Gle radovanja, više se raduje nego kad je dobijao Feda Rafu i Nolu, koliko mu je lik bio pritisak, pade kamenčuga sa srca garant, imamo rivalstvo definitivno, sila će bit njihovi mečevi u budućnosti, obojica su prejaki

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Što ga ne volišNail for Real je napisao/la: ↑11 nov 2019, 17:01Ma Medo se prelose kretao danas, plus je bio pasivan, uopste nije trazio neke super udarce i evo ova ga pogan grcka kazni.
Gledaj debila koliko se raduje, sta ce raditi ako ne do Bog osvoji Grand Slam![]()
...
Ne volim prepotentne osobe koje se k.urce generalno. Zivim okruzen raznim Stefanosima cijeli zivot i zbog toga ovoga ne mogu da smislim.bodi123 je napisao/la: ↑11 nov 2019, 17:08Što ga ne volišNail for Real je napisao/la: ↑11 nov 2019, 17:01Ma Medo se prelose kretao danas, plus je bio pasivan, uopste nije trazio neke super udarce i evo ova ga pogan grcka kazni.
Gledaj debila koliko se raduje, sta ce raditi ako ne do Bog osvoji Grand Slam![]()
...
![]()
Mislim nije ni meni pretjerano simpatičan da se ne lazemo, ima itekako pogane naravi u njemu, al nije mi ni mrzak ko tebi![]()
Nije on dobar u glavi. Protiv Dzumhura ima 1-3 omjer.bodi123 je napisao/la: ↑11 nov 2019, 17:08Što ga ne volišNail for Real je napisao/la: ↑11 nov 2019, 17:01Ma Medo se prelose kretao danas, plus je bio pasivan, uopste nije trazio neke super udarce i evo ova ga pogan grcka kazni.
...
![]()
Mislim nije ni meni pretjerano simpatičan da se ne lazemo, ima itekako pogane naravi u njemu, al nije mi ni mrzak ko tebi![]()
PoštenoNail for Real je napisao/la: ↑11 nov 2019, 17:11Ne volim prepotentne osobe koje se k.urce generalno. Zivim okruzen raznim Stefanosima cijeli zivot i zbog toga ovoga ne mogu da smislim.
Izbaci mi prije neki dan neki njegov video sa naslovom ''I DON'T CARE'', sad on je kao neki j.ebac, avangardni umjetnik, neshvaceni romantik pa se svijet okrenuo protiv njega.
A i igra serve and volley dosta, to organski ne podnosim.
To nazalost mnogo više govori o našem Damiru i njegovom psihičkom stanju il ti ga poremećaju
Vidjet ćemo šta je s Rafkom. Ništa me ne bi začudilo, i da ga raznese, i da dobije po ušima, pa i to da preda u po meča i povuče se s turnira, ko će znat šta je s njim i u kakvom je stanju, nema nikakvih informacija.
Overal je Grk bolji teniser.Ako dostigne mentalni zenit a mislim da hoce jer je veliki radnik i borac , on je najveci pretendent da sjedne na tron u buducnosti.Za godinu , dvije ili pet.bodi123 je napisao/la: ↑11 nov 2019, 16:33Preslikan prvi set ko u njihovom prošlom meču iz Šangaja samo što je sada Stefanos uspio nekako uzet TB a tada nije jer je chokao najbitnije poene. U oba seta je bio bolji teniser.
Ne favorizira ovaj matchup uopšte puno Medvedeva, ovakav h2h je više stvar mentalne prirode i zrelosti koju Rus ima a Grk još uvijek nema na vrhunskom nivou. Uostalom ni u jednom od 5 mečeva ga nije razbio i lagano dobio.
Bit će ovo vrlo moguće veliko i izjednačeno rivalstvo u godinama pred nama. Iskreno se nadam da će Tsitsipas uspjet privest ovo kraju i pročepit s prvom pobjedom, jer ne smijem ni zamislit koliko bi eventualni poraz i to poslije dobijenog prvog seta negativno uticao na njega.
Ma kakvi, Rafa je katastrofalan, 4 haman zicera promaši i pokloni brejk s nulom, ala Roger sinoć isto sve
Upravo to, jednostavno mučno je gledati ove greške iz forhenda. Nadam se da je samo loš ulazak u meč.bodi123 je napisao/la: ↑11 nov 2019, 21:36Ma kakvi, Rafa je katastrofalan, 4 haman zicera promaši i pokloni brejk s nulom, ala Roger sinoć isto sve
Ni blizu nivo ko u Parizu, dal je povreda odradila svoje i izbacila ga iz forme, dal je i dalje povredjen pa ne pruza maks, ko će znat, al ništa ovo ne valja
Povredjen je lik, vidiš da je očigledno, nema snage ni u servisu ni u forhendu, prespor, bez energije, ne znam šta bezveze igra, sve i da ovo okrene samo rizikuje tezu povredu i stavlja pod upitnik nastup u Melburnu
Nije ovi povreda.....Sasha igra sjajno, a Nadal ima standardan problem sa Londonskim betonom, prebrzo za njega jednostavno.bodi123 je napisao/la: ↑11 nov 2019, 21:52Povredjen je lik, vidiš da je očigledno, nema snage ni u servisu ni u forhendu, prespor, bez energije, ne znam šta bezveze igra, sve i da ovo okrene samo rizikuje tezu povredu i stavlja pod upitnik nastup u Melburnu
Došao samo jer kao se bori za No 1 pa da proba čudo napravit, da to nije slučaj davno bi završio sezonu i sad bio negdje po Karibima i više nego jasno, al eto to je Rafa, borac i ne moze to je jače od njega
Ma ne bih rekao da je povrijedjen.bodi123 je napisao/la: ↑11 nov 2019, 21:52Povredjen je lik, vidiš da je očigledno, nema snage ni u servisu ni u forhendu, prespor, bez energije, ne znam šta bezveze igra, sve i da ovo okrene samo rizikuje tezu povredu i stavlja pod upitnik nastup u Melburnu
Došao samo jer kao se bori za No 1 pa da proba čudo napravit, da to nije slučaj davno bi završio sezonu i sad bio negdje po Karibima i više nego jasno, al eto to je Rafa, borac i ne moze to je jače od njega
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.