FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

dzenidm
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la dzenidm » 16 apr 2009, 17:27

ribery je napisao/la:Ako nam Olic bude u prvoj, onda smo ga...
Jedini sigurni su Lahm, Lucio, Ribery (ako ostane) i Klose (mogao bi i on na klupu, ukoliko dodju ozbiljna pojacanja u napadu, mada ne vjerujem). Sve ostale pozicije su otvorene, ko god bude trener, preko ljeta ce imati pune ruke posla. 8-)
A nemoj bre **** te, dobar je olic majkemi, a klose je klasa bogami, brz i prodoran, strasan sut glavom , mislim da iz napada samo treba prodat tonia pojacat ekipu a ova dvojica i podolski cine fin napad

Papilon20
Kontakt:

Post Postao/la Papilon20 » 16 apr 2009, 17:30

Ma kakav crni Olic ,dobar je mozda za Hsv ,ali ne moze ekipa poput Bayerna imati njega kao prvu opciju za napad ,uz svo postovanje prema Olicu ,mislim da ne zasluzjje da budi u prvoj postavi !

dzenidm
Kontakt:

Post Postao/la dzenidm » 16 apr 2009, 17:33

da sumiram,,,
1.golman ali stvarno golman a ne zajebancija od golmana .......... 2.stoper, ko lucio ili bolji............ 3.zadnji vezni..............4. ofanzivni vezni,mozak ekipe.........
moji prijedlozi su ova pojacanja za narednu sezonu: 1. enke.......... 2. ne znam............... 3. tymoscuk......... 4. balack a koga bih jos ja volio vidjeti a da bi mogao koristiti: pandza, ibricic, pjanic i jos bih obavezno zamjenio riveria i hleba... i kad bi to ovako izgledalo bili bi jaki skroz..

..........................................................enke.

...altintop........................lucio.................................xxxxxxxxxxxxx.........................lahm

swaini..............................tymo............................balack....................................hleb

............................................olic.................klose

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 16 apr 2009, 20:05

Evo citam i igraci vrse veliki pritisak da se dovedu "zvucna" pojacanja. Vjerujem da ce baje uloziti 50-tak miliona evrica. Krivo mi sto nisu malo ozbiljnije sa nasim Salihovicem :evil: momak bi ih pravo pojacao. Jedino bi prodao svinjceka a ostalo moze i sacekati.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

mone
Kontakt:

Post Postao/la mone » 16 apr 2009, 20:10

ma njima treba Misimović da organizuje igru. ovako igra bez igre...

dzenidm
Kontakt:

Post Postao/la dzenidm » 16 apr 2009, 20:25

mone je napisao/la:ma njima treba Misimović da organizuje igru. ovako igra bez igre...
ma balack njima treba

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 17 apr 2009, 00:28

Ja licno ne ocujem ne "cistku" kad je u pitanju igracki kadar,iz vise razloga,kao prvo to nije Bayernov stil,oni su dosljedni sebi rijetko zele priznati da su pogrijesili,pod dva ima li za to stvarno potrebe???,razmislite malo,u okviru bundesa ovo sto imaju je vec jace od svih ostalih ekipa,a titula bundesa je svakodnevnica Bayerna,i kao zadnji razlog sto ne ocekujem velike promjene je novac,ne zele ga trositi olahko...

Vezano za olica,mi trenutno nemamo prodornog igraca sem Bilala,Olic je upravo to sto nam fali,moze dati igri sasvim drugu dimenziju,ako nekad odluce igrati defanzivnije nece sve ovisiti o solo akcijama Bilala,sve u svemu Olic je veoma zahvalan igrac koji ce ekipi koristiti,a ova prica o njemu zestoko podsjeca na pricu o Brazzi u smislu "koji ce nam qrac lopte nezna sutnut",pa napravi karijeru ko malo ko u klubu...

također ne ocekujem neka mega-giga pojacanja,bice to igraci do 15 miliona eura i igraci ciji ugovor istice 2010,znaci realnim se cine Enke,Hleb i desni bek,za te tri pozivcije bice dovoljno 30 miliona...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 17 apr 2009, 00:34

