on je previse sebican a za ostale se slazem al tesko i za gourcuffa bgmFC BAYERN je napisao/la:Out:
Lell
Oddo
Ottl
Sweinsteinger
Toni
Butt
Podolski
BOMEL !
Zaradili bi dobar novac !
Posudba :
Breno
Kraft
Mozda Muller
In:
Napad:
Zarate 22 godine nije toliko skup najbolji strijelac lazia(pandev duplo skuplji od njega)
Sredina:
Diego samo 24 godine skup jeste ali juce je dokazao da je igracina i doveo je Werder do cetvrtfinala takvi nam trebaju...
Gourcuff odlican igrac 22 godine samo ..
Hulk iz Porta meni prejak igrac moze igrati vise pozicija nije toliko skup 22 god samo
Odbrana :
Rafina desno skup mlad
nekog dobrog stopera i golmana nekog bili bi najaci na svijetu !!! Ali ovo su puste zelje
Uz to bi dosao Tymoschuk i Olic
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: F.C. Bayern
Dobar je Hulk ima sve kvalitete,minus mu je to sto je sebican ali ako dodje u ruke nekog dobrog trenera koji ce mu tu manu popraviti bit ce jos puno bolji,vrijedi vam probati... 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
ja ne znam koliko je tymoscuk kvalitetan doista, gledao sam ga dvije utakmice i izgedao mi je dobar ali ne znam bas....... po meni su najvazniji igraci u ekipi zadnji vezni i plajmaker,,,,, oni diktiraju tempo igre i nacin igre pa bi tu morali igrati neki igracui koji imaju ime...... bas mi se svidjelo u gornjem postu sto covjek spominje diega on je idealan........ hleb je takode po meni odlican a za tymu ne znam
Herr geronimo,sie sprechen Deutsch sehr gut.
Vidim svi nesto filozofirate za slijedecu sezonu, uvezi igraca i trenera, pa da se i ja malo ukljucim (necu dugo).
bistrikboy, papilon20, sto se tice Van Bommela i njegove borbenosti, tu ste upravu, covjek se trudi, gine za loptom i tu nema zamjerke. I naravno da je bitno da se trudi za svoj klub, ali odkad je borbenost glavna karakteristika zbog koje bi neki igrac morao biti u prvih jedanest. Kada bi mene kupili, i ja bih ginuo za svaku loptu, bio bi red da me Klinsman stavi u prvu
Dalje, ta njegova borbenost i temperament cesto izmaknu kontroli, pa se nerijetko desi da pokaze srednjaka, il' sudiji il' navijacima, nekada tu prorade i laktovi i ostali prljavi "fazoni".
Kada se sve sabere/oduzme, od slijedece sezone njega treba na klupu (naravno ako odluci da ne napusti klub).
Sto se tice Zabara u ekipi- zahvaliti im se i vratit odakle su i dosli. Oddo je ionako na posudbi, a za Tonia uzeti lovu dok jos ima vremena. Lella prodati ili poklonoti Vrbanjusi, siguran sam da bi mu Braco nasao mjesto u prvih 11. Golmana obavezno mjenjati, **** te price "rensing ima potencijala, bice on dobar, treba vremena poslije Kahna..." Odkad je FC Bayern postao klub u kojem se (mladi) igraci usavrsavaju, pogotovo na osjetljivim pozicijama kao sto je golman?
Bastiana kao sto rekoh prodat nekim levatima, siguran da za njega mozemo dobiti veliku lovu ( mislim na timove poput man. citya).
Sto se tice Ze Roberta, na njega nikako ne treba ozbiljnije racunati iduce sezone, ipak ce covjek u ljeto napuniti 35 godina.
Sad malo o ovima sto dolaze: Olic, Baumjohan, Tymoschuk.
Sto se tice Olica, mislim da je doveden prije svega sto su za njega morali izdvojiti 0, slovima: nula eura i da naravno oslabe konkurenciju. Ako se pojacaju dodatno u napadu, ne vjerujem da ce biti standardan, ali nije na odmet imati ga na klupi (u svakom slucaju, ne moze biti gore od Podolskog da ga j****).
Baumjohan- zasto Ulli, zasto? Kad znamo i ja i ti i svi koji prate Bayern da dijete nece provesti ni 3 minute u igri za cijelu sezonu
Tymoschuk- sve receno, poslije Riberya, najbolja kupovina u zadnje 3-4 godine. Nadam se da ce ispuniti ocekivanja.
