Akcija SIPA-e "VAR"

Moderator/ica: GracanicaAA

Wandelanoite
Kontakt:

Re: Akcija SIPA-e "VAR"

Post Postao/la Wandelanoite » 12 nov 2019, 13:05

Zivkovic i Keno ce biti osuđeni i vjerovatno Vlado Dominkovic.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 12 nov 2019, 13:07

zomir je napisao/la:
12 nov 2019, 13:02
https://sportsport.ba/fudbal/sudijski-s ... ica/196801

Kad se sjetim, i ovdje je jedan plasticar pravio dar mar s cazinskim ljepotanom cijelu sezonu, a smrad se eto hmana izvuce, akcija samo za mazanje ociju
Grgic sto je signalizirao ofsajd Zvijezdi je bio isto pomocni u Gorazdu ispred nas. Bilo nas oko 200 i samo razumom i saulisanjem jedni drugih smo se sprijecili da preskocimo onu ogradicu. Tri prasinara drota bila na citavu tribinu i planirano i u cilju bilo da utrcimo i prekinemo utakmicu. Kako smo ono gospodski odradili i dan danas se cudim. Ponosan na svoju crvenu bracu koja su sa mnom bili u Gorazdu. Ko ono ne dozivi nema pojma o boli
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 12 nov 2019, 13:09

Izvuče se cazinski klan.

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 12 nov 2019, 13:15

Koliko su oni to odieno radili samo pokazuje kolicinu opustenosti i koliko god oni upravljaju ligom , Ko zna lpčilp kr lčuboba osteceno za ulazak koji su trosiči nrfo para da udju al posteno jer je ocigledno da su neki klubovi placali non stop . I nije mi jasno uhvatis savez uhvatis glavnog za sudije i sta savez ce ostat . Da bi imao dobru PL moras imat normalnu ovu sto dolaze u nju , mislim ovo je parodija
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 12 nov 2019, 13:16

Da se ne zaboravi

UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 12 nov 2019, 13:29

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
12 nov 2019, 13:07
zomir je napisao/la:

Kad se sjetim, i ovdje je jedan plasticar pravio dar mar s cazinskim ljepotanom cijelu sezonu, a smrad se eto hmana izvuce, akcija samo za mazanje ociju
Grgic sto je signalizirao ofsajd Zvijezdi je bio isto pomocni u Gorazdu ispred nas. Bilo nas oko 200 i samo razumom i saulisanjem jedni drugih smo se sprijecili da preskocimo onu ogradicu. Tri prasinara drota bila na citavu tribinu i planirano i u cilju bilo da utrcimo i prekinemo utakmicu. Kako smo ono gospodski odradili i dan danas se cudim. Ponosan na svoju crvenu bracu koja su sa mnom bili u Gorazdu. Ko ono ne dozivi nema pojma o boli
Glavati klempo je ponistio cist gol Velezu u Gorazdu takodjer, to ne zaboravi. Nije on bio ispred RA u Gorazdu. To je bio Filip Jaric. Ovaj je bio na drugoj strani tamo.

Ali, kad propjeva ona ubleha iz B.Samca past ce i glavati klempo s njim. Zasluzeno!
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 12 nov 2019, 13:44

Zoom088 je napisao/la:
12 nov 2019, 13:29
12 nov 2019, 13:07
zomir je napisao/la:

Glavati klempo je ponistio cist gol Velezu u Gorazdu takodjer, to ne zaboravi. Nije on bio ispred RA u Gorazdu. To je bio Filip Jaric. Ovaj je bio na drugoj strani tamo.

Ali, kad propjeva ona ubleha iz B.Samca past ce i glavati klempo s njim. Zasluzeno!
Ma ne znam brato onaj celo nas je ispizio sto je bio ispred nas ne znam im imena. Ako je to Jaric onda je jos gori. Sto se tice ostatka u postu glavno je da su nalogodavci popadali. Ova sitna buranija nece vise ni suditi
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

ImbecilniLudak
Kontakt:

Post Postao/la ImbecilniLudak » 12 nov 2019, 13:46

Kenan je bukvalno pocinio genocid nad nogometom, taj lik je za dozivotne robije ako ima 2% drzave tako ce da bude.
“Don’t believe everything you hear. Real eyes, Realize, Real lies.”