Olić može pretrčati dosta toga, zadnji vezni hehehe, ma kakva pojačanja, dosta je meni više tih pojačanja koja se ne vide, Hamit Altintop je munja, samo da se vrati u staru formu, treba nam na svakoj poziciji po jedan igrač, ima ih dosta na tržištu, nije do nas, mi možemo nagađati. :mrgreen:

Želje su : Zarate, Frey, Schafer(Wolfsburg lijevi bek lahm desno), ako ne Schafer onda prgavi i omaleni Rafinha,još bih volio da vidim jednog Argentinca tipa Mascherano.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 17 apr 2009, 01:38

Ako Enke dodje, onda smo ga pravo ...., pa stani malo, ko je taj Enke??? Zar zbog par solidnih partija uzmemo nekog lakrdijasa ( nemam drugi izraz, jer mi je tip...sve, samo ne za Bayern).
Enke, pacenik zesci (sto mu se na licu vidi), prezivio je ogromnu porodicnu tragediju, nije los, ali ponavljam, nagrebusili bi smo ako bi nam on bio prvi golman, gore nego sa Rensingom!

Olic..bla,bla, skeptici ohladite :roll: , draze bi mi njega bilo gledati sada protiv Barcelone, nego nepokretnog Toni-a, koji hem ne zna sa loptom, hem ne trci, hem se ne bori....porka madona, mama mia.

Nastavak slijedi.... ;)
Vom Jäger zum Gejagten

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 17 apr 2009, 02:20

Okey, nisam htio da uđem toliko duboko u ovu tematiku ali eto moram, ipak sam pristalica bavaraca.

Da krenem redom...

Rensing, mlad, perspektivan, treba se još afirmirati, treba mu iskustva, i ako su ga držali ove sezone, mogu i sljedeće, sječa li se iko Milana i 2:2, šta je tada Rensing branio. Imao je loših utakmica ali ko nije, i veliki Oliver "Titan" Kahn je imao loših dana, posebno onda na Olympiastadionu protiv Real Madrida. Roy Makaay daje gol i vodimo sve do predkraj, kada Roberto Carlos daje gol sa 30 metara, Titan je ostavio samo rukavice kod gol linije na terenu. Rensing ima potencijala, i ako žele dovoditi golmane tipa Enke koji je već ostario, bolje da Rensinga i dalje furaju, učio je od najboljih, Seppa Maiera te je gledao Kahna. Po meni najmanji krivac za BAyernovu igru.

Massimo Oddo ili bolje rečeno šminker, dobar je Oddo, ali ništa više od toga, ušao je u godine, i zar je Bayern mogao pomisliti da je Oddo dobar, te da će ga Milan pustiti sa samo 31 godinom da je iznad prosjeka. Ma jok, pretrčavaju ga lako, jednostavno izgubio brzinu, i nije više onakav igrač kakav je bio u nebesko plavih svojevremeno.

Lucimar da silva Ferreira ili skrećeno Lucio, šta reći za čovjeka koji je kapiten jednoga velikoga Brazila, šta reći za čovjeka koja je prediblao sve i dao gol (još u Bayeru je to uradio, nije u BAyernu još , i usput u stilu Safeta Sušića), šta reći za čovjeka za kojeg nije nikad izgubljena utakmica, ma samo svaka pohvala. Odličan i biti će mi žao kada ode u penziju.

Martin Demichelis, iako mnogo puta kritikovan, mogu reći da je sjajan. Spletom okolnosti naša odbrana nije nimalo kriva, mislim na centralne odbradbene igrače. ni Lucio , ni Martin nisu nimalo krivi za toliko primljenih golova. Sjećam se ko jučer kada su ga doveli, otišao je u b sastav baš kao i Owen Hargrejvs te Willy Sagnol. U vrijeme Magatha igrao je zadnjeg veznog, što mu baš nije ni odgovaralo, ali sada igra gdje mu je i mjesto. U Argentini ga zovu novi Javeir Zanetti, ne moram ništa više dodati.