I da, kako vam se da raspravljati o tome ko ce doci, ko nece? Na kraju uvijek bude onako kako poglavica odluci. Najbolje je ne ocekivati nista spektakularno, na kraju se ne razocaras, a ako ipak nekog dovedu, bude ti godra.
Vidim svi nesto filozofirate za slijedecu sezonu, uvezi igraca i trenera, pa da se i ja malo ukljucim (necu dugo).
bistrikboy, papilon20, sto se tice Van Bommela i njegove borbenosti, tu ste upravu, covjek se trudi, gine za loptom i tu nema zamjerke. I naravno da je bitno da se trudi za svoj klub, ali odkad je borbenost glavna karakteristika zbog koje bi neki igrac morao biti u prvih jedanest. Kada bi mene kupili, i ja bih ginuo za svaku loptu, bio bi red da me Klinsman stavi u prvu
Dalje, ta njegova borbenost i temperament cesto izmaknu kontroli, pa se nerijetko desi da pokaze srednjaka, il' sudiji il' navijacima, nekada tu prorade i laktovi i ostali prljavi "fazoni".
Kada se sve sabere/oduzme, od slijedece sezone njega treba na klupu (naravno ako odluci da ne napusti klub).
Sto se tice Zabara u ekipi- zahvaliti im se i vratit odakle su i dosli. Oddo je ionako na posudbi, a za Tonia uzeti lovu dok jos ima vremena. Lella prodati ili poklonoti Vrbanjusi, siguran sam da bi mu Braco nasao mjesto u prvih 11. Golmana obavezno mjenjati, **** te price "rensing ima potencijala, bice on dobar, treba vremena poslije Kahna..." Odkad je FC Bayern postao klub u kojem se (mladi) igraci usavrsavaju, pogotovo na osjetljivim pozicijama kao sto je golman?
Bastiana kao sto rekoh prodat nekim levatima, siguran da za njega mozemo dobiti veliku lovu ( mislim na timove poput man. citya).
Sto se tice Ze Roberta, na njega nikako ne treba ozbiljnije racunati iduce sezone, ipak ce covjek u ljeto napuniti 35 godina.
Sad malo o ovima sto dolaze: Olic, Baumjohan, Tymoschuk.
Sto se tice Olica, mislim da je doveden prije svega sto su za njega morali izdvojiti 0, slovima: nula eura i da naravno oslabe konkurenciju. Ako se pojacaju dodatno u napadu, ne vjerujem da ce biti standardan, ali nije na odmet imati ga na klupi (u svakom slucaju, ne moze biti gore od Podolskog da ga j****).
Baumjohan- zasto Ulli, zasto? Kad znamo i ja i ti i svi koji prate Bayern da dijete nece provesti ni 3 minute u igri za cijelu sezonu
Tymoschuk- sve receno, poslije Riberya, najbolja kupovina u zadnje 3-4 godine. Nadam se da ce ispuniti ocekivanja.
I da, kako vam se da raspravljati o tome ko ce doci, ko nece? Na kraju uvijek bude onako kako poglavica odluci. Najbolje je ne ocekivati nista spektakularno, na kraju se ne razocaras, a ako ipak nekog dovedu, bude ti godra.
- bistrikboy
- Kontakt:
sustina onoga sto sam htio da kazem,nema nikakvog spektakla...ribery je napisao/la: I da, kako vam se da raspravljati o tome ko ce doci, ko nece? Na kraju uvijek bude onako kako poglavica odluci. Najbolje je ne ocekivati nista spektakularno, na kraju se ne razocaras, a ako ipak nekog dovedu, bude ti godra.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
@ribery
To je sve za ljude. Ovaj topic postoji da bi neki od nas izrazili zelje u vezi nam voljenog kluba. Naravno, i meni idu na zivce ona djecija lupetanja o mogucim sastavima i raznorazne zelje.
Ali necu ni glumiti "kamenu osobu" koja ce biti uvijek zadovoljna sa postojecim rezultatima i sa komplet igrackim kadrom, nase je da izrazimo zelje (realne), a ne da tvrdimo kako ce u stvari biti, mada se i to nikad nezna.
Nije u redu biti veliki realista, a isto tako nit' "fantagiro".
