FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

VratiloSeZlo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la VratiloSeZlo » 10 nov 2019, 21:21

belosevic28 je napisao/la:
10 nov 2019, 18:26
@vratilisezlo, jbg po tebi bolje rastjerati ekipu koja ke uzela titulu, nego zadrzati igrace na okupu? Ako si realan, ova tvrdnja ti nema smisla ;)
Ne rastjerati nego unaprijediti tim boljim igracima od postojecih,prodati za koga je bila ponuda ili ako neko hoce jednostavno da ide,a unaprijedjenje nisu Guzina Milanovic i ostali koju su dosli po meni ,sve standardni igraci iz bh lige cak neki i gori od toga,to ne moze da bude zamjena Adukoru Kapicu Crepulju... Napadac bolji od Ahmetovica je pod moranjem bio ocekivati od njega se ne moze nikako prosla sezona.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 10 nov 2019, 21:36

AlfredNobel je napisao/la:
10 nov 2019, 20:09
ElCartel11 je napisao/la:
10 nov 2019, 19:52
Neskripi u ekipi, vec u strucnom stabu, koji nema muda napasti i dokrajciti raspalu Slobodu, a kamoli koga drugog. Isti su ovo igraci koji su lani mljeli sve, sa par promjena, no ovi novi nisu nista slabiji od tih sto su otisli.
Koliko ima problema u vezi stručnog štaba, toliko ima i do igrača. Dovoljno ti je pogledati formu Lazića, Tatara, Velkoskog, Milanovića, pa i Gavrića, a može se dodati i Vladan, koji se počeo opasno zayebavati. Kod njega mi se ne sviđa što izgleda kao da puca od samopouzdanja i da je Ter Stegen. Tako mi djeluje, pa su mu se počele česće dešavati greške nego ranije, iako je i dalje momak odličan.

Isti su igrači jeste, forma nije ista, nemoj to miješati.
Znas kome bi Tatar i Velkoski igrali poslije onoliko losih odluka, dodavanja i upropastenih napada....
Zbog toga i jeste ovako kako jeste, jer pojedinci misle da su nedodirljivi i onda ih qurac boli, u narodu poznato kao qurcobolja...

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 10 nov 2019, 21:40

MortemHz je napisao/la:
10 nov 2019, 20:29
BordoSarajevo je napisao/la:
10 nov 2019, 19:38
U januaru bi najveće pojačanje bio Jelešković.

A što se tiče igrača, gdje po vama najviše škripi u ekipi?
Bekovi.
Onaj stari Pidro umjesto bogalja Letica, ozbiljno krilo umjesto ublehe Milanovica, jak spic koji ce biti konkurencija Ahmetu a ne rezerva, i nadat se da Oremus moze igrat ono sto je igro Crepulja, za mene licno igrac koji nam najvise fali jest Crepulja( igrac koji je diktiro tempo, znao zadrzat loptu, proslijedit , vratiti se po nju do golmana , gurnut pas i ofanzivno, sve u svemu nasa igra je bila tri puta tecnija s njim na sredini )
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 10 nov 2019, 21:44

Inijesta je napisao/la:
10 nov 2019, 21:40
MortemHz je napisao/la:
10 nov 2019, 20:29
BordoSarajevo je napisao/la:
10 nov 2019, 19:38
U januaru bi najveće pojačanje bio Jelešković.

A što se tiče igrača, gdje po vama najviše škripi u ekipi?
Bekovi.
Onaj stari Pidro umjesto bogalja Letica, ozbiljno krilo umjesto ublehe Milanovica, jak spic koji ce biti konkurencija Ahmetu a ne rezerva, i nadat se da Oremus moze igrat ono sto je igro Crepulja, za mene licno igrac koji nam najvise fali jest Crepulja( igrac koji je diktiro tempo, znao zadrzat loptu, proslijedit , vratiti se po nju do golmana , gurnut pas i ofanzivno, sve u svemu nasa igra je bila tri puta tecnija s njim na sredini )
ma jok, kod nas raja konta promijenis trenera letic ce postati bolji od pidre a milanovic ce postati quaresma :D
You are someone else I am still right here

sonpenn
Kontakt:

Post Postao/la sonpenn » 10 nov 2019, 21:45

slika
Sarajevo ljubavi moja.