Christian Lell, najslabiji igrač Bayerna, samo zbog ranog odlaska Willija, te mnogo puta ozljeđenog Odda , Lell je uspio da igra ovoliko vremena. Na svakoj pziciji loš, mislim loš za nivou kakav Bayern igra, i daleko najslabija tačka Bayerna, po toj desnoj strani smo najviše primili golova.

Phillip Lahm, najbolji lijevi bočni svijeta, ne moram ništa više dodati, da je on igrao u Barceloni sve bi bilo drugačije.

Bastian Schweinsteiger, da nije Njemac davno bi otišao na klupu ili b sastav, čovjek je naprosto eksplodiro dok je igrao na svjetskom prvenstvu u Njemačkoj, to ga i dan danas drži u Bayernu. Počeo je sa modom, fura se na Beckhama, ali nije bio, nije sada, niti će ikad biti i blizu Beckhamu,

Ze Roberto, umjetnik, strašan, ali ušao u godine, i mogu samo reći hvala ti majstore za sve.

Mark Van Bommel, molio sam Boga da dođe u Bayern ali još od vremena kada je imao 25 godina i dok je igrao u PSV. U odlučivanju Bayern ili Barca, Bommel je uzeo Barcu. Pokazalo se da nema kvalitet za Barcu, a šta Bayern radi, dovedu igrača sa klupe Barce, te mu dadnu kapitensku traku i on bude prvi stranac kapiten u bavaraca, ma sramota. On nema ama baš ništa osim agresivnosti, i priču sa sudijama, ostalo sve loše, sa Tymoschcukom smo dobili mnogo.

Franck "Bilal" Ribery, stroj, igra slabiju sezonu u odnosu na prošlu, izjavio je mnogo puta da je nezadovoljan igračima Bayerna i da želi pojačanja. Ako se ne dovedu još dobrih igrača i ako se ne osvoji superiornu liga kao prethodnih godina, onda mislim da nam ode najbolji igrač. Potezima , igrom, driblingom,eksplozivnosti, ma sa svim i svačim raspolaže. Majstor, ništa drugo.

Hamit Altintop, turčin, čim se kaže turčin, odmah se zna da su među najjaćim kada su najpotrebniji. Hamit je imao nesreću radi ozljede i snomljene noge, siguran sam da će se vratiti u šravu formu te Schweinsteigera opet otjerati na klupu.

Miroslav Klose, ahh koliko nam je samo ovaj igrač treba protiv Barcelone, bez njega spo nula, i njegova ozljeda je teško pala Bayernu jer nemaju napadača. Samo se nadam da će se vratiti brzo.

Luca Toni, maneken , baš kao i Oddo, odigrao prvu sjajnu, možda perfektnu sezonu,ali sada se ženi pa je počeo da hoda po terenu, ne trči nimalo, spor, ma ne znam, jednostavno i sudije te protivnički igrači su shvatili na čemu se bazira igra ovoga igrača.

Lukas Podolski, kada je došao mislio sam evo ga najbolji mladi igrač svijeta, biti će sjajan, kako idu godine tako je Lukas slabiji. Totalno sam razočaran odnosu Lukasa sa Bayernom, dosta puta je dao smiješne izjave , dosta puta se nije trudio, ima potencijala i dan danas, ali sve mi više liči da će biti samo prosjek, nažalost. Moram napomenuti da je Lukas osoba sa dva lica, jednim u Bayernu, drugim u njemačkoj repki.

Malo sada o klupi.

Hans Jorg Butt, doveli ga kao rezerva i to je to, rezerva je.

Tim Borowski, sjajan igrač ali ne dobiva nikako priliku.

Jose Ernesto Sosa, jedva sam čekao da ga vidim u dresu Bayerna, koliko sam samo snimaka vodio ovog igrača, i oduševio me, došao je u Bayern i propapo je, jednostavno prespor, previše lopti gubi, ali momak zna nabaciti ko niko drugi.

Breno Vinicious Borgers- Previše mlad, imao je nesreću da u dvije teške utakmice bude u 1 sastavu Bayernu, Jurgen je jednostavno trebao da fura ovog igrača od početka sezone sa svojom ludom formacijom.