Sta zelim reci, da smo donji, ako dovedemo samo jos desnog beka...a ostane bruka ovih igraca od kojih mi je muka, budite sigurni ne samo meni!
Normalno da ne ocekujem spektakl, mada bi nam dobro dosao, posle svih ovih sumornih sezona u Evropi. Za pojedine je ovo uspjeh...pa nije Bayern Reckreativo Huelva
Iz sveg srca zelim da Bayern ne osvoji "salataru", jer je nisu zasluzili, pa makar do kraja sezone sve isprasili!!!
Tako da "realisti" ostanu i o ovom slucaju realni.
To je sve za ljude. Ovaj topic postoji da bi neki od nas izrazili zelje u vezi nam voljenog kluba. Naravno, i meni idu na zivce ona djecija lupetanja o mogucim sastavima i raznorazne zelje.
Ali necu ni glumiti "kamenu osobu" koja ce biti uvijek zadovoljna sa postojecim rezultatima i sa komplet igrackim kadrom, nase je da izrazimo zelje (realne), a ne da tvrdimo kako ce u stvari biti, mada se i to nikad nezna.
Nije u redu biti veliki realista, a isto tako nit' "fantagiro".
Sta zelim reci, da smo donji, ako dovedemo samo jos desnog beka...a ostane bruka ovih igraca od kojih mi je muka, budite sigurni ne samo meni!
Normalno da ne ocekujem spektakl, mada bi nam dobro dosao, posle svih ovih sumornih sezona u Evropi. Za pojedine je ovo uspjeh...pa nije Bayern Reckreativo Huelva
Iz sveg srca zelim da Bayern ne osvoji "salataru", jer je nisu zasluzili, pa makar do kraja sezone sve isprasili!!!
Tako da "realisti" ostanu i o ovom slucaju realni.
Vom Jäger zum Gejagten
ima igraca za koje se prica da ne valjaju ali to nije tako
podolski-mlad dobar igrac,perspektivan brz ,prodoran,ubojita ljevica ali ne slaze se u klinsmanovu igru i zato mora da ode,pa bolje trenera promjeniti nego 5 igraca
rensing-dobar golman,brani sto moze,nije ni on svemoguc ,ni kahn nije odmah u Karlsruheu pokazo se ,vec je isao polako
breno-treba ga stavljati da igra,da se uklapa sa lucijom,jer buyten je brate spor,ovaj ima perspektivu,najavljivan je kao veliko pojacanje ostaje da vidimo,protiv barce nije mogao odigrati dobro,prve utakmice pa gruh u vatru
toni-ma dajte ljudi kad je covjek davao golove niko nista,sad usao u krizu odmah mora da ode,treba mu dati vremena i motivisati ga
a sada ove fušere od igraca
schvainstaiger-zablistao na SP,digli ga u zrak ,ma nema on pojmaa,nit kakve brzine ,sut onako mozebolje ,dribling katastrofa
lell-na onog žuću je suvisno trositi rijeci pojma nema,pa bolje bih ja držao messija u barci
oddo -zna nekad ubaciti al ostalo nista,samo hoda ,ja neznam sto su ga ikako dovodili iz milana
pojacanja-
treba nam napadac tipa vilja ,džeko,torres, olič moze ali on igra na brzinu i snagu
timoschuk-dobar igrac bolji je od bomella
baumjohan-dobar je u borusiji minhengladbah,aali tako je bilo i sa jansenom ,pa ga prodali ,a on u HSV-u ubi
treba nam razigravac -diego.miske,silva,
i tako dalje ima se tu sta raditi,treba se para potrositi,ako ne budu jos stedili
podolski-mlad dobar igrac,perspektivan brz ,prodoran,ubojita ljevica ali ne slaze se u klinsmanovu igru i zato mora da ode,pa bolje trenera promjeniti nego 5 igraca
rensing-dobar golman,brani sto moze,nije ni on svemoguc ,ni kahn nije odmah u Karlsruheu pokazo se ,vec je isao polako
breno-treba ga stavljati da igra,da se uklapa sa lucijom,jer buyten je brate spor,ovaj ima perspektivu,najavljivan je kao veliko pojacanje ostaje da vidimo,protiv barce nije mogao odigrati dobro,prve utakmice pa gruh u vatru
toni-ma dajte ljudi kad je covjek davao golove niko nista,sad usao u krizu odmah mora da ode,treba mu dati vremena i motivisati ga
a sada ove fušere od igraca
schvainstaiger-zablistao na SP,digli ga u zrak ,ma nema on pojmaa,nit kakve brzine ,sut onako mozebolje ,dribling katastrofa
lell-na onog žuću je suvisno trositi rijeci pojma nema,pa bolje bih ja držao messija u barci
oddo -zna nekad ubaciti al ostalo nista,samo hoda ,ja neznam sto su ga ikako dovodili iz milana
pojacanja-
treba nam napadac tipa vilja ,džeko,torres, olič moze ali on igra na brzinu i snagu
timoschuk-dobar igrac bolji je od bomella
baumjohan-dobar je u borusiji minhengladbah,aali tako je bilo i sa jansenom ,pa ga prodali ,a on u HSV-u ubi
treba nam razigravac -diego.miske,silva,
i tako dalje ima se tu sta raditi,treba se para potrositi,ako ne budu jos stedili
BAYERN MUNCHEN FOREVER IN MY HEART
ĆIRO i DŽEKO -BOSANSKI MED I MLIJEKO
@bistrikboy
U koja sam doba pisao, dobro je da sam se sjetio i nekih imena.
