Kkako volim te situacije, još dok sam razrađivao kladionicu, ono povrede, nema pola ekipe, pa hop 0:2.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Jezik pregriz’oVirtu4l je napisao/la: ↑10 nov 2019, 20:44Kkako volim te situacije, još dok sam razrađivao kladionicu, ono povrede, nema pola ekipe, pa hop 0:2.![]()
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Ja ih vala ne bih vraćao, nek' igraju momci do kraja sezone tamo, realno ovdje se neće naigrati.
Sad doduše ne znam na kojoj poziciji vidiš Šehića, momka su preko noći gurali nešto na lijevog beka, a realno dečko bio odlično krilo u omladinskim selekcijama.
Po meni je definitivno najveći prioritet stoper, a vala i neki bek ako bude kvalitetan i dostupan u zimskom prelaznom roku.
Ovo ostalo je ok, doduše ne bih se bunio ni protiv nekog dobrog destruktivca u veznom redu, mada vjerujem da sve dok je Hajdarević tu i dok se ne buni što ne igra, mislim da Amar neće dovoditi nikoga na tu poziciju.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Sad mu je pozicija lijevi bek, to je igrao i proslu i ovu polusezonu u Tosku i odlican jeRaonffa je napisao/la: ↑10 nov 2019, 23:42
Ja ih vala ne bih vraćao, nek' igraju momci do kraja sezone tamo, realno ovdje se neće naigrati.
Sad doduše ne znam na kojoj poziciji vidiš Šehića, momka su preko noći gurali nešto na lijevog beka, a realno dečko bio odlično krilo u omladinskim selekcijama.
Po meni je definitivno najveći prioritet stoper, a vala i neki bek ako bude kvalitetan i dostupan u zimskom prelaznom roku.
Ovo ostalo je ok, doduše ne bih se bunio ni protiv nekog dobrog destruktivca u veznom redu, mada vjerujem da sve dok je Hajdarević tu i dok se ne buni što ne igra, mislim da Amar neće dovoditi nikoga na tu poziciju.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
U tom slučaju ga se i može vratiti.irfo je napisao/la: ↑10 nov 2019, 23:49Sad mu je pozicija lijevi bek, to je igrao i proslu i ovu polusezonu u Tosku i odlican jeRaonffa je napisao/la: ↑10 nov 2019, 23:42
Mada, opet treba dobro razmisliti je li nam potreban, da li mu je bolje da odigra jednu cijelu sezonu u Tošku ili da bude grijač klupe kod nas, al' imaju oni koji će to procijeniti, svakako nije moje da o tome pričam.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Stoper i desni bek obavezno. Nemam ja nista protiv Keme i Sipe, ali valjao bi jedan za rotacije kvalitetan. Strah me vise Bogija ne mogu da ga ocima gledam.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Gospodarami kako sam raspolozen... Kao officialbruder na instagramu 
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
- StrikeWarzone
- Kontakt:
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Inače, uzimajući u obzir igrače koji su zaigrali na osam i više mečeva Sadiković je sa prosječnim InStant indexom 232 najučinkovitiji igrač Plavih u dosadašnjem dijelu sezone.
Ne zna DADO
Ne zna DADO
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
- lijevapolutka
- Kontakt:
O igraču ćeš najviše naučiti/saznati ako ga pratiš u situacijama kada lopta nije kod njega, kada je lopta kod protivnika ili kada je daleko od lopte.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sitne su ovo ribe , ali bar je pocelo nesto
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Kakav Dado. Sta ce index statistika. Ne treba nam veznjak tog kalibra. Okrecemo se naprednijim verzijama: Markovic, Radinovic, Secerovic, Elsner, Modic i ostali.
Daduka nema veze sto ti fale samo malo veca muda, ti si doktor igrice.
A objasnio je onaj arezina sve. Kae de koji klizeci ispred zapada da te lobotomci pofale na forumu 
Cuva Bog Zelju svog!
- mohikanac12
- Kontakt:
10 600 pretrcao Dado u Tz. Najvise u ekipi. Cetiri preko 10 000, Stila, Mesa, Pavic, Mustafa bi isto isao preko deset da nije izasao i ostali svi blizu 10 000.
Na onakvom terenu.
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Odlican je bio u Tuzli Dado zaista, bilo ga je svugdje po terenu, mislim da ima on jos puno prostora za napredak, stagnirao je 3-4 godine, tek sada krece uzlaznom putanjom
Treba destruktivac.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Trenutno korisnika/ca: b00t, bvsic, jurisicduska i 75 gostiju.