Jes jes to je spika onih kojima idu pare od kaznirio_Ferdy88 je napisao/la: ↑11 nov 2019, 18:25Gdje god ne postujes saobracajne propisetuzlak1987 je napisao/la: ↑11 nov 2019, 18:01Od Tuzle do Sarajeva gdje se sve mogu popusiti saobracajne kazne ?![]()
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: Chat
Bihamk radari i prati rutu kojom ideš, bar ćeš moći predpostaviti gdje su najavljene kontrole.tuzlak1987 je napisao/la: ↑11 nov 2019, 18:01Od Tuzle do Sarajeva gdje se sve mogu popusiti saobracajne kazne ?
Tako blizu, a tako daleko.
"Vještaci građevinske struke utvrdili su da nijedna firma koja je gradila u sklopu Zavoda Pazarić nije imala licencu za građenje. Osim toga, kod gradnje Centra za osposobljavanje utvrđena je razlika od 143.600 KM. To znači da je dio planiranog novca završio u privatnom džepu", kazao je Salić.
No, prema Salićevim riječima, kriminalnim radnjama ni tu nije kraj. Ustanovljeno je da više firmi zavodu duguje novac za kurbansko meso koje im je prodavano pa tako firma RDA Company d.o.o. iz Tuzle, tvrdi Salić, duguje oko 49.000 KM, a mesnice Brajlović 102.330 KM.
Narod zna.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Zamisli koji lopov i dno od čovjeka moraš biti da ljudima od usta kradeš i onda prodaješ po svojim objektima.Ovoj državi ili bar onom što je ostalo od nje treba veliki reset inače ovo sve ode u PM.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
E yebem mu majku mogu mi bit dvije plate da trošim i uživam ko lord
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Kako ide online to, radis li ti, ako je dobar da vidim kako bi se dogovorili
Ja ne bih odma B2, nego da on odredi na kojem sam nivou pa da krenemo od toga
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Vidi u Germaniusu, momak Semir T. Koliko sam cuo od drugih da je dobar i mislim da vecina u Zivinicama ide kod njega.
http://germanius.ba/usluge-kursevi.html
- Fantasista
- Kontakt:
Znam ja momka iz Dubrava koji drži privatne. Ako hoćeš mogu se raspitat.
Idem ja online. 300 eura od A1 do B2.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑11 nov 2019, 20:14Kako ide online to, radis li ti, ako je dobar da vidim kako bi se dogovorili
Ja ne bih odma B2, nego da on odredi na kojem sam nivou pa da krenemo od toga
Ma onako, bolje je u grupama manjim. Ali ako nemas vremena za to onda je ovo fino rjesenje.
to je ovaj moj bajduraFantasista je napisao/la: ↑11 nov 2019, 20:29Znam ja momka iz Dubrava koji drži privatne. Ako hoćeš mogu se raspitat.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 45 gostiju.