@geronimo
haha, aber naturlich, ich bin halt so, aber es ist mir zu langweilig mit allen Leuten zu reden\schreiben w\e.
Neka mi samo dobijemo Arminiu i sve je opet dobro.
U koja sam doba pisao, dobro je da sam se sjetio i nekih imena.
@geronimo
haha, aber naturlich, ich bin halt so, aber es ist mir zu langweilig mit allen Leuten zu reden\schreiben w\e.
Neka mi samo dobijemo Arminiu i sve je opet dobro.
navijam za bayern od 7 godine(sad imam 19), i svega je bilo od nou campa i baslera,do milana i pelegrinija,bernabea i elbera,do debakla protiv volfsburga i werdera ailton i kompanija,ali samo ne mogu da shvatim zasto svi potcjenjuju ivicu olica pa covjek ako mu daju pravu sansu ce da bude jedno 3 puta bolji od svajnija altintopa,ottla,podolskog,jednostavno ribery mu da lopta a covjek svakog zivog moze da pretrci,a jansen sinoc perfektan protiv man.city samo kad vidim sta smo pustili,a rensing ce sigurno ostati da brani i slijedece godine,treba nam desni bek i kreatortipa misketa i eventualno spic tipa dzeke sto su vidim neki uocili veoma dobro,jednostavno oba se prespora i ne mogu puno loptu drzati,a toni je prosle godine bayern vukao pa jedno dobrih 15 tekmi,ne znam sta hocete ljudi pa covjek toliko nije igrao a dao je opet solidan broj golova,treba desni bek zasto ne pokusati dovesti srnu,ebuea jer da su svi fit malo bi skroz igrao u arsenalu,ima ih jos,znaci bayernov kljucni problem je nedostatak igraca tipa effenberga,kada je on otisao nemamo vise covjeka koji dijeli lopte bije se s protivnicima, drzi loptu na sredini,mislili su da ce to van bomel biti ali on nema to,imao u psv-u barsa mu samo dala destruktivni dio da obavlja,a stose tice rensinga cisti linijski golman mada bi nam onaj helton iz porta odlicno dosao,ali bayern to jednostavno ne radi tako,to nije njihov sistem,pa svajni je ove godine cini mi se na brojci preko 10 asistencija, ne branim ga ali covjek je prosjek(ljudi ne moze vise),gourcuff solidno rjesenje,ali najbolje miske jer covjek ima veliku zelju za povratkom u minhen jer mu je to rodna gruda,babel bi nam isto mogao dobro doci male pare a dobar igrac samo se zakacio s rafom,u bayern samo moras doci afirmisan jer inace propadas,kao sa lukasom sto je slucaj,ali covjek jednostavno puno bolje igra u repci,slicno je bilo sa henryem covjek razvaljivao u arsenalu a u francuskoj nista,kod ovog obratno,ili milito prodati tonija a njega uzeti..sve u svemu slazem se s vama u potpunosti bayern nece nesto puno kupovati za slijedecu godinu,ako mancini dodje sto toni prizeljkuje bicemo gori od ove sezone jer covjek ne moze uspjeh napravit,kad nije mogao s interom onakvim napravit onda nece moci ni s ovim,kad smo vec kod intera ako uzmu oni mikela zasto ne pokusati muntarija pod uslovom da van bomel umre,hahaa,oprostite na maloj sali..pozdrav za sve navijace rekordmaistera.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Hejjj ljudi, sa svim se uglavnom slažem osim sa Tonijem ... ma lik je za mene igračina bio i ostat će... on je tip napadača koji treba trkača pored sebe, i on će zabiti preko 20 golova svake sezone... ima osjećaj za deset, ove zadnje utakmice po meni uopšte nije loše odigrao, nego nema mu Klosea, pa ne može sam... još kad zavrti rukom... poludim
(nisam derpe)
- bistrikboy
- Kontakt:
Danas bez Ze roberta,Brena
,Poldi-a
,Rensinga...