Daniel Van Buyten, gledao njega ili Valeriana Ismaela, ovaj briljirao u Bremenu ovaj u Hsv, došli u Bayern i ništa. Ima visine, ima jačinu, sjajn glavom, ali spor na terenu.

Jurgen Klinsmann, došao je , poveo par Budda sa sobom, i nakve spirituelne stvari, mislio je da če iči lako, međutim pokazalo se da nije baš tako lako. Mislim da je glavni krivac ipak Uli Hoeness koji naređuje Jurgenu šta da radi, zajedno sa svojim kolegom Karl-Heinzom Rummenigom. Jurgen je dosta mjenjao sastav na počeku, to je dosta loše uticalo na momčad Bayerna. Ottmar je igrao potpuno drugačije. Imao je šansu ko zna možda je opet dobije ako osvoje prvenstvo, ali neka smo živi i zdravi pa da doživimo to i da vidimo.

Bayern isti ko prošle godine, samo što su se ostali pojačali, pa nije baš tako lako osvojiti titulu.

Komentar mi je malo dug, ali šta češ , siguran sam da će svaki Bayernov navijač pročitati ovo u cjelosti.

Du bist FC.Bayern mein stern des sudens.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 17 apr 2009, 08:06

neki zaboravljaju ili nece da spomenu da Bommel u barci nije bas grijao klupu,recimo u sezoni prije nego sto ce otici iz barce je odigrao u primeri 24(9)* utakmice,te jos 9(2)* u ligi prvaka,zabio je te godine 2 gola u primeri i 1 u LP...

po nekima u bayernu nema niko dobar,te Toni qrcu ne valja,te Bommel,a i klose je na ovom forumu vec znao dobiti raznorazne etikete i gluposti,IMAL IKO DA VAM VALJA,ispade Bommel neki otpadak Barce i mi ga pokupili,e bogami nije,on ima ulogu destruktora igre protivnika i igra dosta grubo,ali reci za kapitena kluba da ne valja,to mi nije jasno... :roll:

*utakmice koje je usao sa klupe

btw.u argentini Demichelisa ne zovu novim Zanetti-em,vec ga zovu "novi Ayala" :D
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 17 apr 2009, 09:19

Rz88, dobar ti je post.
Altintop je dobar igrac samo je potih(da ne kazem spor) Meni su Nihat i Sabri dva extra igraca i ocekivao sam da ce Sabri u Bayern. Pizza konekcija :evil: ma treba ih nazad u Italiju. Toni ima osjecaja za loptu ali, danas se traze napadaci koji znaju "povuci" loptu ala Tores ili nas Dzeko.
Vjerujem da "nijemci" subotom od 18:30 gledaju onu emisiju na ARD. Kod Dzekinog gola protiv Bayerna su izracunali za koliko je vremena od svog sesnesterca dosao do gola i zabio: Dzeko krece od svog gola, dupli sa Misketom i za 11,5 sekundi zabija Bayernu.
U BL se moze naci extra igraca koji bi itekako pojacali Bayern a nisu skupi kao igraci iz Eng.,Esp., Ita.
Dzeki su tek 23 godine pa ako ga oni propuste a, recimo, ode kod trenera ala Ferguson ili Venger pa oni ga jos usavrse kostati ce 100 miliona maraka.
Eto, slabije racunaju na Borovskog..pa daj ga Bremenu i doplati pa dovedi Diega ako vec neces "pojesti sto si izasrao" kada si pustio Misimovica.
Sjecam se izjave Hicfelda: Konkurencija ce nas gledati dvogledom!
Ok, ali to vazi za jednu sezonu jer ni ostali ne jedu buniku. Cim sam procitao da se ove sezone nece dodatno pojacavati spopale su me crne misli. Zato se sada i govori da Riberi nije kao prosle godine-ma skontali ljudi koga treba ustopati da bi dobio Bayerna. Isti slucaj je i sa Ronaldom iz ManU Kakav je bio prosle a kakav ove sezone?
Breno?
Bayern je poznat kao masina za unistavanje talenata-ili si formiran igrac ili te nema.
Breno na posudbu kod trenera koji zna sa omladinom ala Magat.
Zaradili su 50 miliona plus od prodaje Podolskog 10 = 60 i to je dovoljno za nove igrace.

