Država Japan se nalazi u Aziji. I Amar i Ivica su bili u Japanu određeni dio karijere. Zbroji dva i dva.mohikanac12 je napisao/la: ↑11 nov 2019, 19:13
Evo na dnevniku spominju neku istragu prosle godine, u Aziji uplacivane vece sume novca na cudne ishode utakmica.
Azija, Azija, kakve mi veze imamo sa njima?![]()
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- mohikanac12
- Kontakt:
Nije to. Ne mogu da se sjetim.HordasOdMalena je napisao/la: ↑11 nov 2019, 19:29Država Japan se nalazi u Aziji. I Amar i Ivica su bili u Japanu određeni dio karijere. Zbroji dva i dva.mohikanac12 je napisao/la: ↑11 nov 2019, 19:13
Evo na dnevniku spominju neku istragu prosle godine, u Aziji uplacivane vece sume novca na cudne ishode utakmica.
![]()
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Kažu Amaw kupuje sapun u jednom granapu...redbull93 je napisao/la: ↑11 nov 2019, 18:24Kako piše Avaz, Prolić je ustvari pristao na saradnju s Tužilaštvom BiH i umjesto pritvora, bit će zatraženo da mu Sud odredi mjere zabrane.
Puštanje Prolića iz SIPA-e, tvrde izvori Avaza, ne znače da je on čist, nego da je odlučio sarađivati s tužiteljicom i da je priznao radnje za koje se sumnjičio.
Samo da se klupko krene odmotavati, ode nam amaw u voljenu Zenicu.
Pa je li moguce da Zenicki zatvor ima samo tecni sapun...???
-
drakensang
- Kontakt:
10% postova nicka mohikanac sadrzi rijec "pitar"
fk sarajevo kriminalna organizacija
pitari na aparatima, pitari se usutili, vecina pohapsenih pitari, pitari smrde
pitari na aparatima, pitari se usutili, vecina pohapsenih pitari, pitari smrde
MIHAJLOVIĆ !
Cijela liga namještena bukvalno nema kluba koji nije plaćao sudije a sad se kao nešto istražuje.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
I opet se aposlutno nista nece desiti niti promjeniti, svi ce ovi ljudi za par dana na slobodu, a onda ce nastaviti po starome.
Savez je rak BH fudbala, tacnije ljudi koji ga vode, tu treba korjenite promjene uraditi.
Savez je rak BH fudbala, tacnije ljudi koji ga vode, tu treba korjenite promjene uraditi.
Mjau !
Prije neki dan, inspekcija cesljala dokumentaciju kona...
Danas akcija VAR...
Nesto mi to ne lici da je slucajno...
Danas akcija VAR...
Nesto mi to ne lici da je slucajno...
- Beduin
- Kontakt:
Ispostavit ce se da je Azmir prodao Slobodinu titulu one sezone kad se i spominjale azijske kladionice i utakmica Sloboda-Drina.mohikanac12 je napisao/la: ↑11 nov 2019, 19:13
A i ona parola Fukara na zadnjoj utakmici protiv Sloge "Iz X u dvicu, Azmir u spicu".
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- mohikanac12
- Kontakt:
Nije ni to. Azija, kladionice...?Beduin je napisao/la: ↑11 nov 2019, 20:00Ispostavit ce se da je Azmir prodao Slobodinu titulu one sezone kad se i spominjale azijske kladionice i utakmica Sloboda-Drina.mohikanac12 je napisao/la: ↑11 nov 2019, 19:13
A i ona parola Fukara na zadnjoj utakmici protiv Sloge "Iz X u dvicu, Azmir u spicu".