Henes imao tajni sastanak sa Kahnom,međutim detalji nisu poznati,spekulise se da je bilo govora o Kahn-u kao Henesovom nasljedniku...
IMMER WIEDER FCB
Henes imao tajni sastanak sa Kahnom,međutim detalji nisu poznati,spekulise se da je bilo govora o Kahn-u kao Henesovom nasljedniku...
IMMER WIEDER FCB
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- el-fighter
- Kontakt:
Ovosezonski Bayern nije niti sjena onog Bayerna od prošle sezone. Ovom timu treba jedan trkač iza ovih napadača koji se baziraju na onome dobiješ loptu na tanjiru i gurni je u mrežu. Mislim da Ribery nemože sam obavljati taj zadatak.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
JEDVA ONI PROTIV ARMINIJE ALI GA JE TONI DAO,CITAM DA SE INTERESUJU ZA FRAYA BILO BI DOBRO DA DOĐE,EV LINK PA POGLEDAJTE ZA KOGA SE INTERESUJU
http://transfermarkt.de/de/verein/27/fc ... seite.html
http://transfermarkt.de/de/verein/27/fc ... seite.html
BAYERN MUNCHEN FOREVER IN MY HEART
Vazna su tri boda ,dovoljno je reci 21 (9) - 8 ( 1) u sutevima ( na gol ) ,11- 2 u kornerima ,i cak 70 % -30 % posjed lopte ,nisam vidio gol Tonija ,al sam vidio da je on sam imao 7 ili 8 suteva ,tako da super ,slijedece dvije igraju kuci ja mislim ,tu 6 bodova uzeti i svi zadovoljni 
ovo sto igra bayern to je antinogomet, uspijevaju uzeti tri boda samo troljavim ekipama i to na guzove, protiv svih boljih klubova su bili pusiona, nadam se da ce ih rakiticev salke uzeti u iducem kolu i tako ih rijesiti briga oko jedinoga trofeja koji jos mogu uzeti
Odlično neka se dobilo na strani, od sljedečeg kola očekujem da imamo isto bodova ko vukovi, moraju pasti kad tad, danas su dobili traljavo, past će oni, ne briniti za to, moramo jednostavno osvojiti tu titulu ili neću moći spavati nikako...........hehe, ma osvajamo 100% akoBogda.
ne znam koju ti poziciju igras u Bayernu kad kazes to "osvajamo" k'o neka izjava poznatog fudbalera...Rz88 je napisao/la:Odlično neka se dobilo na strani, od sljedečeg kola očekujem da imamo isto bodova ko vukovi, moraju pasti kad tad, danas su dobili traljavo, past će oni, ne briniti za to, moramo jednostavno osvojiti tu titulu ili neću moći spavati nikako...........hehe, ma osvajamo 100% akoBogda.
osvajate 100% drugo ili trece mjesto, prvo je za Wolfsburg...
100% sportski i krajnje opušten potpis
Govorim kao navijač, vidim da si razumio, pa što se onda čudiš
hehe, ma sretno Vam bilo, mada bi mi bilo draze da vukovi osvoje...Rz88 je napisao/la:Govorim kao navijač, vidim da si razumio, pa što se onda čudiš
100% sportski i krajnje opušten potpis
Ehh, vidjeti čemo akoBogda šta če da bude, vjeruj mi u ovom trenutko mi je svejedno i onako je ova sezona za zaborav.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.