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 17 apr 2009, 16:48

@Rz88
Cestitam, Ich bewundere Dich immer mehr, Du bist kleverer geworden...erwachsen halt ;)
@bistrikboy
Du kannst ruhig Pressesprecher bei FC.Bayern sein ;)
Pitas ima li ko da valja, ima kako da ne! Da ja tebe pitam sad, ima li ( po tebi ) neko, ko ne zasluzeje da nosi Bayern-ov dres. Tebi haman, svi potaman. Desni bek i to je to! :shock:
Daj bogati, razmisljas kao Uli Hoeness. 1/4 Lp sasvim zadovoljavajuce, u prvenstvu smo jos u trci...
Mi smo navijaci i sta mi imamo od toga, koliko su oni zaradili, kolika im je pokretna i nepokretna imovina i ost stvari. Nama treba da je ponos kad Bayern igra u Evropi velike utakmice, da se nosi ravnopravno ( u najmanju ruku ) sa velikim ekipama tipa Barca, ManU i dr. A ne da se crvenimo i sto zahvaljujemo Bogu sto smo "samo" 4 komada primili na camp nou.
Danas Barca, jucer Milan, pa Chelsea, Real, pa zasto :?: Bayern-a nema ni na mapi vec 8 god. Postali smo osrednji klub u Evropi, 1/4 vrh! E hebem ti ja taj vrh, ako cemo sa tim biti zadovoljni, onda neka nam Bommela, Schweinija i ost. pa cemo i u Bundeligi pocesto dobijati "petarde" i biti zadovoljni ako se uspijemo direktno plasirati u Lp!

Treba bolan njih 5-6 eleminisati ( zna se ko ) i dovesti najmanje toliko, ali provjereno dobrih igraca, ne Fringsa, Schlaudraffa, Borowskog...jer to nisu pojacanja, to su ergencung spieler.
Olic, Baumjohan ( sumnjam da ce sta biti od njega ) dosli DZABA, Tymu platili gotovo onoliko koliko su dobili za Podolskog. Hajmo sad te milione ( bar iz ovogodisnje sezone ) uloziti na prava pojacanja.
Pa da se i dogodine ne "piskamo" u gace, kad se sretnemo sa Barcom ili kojim drugim top-timom. Ili da nam Bremen zabije 5 komada ( a mogao je deset ) na domacem terenu...
Ne treba se zadovoljiti sa necim, kad znas da moras i mozes VISE. Ali eto Bayern ce, ako sta radikalno ne promijeni, i u narednom periodu dobijati pljuske...a ti broj koliko su oni zaradili i na kojem su mjestu po bogastvu...jeli ono osmi ;)
Vom Jäger zum Gejagten

Papilon20
Kontakt:

Post Postao/la Papilon20 » 17 apr 2009, 18:10

Svako ima svoje misljenje za igraca ,ja se slazem sa bistrikboyom ,bomel bi mi svaku utakmicu igrao ,mozda nije najbolji autoritet ,ali znam da svaku utakmicu daje 100 % od sebe ,i bori se kao lav ,a ne kao pojedini igraci u Bayernu.Rensingu je data sansa ove godine ,nije je iskoristio ,treba ga mjenjati .Desna strana ocajna ,Lell igrao dobro ,sad igra lose ,ne zasluzuje da igra u Bayernu ,treba novog dovesti .

dzenidm
Kontakt:

Post Postao/la dzenidm » 17 apr 2009, 18:18

Papilon20 je napisao/la:Svako ima svoje misljenje za igraca ,ja se slazem sa bistrikboyom ,bomel bi mi svaku utakmicu igrao ,mozda nije najbolji autoritet ,ali znam da svaku utakmicu daje 100 % od sebe ,i bori se kao lav ,a ne kao pojedini igraci u Bayernu.Rensingu je data sansa ove godine ,nije je iskoristio ,treba ga mjenjati .Desna strana ocajna ,Lell igrao dobro ,sad igra lose ,ne zasluzuje da igra u Bayernu ,treba novog dovesti .
jes , pravi je lav, stalno crvene dobiva