BICA
Kontakt:

Post Postao/la BICA » 10 nov 2019, 21:49

Samo brandao souza na lijevo krilo

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 10 nov 2019, 22:21

Treba bojkotovati i njihove kladionice. Jeb.ale im kladionice mater. Al mi smo narod stoka. Daj kladionice i nargile, i sve je ok. Stoka
- FKS -

Sarajlijaaa46
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijaaa46 » 10 nov 2019, 23:07

Gledam Fanima danas,nije on za sarajeva,jedino mozda kao rezerva bi bio bolji od sisica ali nije on za prve postave,jedinog koga bi ja ganjao iz nase lige je Brandao,gledao sam ga danas,covjek je zvijer na krilu ..Ostalo ako se kupuje neka bude obavezno igrac sa iskustvom vani bilo bi top iz lige kao seria b,ligue2,druga spanska ..

FKSarajevoHz87
Kontakt:

Post Postao/la FKSarajevoHz87 » 10 nov 2019, 23:38

Evo ja bi kupio Brandaa a prodao bi Velkoskog jel nije on vise za naš tim. Vratio bi Jeleskovica za kondicinog
Vratio bi Adukora da igra sa Stanojem na sredini.
I kupio napadača možda nekog inostranog ili kupiti Ermina Zeca sto da ne.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 11 nov 2019, 06:38

Neće Milanović postat Quaresma nit Rahmanović Dybala, al će možda konstantno počet igrat kao protiv Veleža. Ovo do sad meni djeluje kao "e vidi, s ovim nećemo igrat jer su fini momci, Lišticu ćemo razbit jer su nas naljutili. Onda ćemo opet malo hodat k'o prebijeni do Želje, njima ćemo vratit za onu peticu" i sve tako. Ne može me ba niko ubijedit da je Tatar isto od sebe pružio protiv Širokog i sad protiv Radnika. Nemoguće.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 11 nov 2019, 07:35

Previše se očekuje od seoskih igrača. Njima je Sarajevo vrhunac, samo što neki igrači to ne vide. Nemaju profesionalizma u sebi ni motivacije da bi nešto više uradili. Obično se ovakve stvari dešavaju kad se uzme titula, igrači se uzdignu, što je kod nas česta pojava, mentalitet takav oduvijek bio, sad im se igra ili ne igra. Yebo bi ja njima mrtve majke, pola bi po tribini visili, uništio bi im karijeru. Ili bi igrali kako treba, ili ih ne bi bilo više. Pa nek se bune khurcu svom....

Jadnimi
Kontakt:

Post Postao/la Jadnimi » 11 nov 2019, 07:55

https://www.klix.ba/vijesti/bih/sipa-pr ... /191111011

sipa-provodi-veliku-akciju-hapsenja-zbog-sumnje-u-namjestanje-nogometnih-utakmica-u-bih

Mujiću gdje li si sada

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 11 nov 2019, 09:14

skoroalen je napisao/la:
11 nov 2019, 06:38
Neće Milanović postat Quaresma nit Rahmanović Dybala, al će možda konstantno počet igrat kao protiv Veleža. Ovo do sad meni djeluje kao "e vidi, s ovim nećemo igrat jer su fini momci, Lišticu ćemo razbit jer su nas naljutili. Onda ćemo opet malo hodat k'o prebijeni do Želje, njima ćemo vratit za onu peticu" i sve tako. Ne može me ba niko ubijedit da je Tatar isto od sebe pružio protiv Širokog i sad protiv Radnika. Nemoguće.
Pa valjda je svima jasno da je qrcobolja u pitanju. Onda se ovdje bune sto im Husref psuje. Pa neka svi sjednu na klupu kao trener i gledaju da se ne ispunjava na terenu ono sto su se dogovorili, pa da vide vlastitu reakciju.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 11 nov 2019, 09:23

Strog trener ne znaci psovanje svega i svacega... Nego kad nesta pogrijesis, ides na hoklicu.. i to na kraj hoklice...
Dok se ne popravis, neces igrati... Al toga nema kod nas..

Igraju svi bez obzira kako odigrali.. I onda logicno da ce i njih boliti qurac kako igra...