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
-
drakensang
- Kontakt:
Pitari, pitarsko smece prolic, pitar begic, pitar dzemidzic, pitar ilija zivkovic, pitar zoran grbic i pitar bandicmohikanac12 je napisao/la: ↑11 nov 2019, 20:02Nije ni to. Azija, kladionice...?Beduin je napisao/la: ↑11 nov 2019, 20:00Ispostavit ce se da je Azmir prodao Slobodinu titulu one sezone kad se i spominjale azijske kladionice i utakmica Sloboda-Drina.mohikanac12 je napisao/la: ↑11 nov 2019, 19:13
A i ona parola Fukara na zadnjoj utakmici protiv Sloge "Iz X u dvicu, Azmir u spicu".![]()
E to ti je bila velika kvota da Fk Prosjaci nece znati ispuniti uplatnicu...mohikanac12 je napisao/la: ↑11 nov 2019, 20:02Nije ni to. Azija, kladionice...?Beduin je napisao/la: ↑11 nov 2019, 20:00Ispostavit ce se da je Azmir prodao Slobodinu titulu one sezone kad se i spominjale azijske kladionice i utakmica Sloboda-Drina.mohikanac12 je napisao/la: ↑11 nov 2019, 19:13
A i ona parola Fukara na zadnjoj utakmici protiv Sloge "Iz X u dvicu, Azmir u spicu".![]()
Sasvim normalno je da budu pod istragom,jer je zaista cudno da u jednom klubu niko ne zna ispuniti obicnu uplatnicu...
- mohikanac12
- Kontakt:
Ma nije to. Azija, kladionice...?
Nikako da se sjetim, kakve veze ima BiH sa Azijskim kladionicama.
Edit. Sjetio sam se.
Vidi slučajnosti, pitari.
Nikako da se sjetim, kakve veze ima BiH sa Azijskim kladionicama.
Edit. Sjetio sam se.
Ko je novi većinski vlasnik upravljačkih prava FK Sarajevo? Odani saradnik Vincenta Tana...
Većinski vlasnik FK Sarajevo od kraja 2013. godine je bio malezijski biznismen Vincent Tan, ali sada tu ulogu izgleda preuzima Nguyen Hoi Nam
Navodno je Nguyen Hoai Nam priskrbio 60% udjela FK Sarajevo, ali ovakve informacije tek trebaju biti zvanično potvrđene iz kluba, pa ih treba uzeti sa dozom rezerve.
Ko je, međutim, Nguyen Hoi Nam? Prema informacijama koje smo uspjeli pronaći u vijetnamskim medijima riječ je o uspješnoj i zanimljivoj personi.
...
Nešto kasnije, 2007. godine kreće njegova saradnja sa Vincentom Tanom. Te godine Berjaya Gruop ulazi u Vijetnam, formira se Berjaya Vietnam, a Nguyen Hoai Nam pristupa Tanovom timu u kojem ostaje do današnjeg dana.
Berjaya Vietnam je ekskluzivni izvršni partner Vietlotta (državna lutrija Vijetnama) od ulaska na tržište. Grupa je u vlasništvu Vincenta Tana i nakon niza preuzimanja i spajanja Berjaya je postala jedna od najvećih kompanija za sportsko klađenje u Aziji, te se širi u poslove hotelijerstva u Singapuru, Londonu i Šri Lanci, na kladionice u Filipinima, te trgovinu u Tajlandu, Hong Kongu, Indoneziji, Tajvanu i Indiji...
Vidi slučajnosti, pitari.
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
-
Pitaristok
- Kontakt:
Da ti ga opet stavim pa da se sjetismohikanac12 je napisao/la: ↑11 nov 2019, 19:33Nije to. Ne mogu da se sjetim.HordasOdMalena je napisao/la: ↑11 nov 2019, 19:29Država Japan se nalazi u Aziji. I Amar i Ivica su bili u Japanu određeni dio karijere. Zbroji dva i dva.mohikanac12 je napisao/la: ↑11 nov 2019, 19:13
![]()
![]()
Sto vas hvata panika? Ohladite ba, salem propjevao pa sta. Bit ce svjedok saradnik pa sta. Boze moj. Ko je cist nema brige
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Ma, znaju ko sam ja, Sluzba, Vojska, Murija i zato grabim sve sto mogu jer mi pripada
MIHAJLOVIĆ !
A ko se ono boji murije....joj ne mogu se sjetit...nesto s prugama....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
A i novi da dodju, bilo bi ih iz sva tri naroda, politicki. Neodrziva drzava, sistem u ku.rcu. Mora jos veci pad doci.
Ne postoji rjesenje. Umrle alternative.
Sve, sve što era sazdala je ova,
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!
Drasticne promjene moraju da se dese, pocevsi od drzave, pravnog sistema pa onda sve ostalo, nece nikome pasti na pamet da se dođe bogatiti a da sve propada a njemu niko da nista ne moze.
Mjau !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.