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 17 apr 2009, 18:23

Papilon20 je napisao/la:Svako ima svoje misljenje za igraca ,ja se slazem sa bistrikboyom ,bomel bi mi svaku utakmicu igrao ,mozda nije najbolji autoritet ,ali znam da svaku utakmicu daje 100 % od sebe ,i bori se kao lav ,a ne kao pojedini igraci u Bayernu.Rensingu je data sansa ove godine ,nije je iskoristio ,treba ga mjenjati .Desna strana ocajna ,Lell igrao dobro ,sad igra lose ,ne zasluzuje da igra u Bayernu ,treba novog dovesti .
Ok, ali njegovih 100% nije dovoljno za nesto vise od 1/4 finala LP a od slijedece sezone ni za BL.

Papilon20
Kontakt:

Post Postao/la Papilon20 » 17 apr 2009, 18:24

Pa ? Svaka ekipa treba jednog prljavog igraca ,kod nas je to Bommel .Jbg svako ima svoje misljenje ,da svi imamo ista bilo bi dosadno i bezveze .Ja smatram ga dobrim ,vi ne ,i tako .Al jedno je sigurno ,lose partije koje je Bayern pruzao ove sezone nisu bile zbog Bomela .Svi su krvi ,svih 11 igraca na terenu zajedno sa trenerom .

dzenidm
Kontakt:

Post Postao/la dzenidm » 17 apr 2009, 18:43

Papilon20 je napisao/la:Pa ? Svaka ekipa treba jednog prljavog igraca ,kod nas je to Bommel .Jbg svako ima svoje misljenje ,da svi imamo ista bilo bi dosadno i bezveze .Ja smatram ga dobrim ,vi ne ,i tako .Al jedno je sigurno ,lose partije koje je Bayern pruzao ove sezone nisu bile zbog Bomela .Svi su krvi ,svih 11 igraca na terenu zajedno sa trenerom .
ma nije da je on kriv, nije on los, dobar je, ali bayern ne treba da bude zadovoljan dobrim igracima hocemo odlicne i hocemo da hara, pa sjeti se efenberga ili balacka i vidi koja je razlika ,,,,,, ako hocemo da osvojimo ligu prvaka mi moramo imat svjetsku klasu,,, i bomel je daleko od idealnog na toj poziciji .......... ovo je realno.....

dzenidm
Kontakt:

Post Postao/la dzenidm » 17 apr 2009, 18:46

po mom misljenju ribri kvari dosta stvari, jer ja otkad znam za bajern niko se nije tako isticao,,,, evo pogledajte chelsea ili barcelonu ili manchester....... nemamo nijednog igraca koji kaze "halo ja sam glavni" ja kad ga vidim da slobodne nes izvodi upuco bi se

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 17 apr 2009, 18:59

Out:
Lell
Oddo
Ottl
Sweinsteinger
Toni
Butt
Podolski
BOMEL !
Zaradili bi dobar novac !

Posudba :
Breno
Kraft
Mozda Muller

In:
Napad:
Zarate 22 godine nije toliko skup najbolji strijelac lazia(pandev duplo skuplji od njega)
Sredina:
Diego samo 24 godine skup jeste ali juce je dokazao da je igracina i doveo je Werder do cetvrtfinala takvi nam trebaju...
Gourcuff odlican igrac 22 godine samo ..
Hulk iz Porta meni prejak igrac moze igrati vise pozicija nije toliko skup 22 god samo
Odbrana :
Rafina desno skup mlad
nekog dobrog stopera mozda Subotica mlad je veoma dobar i golmana nekog bili bi najaci na svijetu !!! Ali ovo su puste zelje
Uz to bi dosao Tymoschuk i Olic
Zadnja izmjena: FC BAYERN, dana/u 17 apr 2009, 19:05, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.