BiH-Italija/Lihtenštajn-BiH (15.11./18.11.)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: BiH-Italija/Lihtenštajn-BiH (15.11./18.11.)
Zasto je posjeta familiji ovih nasih tzv. fudbalera medijski nazvana kao okupljanje reprezentacije, nije valjda da se opet neka tekma sprema..
NEMA NAZAD
ElCartel11 je napisao/la: ↑12 nov 2019, 01:46Znaci pobjedimo Italiju i Lihtenstajn i idemo u pi.zdu materimu.
Komentariše iza mene otac sinu, ako Finsku ne pobijedimo, možemo ić... Pita ga malac, gdje ćemo. A odgovara neko iz pozadine, niđe.

Ima li gdje kupiti kartu legalno? Ili na dan utakmice da će biti?
Sta se Prosinecki i ovaj njegov pajdas cude kad ih novinari pitaju za motivaciju igraca?! Svakoj budali je skoro pola godine jasno da nemamo sanse da se kvalifikujemo na prvenstvo kroz kvalifikacije, a nakon Grcke i minimalne nade su ugasene, a oni i dalje pricaju kako igraci pucaju od zelje i kako motiva sigurno ne nedostajo. Eto svaki od njih jedva ceka da zaigra utakmicu od koje nikakve koristi nema, isto kao sto je i mi navijaci s velikim nestrpljenjem ocekujemo. 

Prosinecki je bezveznjak i neznalica, a sada je otisao korak dalje i poceo da nas trola.
Konta - kad je bal, nek je maskenbal. Odoh se zayebavat do kraja.

Konta - kad je bal, nek je maskenbal. Odoh se zayebavat do kraja.
Forza Italia
Onaj osjecaj kad ti neznalica ubije zelju i volju da gledas utakmicu sa jednom Italijom.
Boga mi, ne znam ni satnicu kad se igra tekma, a kamoli da sam pomislio da idem u Zenicu i gledam. Ustvari, jel' se igra u Zenici?
Prekucali su igricu onim iscudjavanjem na pitanje o motivaciji igraca
Boga mi, ne znam ni satnicu kad se igra tekma, a kamoli da sam pomislio da idem u Zenicu i gledam. Ustvari, jel' se igra u Zenici?

Prekucali su igricu onim iscudjavanjem na pitanje o motivaciji igraca

Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Zamisli taj osjecaj vec 8-9 god, s izuzetkom recimo perioda dok je Muslin bio selektor, a kako se stvari odvijaju, potrajace jos dugo....Zoom088 je napisao/la: ↑13 nov 2019, 09:32Onaj osjecaj kad ti neznalica ubije zelju i volju da gledas utakmicu sa jednom Italijom.
Boga mi, ne znam ni satnicu kad se igra tekma, a kamoli da sam pomislio da idem u Zenicu i gledam. Ustvari, jel' se igra u Zenici?![]()
Prekucali su igricu onim iscudjavanjem na pitanje o motivaciji igraca![]()

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Mnogo smo napredovali i bolje govorimo naš jezik nego kad smo tek došli u reprezentaciju. Moramo se pohvaliti da uvijek pričamo na bosanskom, rekose Sudzuka i Celicni i odoshe se malo zajeb@v@t pred kvalifikacione tekme ...
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Zamisli toliko mrziti sebe pa sjesti i gledati ove hadalje u petak navečer
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Čisti MazohizamBoixosNois1899 je napisao/la: ↑13 nov 2019, 12:09Zamisli toliko mrziti sebe pa sjesti i gledati ove hadalje u petak navečer

Ja mislim samo se mi nećemo na ovaj Euro plasirati, svi će nekako se uspjeti ugurati

Živo Selektor, Savez a i igrači, koji nemaju želju očigledno da igraju na jednom velikom takmičenju, tako da hebeš takve sportiste ako oni ne žele i nemaju volje, zašto mi treba da se nerviramo zbog zvijezda.
Ići će gledat Italiju, ako ništa to se isplati.
Nikad neću zaboravit onu nebitnu utakmicu protiv one nepobjedive Španije 2009. u Ćirinom mandatu. Osim što smo mi bili u naponu snage i što je ans bilo lijepo gledat, Španija je bila rapsodija.
Nikad neću zaboravit onu nebitnu utakmicu protiv one nepobjedive Španije 2009. u Ćirinom mandatu. Osim što smo mi bili u naponu snage i što je ans bilo lijepo gledat, Španija je bila rapsodija.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
- Goalgetter
- Kontakt:
Ja se nadam da ce nas Italija dobro oderati. Za nase dobro, ako zelimo u barazu nesto napraviti. Prvi put u zivotu da zelim poraz repci.
Nedo bog da im izvucemo remi, ide opet neko dizanje u nebesa, i skretanje sa pravih problema sto imamo u nasoj igri.
Nedo bog da im izvucemo remi, ide opet neko dizanje u nebesa, i skretanje sa pravih problema sto imamo u nasoj igri.
KO NE SKAČE MRZI BOSNU HEJ HEJ HEJ
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Izgleda da vise nema onih "patriJota", sto govore da se ne navija za savez, za selektora, nego za reprezentaciju
Haj, da i te ublehe konacno prevazidjemo.

Haj, da i te ublehe konacno prevazidjemo.
Šta bih trebao? Navijat protiv reprezentacije?
To nisam radio ni dok je Sušić ludovao sa svojim kombinacijama bez napadača i lijevog beka, kad smo bili dosta jači, pa neću ni sad.
Neki ovdje nemaju nikakvu sredinu.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Pa navijati da Bosna napravi dobar rezultat u petak, je isto sto i otkinuti sebi nogu, a ocekivati da se pobijedis u trci.
Ako ga nisu pustili da ode nakon one sramote protiv Armenije, neće ni poslije Italije. Tako da se bezveze nadaš.
U tom slučaju nema smisla da navijam za neko razvaljivanje jer je ishod isti
U tom slučaju nema smisla da navijam za neko razvaljivanje jer je ishod isti
Ne mogu ga motkom otjerat, cak da izgubi od Lihtenstajna bi vjerovatno ostao na selektorskoj poziciji 

Nego treba da se ispostavi da su u pravu sto su ga ostavili, jer smo izvukli remi protiv nezainteresovane Italije.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.