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 12 nov 2019, 13:58

12 nov 2019, 13:44

Ma ne znam brato onaj celo nas je ispizio sto je bio ispred nas ne znam im imena. Ako je to Jaric onda je jos gori. Sto se tice ostatka u postu glavno je da su nalogodavci popadali. Ova sitna buranija nece vise ni suditi
Jaric nije los momak, ali uz ovu dvojicu (Bajraktarevic i Grgic) i najposteniji insan izgubi obraz, vjeruj mi. Sve su to puleni Vlade Dominkovica.

Kad se sjetim samo, ja bio u Radnickom iz Lukavca i utakmicu Kupa protiv Olimpika (tadasnjeg nosioca naslova prvaka) nam sudi Zivkovic (bio je tada na A listi Premijer lige). Mi nismo imali nikakva ocekivanja, samo eto bilo je to golemo da ti dolazi aktuelni osvajac kupa i premijerligas pa hajde da se odigra sto bolje. I pobijedimo mi Olimpik, cisto i posteno, izbacimo ih iz kupa (i sami se iznenadili). Javlja se Zivkovic preko nekih ljudi i trazi pare jer smo pobijedili. Mi kontamo, koji mu je klinac, jel' dobar on ikako? Kad smo poslali poruku da od toga nema nista on uzvraca - e vidjecete kad vam budem sljedecu sudio. :crazy: Nakon toga je spao sa PL, ali ne znam u kojoj mjeri je ostetio Radnicki jer sam otisao iz Lukavca u medjuvremenu i nisam vise pratio desavanja tamo. Eto samo jedan detalj kakav je "gospodin" taj Ilija zvani "cumuras" :D

Artetitis
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Artetitis » 12 nov 2019, 14:04

ASD je napisao/la:
12 nov 2019, 13:09
Izvuče se cazinski klan.
Ček', zar ne piše tamo da će sarađivati sa Tužilaštvom? Ne vjerujem da to znači potpuno izvlačenje.

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 12 nov 2019, 14:07

Artetitis je napisao/la:
12 nov 2019, 14:04
ASD je napisao/la:
12 nov 2019, 13:09
Izvuče se cazinski klan.
Ček', zar ne piše tamo da će sarađivati sa Tužilaštvom? Ne vjerujem da to znači potpuno izvlačenje.
Upravo tako. Krivicni postupak protiv svih ce se voditi, ali neki ce saradjivati s Tuzilastvom te ce im to biti uzeto u obzir kao "olakotna okolnost".

Machak
Kontakt:

Post Postao/la Machak » 12 nov 2019, 14:16

Svi ce se oni izvuci i nastavit ce po starom. sve je ovo ona izreka tresla se gora rodio se mis.
Mjau !

sekretar
Kontakt:

Post Postao/la sekretar » 12 nov 2019, 14:20

Prvi je Prolic pristao na suradnju s Tuzilastvom. Niko se jos nije izvukao. Protiv svih 12 ce biti podnesene krivicne prijave. Treba vidjeti sta kaze statut. Koliko se ja osjecam osobe protiv kojih se vodi krivicni postupak moraju biti suspendovane. A ako im se dokaze i budu osudjeni vise ne mogu obnasati nikakve funckije u Savezu.

