Premijer liga 2019/2020
Re: Premijer liga 2019/2020
Masala i Konjuh se rijesi Coline idu bolji dani i za Konjuh. Hvala poz i cao
Sloboda dobila Slogu (GV) prilično glatko, 31-24.
Sloga Doboj bi ispala prije Goražda da nije...faruk993 je napisao/la: ↑10 nov 2019, 17:42
3 ispadaju prema propozicijama i posljednjem sastanku saveza, ali zna se da to nije nikakva garancija. Mislim da pored Drine najvece sanse da ispadne ima Gorazde. Za tog treceg je stvarno tesko reci jer je dosta ekipa tu negdje i bice borba do zadnjeg kola.
Prošle godine, tj zadnje sezone trebali su ispasti pored Dervente Slavija i Lokomotiva a ne Goražde
Toni Colina dobio otkaz.
Ako vrate Bojana Uncanina na mjesto trenera napravit ce samo jos goru stvar...
Ako vrate Bojana Uncanina na mjesto trenera napravit ce samo jos goru stvar...
Koji su parovi kupa u srijedu
Čelik - Maglaj
Gradačac - Goražde
Krajina - Konjuh
Sloga GV. Uskoplje - Leotar
Iskra - Lokomotiva
Vogošća - Bosna Visoko
Sloboda - Slavija.
Sloboda je ekipa Drine.
Kod žena igraju:
Katarina - Goražde
Jedinstvo Brčko - Zrinjski
Jedinstvo Tuzla - Borac
Dubica - Mira.
Kakav Bojan tobi bila katastrofa ravna nuli on nedolazi u obzir po mom misljenju. A bas me zanima kobi mogo doc. Da nije Emir Junuzovic preuzeo Gradacac kladio bih se na njega 100% ovako tesko da na koga tipujem.
Zoran Dokic je skoro za elta tv rekao da je spreman ponovo bude trener u nekoj ekipi.Ako vec Junuzovic nw moze biti trener, Dokic je idealna opcija
Nikola Marković bi bio odlično rješenje , trener iz Srbije , Konjuh je igrao najljepši rukomet kada ih je on vodio ...
Nezvanično, najozbiljniji kandidat je Unčanin
Šta bi ovo sa komisijama u Tuzli, najavljivali su 3 boda protiv kako rekoše slabasne Slobode...
Iskra -Lokomotiva ne igraju u srijedu..
u srijedu je prvenstvena utakmica RK Gračanica- Lokomotiva
Brčaci izašli u susret gračanlijama zbog toga što gračanica igra EHF kup u nedjelju u češkoj
u srijedu je prvenstvena utakmica RK Gračanica- Lokomotiva
Brčaci izašli u susret gračanlijama zbog toga što gračanica igra EHF kup u nedjelju u češkoj
Uncanin Bojan vidim na njihovoj stranici novi trener RK KONJUH
Ne znam po cemu zakljucujete da je Uncanin los trener Konjuh najveci uspjej i jest imao kad ih je on vodio.To sto je bio los u Vogosci... u Vogosci da je Allah glavni trener a Pegamber pomocni i imaju na bekovima Adema a.s. Nuha i desni bek da je recimo Jakub a.s. opet bi bili tu negdje oko 7.mjesta ne vise.
Jedi ti malo govana jesi cuo ljakse jedan
A sta je napravio u borcu?
U konjuhu je napravio taj neki rezultat u onoj lakrdij od lige, kod kuce svw dobili u gostima sve izgubili...
U konjuhu je napravio taj neki rezultat u onoj lakrdij od lige, kod kuce svw dobili u gostima sve izgubili...
Dobar si momak kulturan hvala ti majci i ocu koji te odgojise takvog, lijepo je tako sovat nit me znas nit imas predstavu ko sam. A docu ja u Ziv sad u subotu 99% mladicu onda mi prodji i psuj a bicu u zelenoj jakni sam cu doc