ma bice ih strah ako nista u podsvijesti ce im biti Sipa, a tesko da ce ih osuditi jer niko nece svjedociti od sluzbenika klubova jer realno niko nije čist
Prva liga FBiH - 2019/2020
Moderator/ica: GracanicaAA
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Prva liga FBiH - 2019/2020
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Kako mislis niko nece svjedociti? Pa prijave su podnijeli ljudi iz klubova, te su na osnovu toga duzni svjedociti. Na kraju krajeva, da dokazi nisu bili jaki do ove akcije ne bi ni doslo. Ako se vratis nekoliko mjeseci unazad vidjet ces najave iz nekih klubova, a eno spominju se i neke utakmice pa nije tesko zakljuciti sta je bio okidac za sve ovo. Da su ljudi koji su podnijeli prijave imali mrlju na obrazu ili oraha u dzepovima sigurno se ne bi usudili da stupe u ovu avanturulegenda reala je napisao/la: ↑11 nov 2019, 10:03ma bice ih strah ako nista u podsvijesti ce im biti Sipa, a tesko da ce ih osuditi jer niko nece svjedociti od sluzbenika klubova jer realno niko nije čist

Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
- legenda reala
- Kontakt:
Pa ovo je pokreno Velež nakon sto ih je Keno pokro u Goraždu
Ostalim klubovima u ovoj ligi ja ne vjerujem bgmi svi ce te prodati za radi licnog interesa al eto vidjecemo na sta ce izaci, ja bi volio da se ovo rijesi jednom za svagda da ne moras na pocetku sezone odustati jer je ovo godina Olimpika,Goska i sl
Ostalim klubovima u ovoj ligi ja ne vjerujem bgmi svi ce te prodati za radi licnog interesa al eto vidjecemo na sta ce izaci, ja bi volio da se ovo rijesi jednom za svagda da ne moras na pocetku sezone odustati jer je ovo godina Olimpika,Goska i sl
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Mancini javi se, da znam da i tebe nisu slucajno priveli.
-
- Kontakt:
Dobrovoljni sam svjedok u istrazi, a sam sam u proteklih godinu napravio vise prijava protiv Ilije Zivkovica, Kenana Bajraktarevica, Irfana Durica i Vlade Dominkovica.
Samo zalim sto nisam snimio par razgovora jer bi jos osoba bilo na spisku, a jedan od njih je i Azem Karic Olimpikovac iz Zenice.
Samo zalim sto nisam snimio par razgovora jer bi jos osoba bilo na spisku, a jedan od njih je i Azem Karic Olimpikovac iz Zenice.
Zadnja izmjena: Wandelanoite, dana/u 11 nov 2019, 10:46, ukupno mijenjano 1 put.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Naravno da jesu. Još će mu napakovati i internet mobing.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Mancini krunski svjedok u ovoj namjestaljci protiv olicenja postenja Olimpicka, a ti si jedan mucki provokator
TŽV!
GAME OVER PICKA VAM MATERINA
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Pravda za Lancinija!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Hvala Allahu napokon se čisti klub od svakakvog smetlja 

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
-
- Kontakt:
Veliki Hasic Semsudin !
- 7aprildomemoj
Znači ako su hapšenja za sezonu 2018/19 onda nagodinu možemo očekivati istu akciju za ovu sezonu. Onda će mečka zaigrati i pred Karićevim vratima 

moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
.
Zadnja izmjena: Kulesza, dana/u 28 dec 2019, 06:47, ukupno mijenjano 1 put.
★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
-
- Kontakt:
Pored sudija najvaznije da dugogodisnje kazne zatvora dobiju Vlado Dominkovic i Irfan Duric koji su oznaceni kao vođe i organizatori akcija.
MES QUE UN CLUB!
-
- Kontakt:
Ma nema ti ovdje zatvora, eventualno mogu dobiti zabranu rada na odredjeni period i to je to. Daj boze da krene na boljeWandelanoite je napisao/la: ↑11 nov 2019, 11:21Pored sudija najvaznije da dugogodisnje kazne zatvora dobiju Vlado Dominkovic i Irfan Duric koji su oznaceni kao vođe i organizatori akcija.
Forzza Velez
- 7aprildomemoj
Ne zaboravi i Lancinija. I njegovi prsti su umiješani u sve te mućkeWandelanoite je napisao/la: ↑11 nov 2019, 11:21Pored sudija najvaznije da dugogodisnje kazne zatvora dobiju Vlado Dominkovic i Irfan Duric koji su oznaceni kao vođe i organizatori akcija.

moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
-
- Kontakt:
Druze tri predsjednika su oznacen novac dali sudijama, ovo je isto kao kriminalna grupa. Tek ce haos nastati kada sudije krenu pjevati zbog nagodbe.ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑11 nov 2019, 11:23Ma nema ti ovdje zatvora, eventualno mogu dobiti zabranu rada na odredjeni period i to je to. Daj boze da krene na boljeWandelanoite je napisao/la: ↑11 nov 2019, 11:21Pored sudija najvaznije da dugogodisnje kazne zatvora dobiju Vlado Dominkovic i Irfan Duric koji su oznaceni kao vođe i organizatori akcija.
MES QUE UN CLUB!
-
- Kontakt:
E to bi vec nesto bilo ako sudije propjevaju, ali poznavajuci nasu drzavu slabe ce ovdje kazne bitiWandelanoite je napisao/la: ↑11 nov 2019, 11:24Druze tri predsjednika su oznacen novac dali sudijama, ovo je isto kao kriminalna grupa. Tek ce haos nastati kada sudije krenu pjevati zbog nagodbe.ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑11 nov 2019, 11:23Ma nema ti ovdje zatvora, eventualno mogu dobiti zabranu rada na odredjeni period i to je to. Daj boze da krene na boljeWandelanoite je napisao/la: ↑11 nov 2019, 11:21Pored sudija najvaznije da dugogodisnje kazne zatvora dobiju Vlado Dominkovic i Irfan Duric koji su oznaceni kao vođe i organizatori akcija.
Forzza Velez
"NIKOLIKO" ja nisam sumnjao u postenje Olimpicka,ja se samo brinem za brata mancifinja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.