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 12 nov 2019, 14:53

Riba smrdi od glave. Savez kao vrhovna instanca je vrh piramide. Ako tu stvari ne valjaju, pa makar i samo jedna osoba da je umiješana, tipa Prolić, odmah se gubi dignitet te institucije. Da ne pričamo o federalnom savezu. To je vjerovatno najgora liga od svih mogućih liga u BiH, gora i od kantonalnih liga. Očigledno se ne vrte svote novca kao u Premijer ligi, ali je zato haman pa u svakom kolu neka štimaljka. Jak savez znači sve. Klubovi se neće smjeti usuđivati koketirati s sudijama, sudije neće smjeti uzimati mito (možda može jednom, ali više neće), delegati moraju biti nepristrasni te objektivno ocjenjivati sudije,... Međutim, sve je to daleko od ispunjenja, s obzirom u kakvom društvu živimo, gdje svako gleda kako će na što lakši način zaraditi koju paru, nebitno na koji način jer cilj opravdava sredstvo. Postoje dva načina da se Savez disciplinuje. Prvi je ovakva akcija, ali evo ovo je možda prvi put da se ovakva akcija provodi, jer budžet naših pravosudnih insitucija nije toliko jak da se istražuju recimo premijerligaški mečevi. Lako im je istraživati tako što će uložiti par hiljada KM za Prvu ligu FBiH, međutim na nivou Premijer lige, moralo bi se mnogo više uložiti, ako je istina recimo za Azmira da je davao 30 k Proliću. Drugi način je da se klubovi udruže, osnivaju udruženje prvoligaša i zaista svi da odluče da se igra poštena liga. Na kraju krajeva, Savez treba da bude pomoćno sredstvo klubova, a ne neko zbog koga se fudbal igra. Klubovi su ti koji trebaju da daju delegate u odborima i biraju predsjednika, nepristrasnog i osobu iz fudbalskog miljea. Međutim, politika je kod nas zašla u sve pore društva, čak i do čistačica u lokalnim školama, tako da je ovo još sve daleko od bilo kakvog poboljšanja, ali valjda nekad bude bolje.
Mes Que Un Club

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 12 nov 2019, 15:56

Nego, ja nešto kontam.
Kod nas se neke utakmice iz aviona vide da su namještene.
Nek se privede par igrača, koji svakako nemaju mozga. Pritisne ih se. Lako se može srediti nekog jačeg igrača.

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 12 nov 2019, 17:23

ASD je napisao/la:
12 nov 2019, 15:56
Nego, ja nešto kontam.
Kod nas se neke utakmice iz aviona vide da su namještene.
Nek se privede par igrača, koji svakako nemaju mozga. Pritisne ih se. Lako se može srediti nekog jačeg igrača.
Daj boze da sta bude i od ovog, kaznit ce ove male ribe i malo napravit šou i predstavit to kao uspjeh. A velike ribe ostaju netaknute i nastavljaju Po starom . Ako nista cak danas Po njemackoj u novinama pisu o ovoj akciji, svi prenose ovu vijest, mozda dodje do Fife nebi bilo lose da opet suspenduju savez. Nemoze drugacije sa ovim lopovima. Suspenzija da se sve ocisti od a do ž i da pravi ljudi i sportisti uzmu se ovog posla.
SAVEZ NAPOLJE ! ! !

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 12 nov 2019, 17:25

Pozz raja, dugo vas pratim, pa odlučih da priupitam nešto. Može li neko sračunati koliko košta prvoligaška titula u tonama uglja, čisto informativno za jarana pitam, hehehe.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

ImbecilniLudak
Kontakt:

Post Postao/la ImbecilniLudak » 12 nov 2019, 17:45

LjumanM95 je napisao/la:
12 nov 2019, 17:25
Pozz raja, dugo vas pratim, pa odlučih da priupitam nešto. Može li neko sračunati koliko košta prvoligaška titula u tonama uglja, čisto informativno za jarana pitam, hehehe.
Zavisi kakav je ugalj, dal je kalorican ili ne, dal je kameni ili drveni. Kao sto vidis zavisi od mogo faktora :urnebes: :urnebes:
“Don’t believe everything you hear. Real eyes, Realize, Real lies.”

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 12 nov 2019, 18:04

Nema od ovog nista. Mozda ovo jedno kolo bude uredno al od proljeca opet po starom. Kriminalna hobotnica je to

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 12 nov 2019, 18:06

LjumanM95 je napisao/la:
12 nov 2019, 17:25
Odgovor je isti kao i za sva ostala pitanja od vas banovicana: Kako kuko kaze :mrgreen:
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.