije ništa skuplji.
Nije naziv PC master race bez razloga
Ja sam na RX580 + i5 3550, ide sve fino. Imao sam i 470, fina grafa pravo. Trazim sad nesto sa DDR4 da predjem, ostario je dosta ovaj cpu iako fino gura i dalje igre. Da je 3570K uz neki overclock ne bih ga ni mijenjao.TonySosa je napisao/la: ↑10 nov 2019, 20:03Kod mene RX 470 Red Devil i I5 6500. Tri godine služi bez greške, i dalje sve odlično fercera. GTA V sa onim Redux Modom se odlično vrtio. AC Odyssey kad sam ukinuo volumetrične oblake također.![]()
Ova moja grafička je sad 130 dolara, a ni procesor vjerojatno nije ništa skuplji.
@kemramikr
[/quote]
Jos da me maknes sa liste cekanja

[/quote]
Jos da me maknes sa liste cekanja

Do zadnjeg dana zivota mog samo Saraj'vo!
To ti moras ocistiti inbox, pun ti pa nove poruke na cekanju

!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
Pa i planiram ga koristiti za FIFU, NBA RDR i slicno... Imam ja solidan PC moze tjerati dosta naslova ali ne mogu da se natjeram da igram na njemu, radim preko racunara i imam otvoreno milion stvari uvijek i onda mi mrsko nekako da to sve gasim i pokrecem igrice. Imam osjecaj da bih se 10 puta bacio na krevet sa dzojstikom i odigrao nesto na ps nego dok jednom upalim cs na pcu npr. 
i5 3570
8gb ram
r9 380 2gb

i5 3570
8gb ram
r9 380 2gb
Ja nedavno maltene dzaba dobi i7 3770k.
Taman za rendera.

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ništa gore nego kad je isti PC na kojem i radiš i igraš igrica, gledaš filmove... ne možeš se opustiti, grižnja savjest počne da peče, imam osječaj ko da gazda zna šta radim. Ali olakšavajuća okolnost je što na jednom OS radim a na drugom igram.VGS je napisao/la: ↑10 nov 2019, 20:51Pa i planiram ga koristiti za FIFU, NBA RDR i slicno... Imam ja solidan PC moze tjerati dosta naslova ali ne mogu da se natjeram da igram na njemu, radim preko racunara i imam otvoreno milion stvari uvijek i onda mi mrsko nekako da to sve gasim i pokrecem igrice. Imam osjecaj da bih se 10 puta bacio na krevet sa dzojstikom i odigrao nesto na ps nego dok jednom upalim cs na pcu npr.
i5 3570
8gb ram
r9 380 2gb

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Ma nemam ja gazdeUnofficialpage je napisao/la: ↑10 nov 2019, 21:16Ništa gore nego kad je isti PC na kojem i radiš i igraš igrica, gledaš filmove... ne možeš se opustiti, grižnja savjest počne da peče, imam osječaj ko da gazda zna šta radim. Ali olakšavajuća okolnost je što na jednom OS radim a na drugom igram.VGS je napisao/la: ↑10 nov 2019, 20:51Pa i planiram ga koristiti za FIFU, NBA RDR i slicno... Imam ja solidan PC moze tjerati dosta naslova ali ne mogu da se natjeram da igram na njemu, radim preko racunara i imam otvoreno milion stvari uvijek i onda mi mrsko nekako da to sve gasim i pokrecem igrice. Imam osjecaj da bih se 10 puta bacio na krevet sa dzojstikom i odigrao nesto na ps nego dok jednom upalim cs na pcu npr.
i5 3570
8gb ram
r9 380 2gb![]()

Ali mrsko mi sve gasiti pa opet paliti, ovako bih malo igrao lupim pauzu pa nastavim raditi. Kupicu ja plejku, ima li neko preporuku u SA gdje da uzmem.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 5 gostiju.