Treba imati muda poslati na klupu Velkoskog, Tatara, Milanovica, itd zato sto si bio los, katastrofa... Popravi pristup pasa, pa ces se vratiti u tim..

Jedne boli qura jer non stop igraju, druge boli qurac sto i da si ronaldo neces igrati koliko zasluzujes...

Disciplinu gradi trener, bez obzira da li si skolovan ili ne igrac, on odredjuje sta ces raditi, kako ces raditi, gdje ces igrati.. Ako ti se to ne svidja, mrs na zapad... al nema toga...

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 11 nov 2019, 09:49

Pa zato i nemamo uspjeha u evropi, koliko god igrač bio loš, on mora da igra. I zato takvi igrači prolaze samo kod nas još, a vani kad odu, pa igraju nešto malo, pa se vrate i šta je razlog, kaže trener ga nije volio. Nije da te nije volio, nego se nisi trudio i davo od sebe maksimum. Odigra 2, 3 tekme dobro, odma ga kurcobolja ufati ko ovdje, treneri vani to vide, pa na klupu ili tribinu. Pa zaradi opet mjesto. Kod nas se može komotno šetkat po treningu i na tekmi. Niko ništa. Kako god, on opet igra narednu. Konkurencija je majka.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 11 nov 2019, 10:39

skoroalen je napisao/la:
11 nov 2019, 06:38
Ma brate mi unazad 15 sezona tako igramo. Odigramo dvije loše, pa dvije fantastično. Mislimo da ne daju sve od sebe kad odigraju loše, al realnost je da je to kvalitet odnosno ne kvalitet i igrača, i trenera, i terena i svega ostalog. Ko nema kvalitet nema ni konstantu. U kvalitet ulazi i glava i mentalitet.
Gledao sam uživo tekmu i protiv Radnika i protiv Slobode, istina je da smo odigrali katastrofalno ali ne može me niko ubjedit da nisu htjeli te utakmice pobjedit i da im je svejedno kakav rezultat bio al jednostavno nekvalitet ne može donijet konstantu.

Naravno, ima i tekmi kad je prisutna qurcobolja ali u većini slučajeva je to nemoć.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Beton
Kontakt:

Post Postao/la Beton » 11 nov 2019, 11:36

Mi lošije igramo kad igra Krle umjesto Rahmana. Uspori nam igru za 200 % . Jednostavno njegovo je prošlo i igrač je za zadnjih 20 minuta koji će svojim maestralnim potezom riješiti utakmicu, a igranje punih 90 je samo teret ekipi.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 11 nov 2019, 11:54

Nije ni Rahmanovo maslo za ramazana. I njega hvata qurcobolja svako malo. Evo i ovih prethodnih utakmica, brdo grešaka napravi i onda stane, razmaše se i lagano baci hod do centra. Ne može se tako igrati, niti smije. Izgubiš je, ideš do kraja dok opet ne bude tvoja, kao što Gavrić radi.

Ma brdo faktora je ovdje u pitanju. Od samog tog mentaliteta koji će se teško iskorijeniti, do kvalitete samih igrača, toga koliko se posvete svojoj spremi i usavršavanju itd. Da je bogdo više igrača kao što su Šerbečić, Ahmet, Lazić.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

NorthN01
Kontakt:

Post Postao/la NorthN01 » 11 nov 2019, 12:18

Kako vas ne mrzi vise kukati danima i godinama majke vam?
Nista covjek pametno ovde ne moze procitat, sve sami znalci i strunjaci, svi sve kude, nista ne valja ..a stadion vidite svake druge sedmice MOZDA ..neki ga vide samo od derbija do derbija ..
Pocnite ici na utakmice, budite navijaci a ne **** forumaski koji i majku svoju pljuju ujutro kad im jaja ne skuha ..imbecili

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 11 nov 2019, 12:32

AlfredNobel je napisao/la:
11 nov 2019, 11:54
Nije ni Rahmanovo maslo za ramazana. I njega hvata qurcobolja svako malo. Evo i ovih prethodnih utakmica, brdo grešaka napravi i onda stane, razmaše se i lagano baci hod do centra.
nazalost ove sezone je to problem kod vecine nasih igraca, ok je pogrijesiti al kad vidim lezanje i setanje nakon greske lose mi.
You are someone else I am still right here

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.