Nego šta si propali novinar, odnosno novinar u pokušaju.Zoom088 je napisao/la: ↑13 nov 2019, 13:56Pristanak na suradnju, ali to ih ne oslobadja daljnje istrage i procesuiranja, samo ce im biti uzeto u obzir kao olaksavajuca okolnost prilikom izricanja konacne presude. Vec sam davno napisao da ce ih tek 30ak odsto biti gonjeno bez nagodbe, dok ce ostali kompenzirati svoje usluge. Ovih 30% ne moze oprati ni 100 Una, Sana, Sava...
P.S. Propali novinarcic![]()
Akcija SIPA-e "VAR"
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Akcija SIPA-e "VAR"
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Imali smo svoje razmirice, ali odlazis sa stilom 

SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Pa kud bas zbog mene 

Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Glup smo mi narod da bi se ista promjenilo, nemamo kolektivnu odgovornost ili svjest, da bi nesto peomjenili. Boli k onog sto ima platu i fino zivi za ovim sto se desava u drzavi, par pojedinaca se digne i to je to. Dok je sve tako i dok se masa ne digne nama ce odlucivati kriminalci pljackasi i njihova rodbona kome je rat bio najveci profit. Tako da sumnjam da ce ista dobro od ovog doci osim sto cevjedan kriminalac zamjeniti drugog. U ovoj drzavi posteni ljudi najgore zive. Probudite se se ljudi dok nije kasno hajmo vec jednom istrjebiti ovo kriminalno leglo. Ps meni je fino al srce mi place kad vidim kud bih ide u svi sferama zivota.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- samoOlimpick
- Kontakt:
Kako ste brzi kad treba baovat i brisat postove onih koji nisu podobni nayebem vam se majke još jednom
-
- Kontakt:
Cao plasticaru, vodi i Mancinia sa sobom.samoOlimpick je napisao/la: ↑13 nov 2019, 14:49Kako ste brzi kad treba baovat i brisat postove onih koji nisu podobni nayebem vam se majke još jednom

“Don’t believe everything you hear. Real eyes, Realize, Real lies.”
- samoOlimpick
- Kontakt:
Aldin seronja je zaštićen ko bijeli medžedImbecilniLudak je napisao/la: ↑13 nov 2019, 14:51Cao plasticaru, vodi i Mancinia sa sobom.samoOlimpick je napisao/la: ↑13 nov 2019, 14:49Kako ste brzi kad treba baovat i brisat postove onih koji nisu podobni nayebem vam se majke još jednom![]()
![]()
![]()

Bravo za Tuzilastvo, Gordanu Tadic i ostale UZP-ovce

-
- Kontakt:
Slaven nikada nece ispasti iz ove lige vjerujte to je centar prve lige federacije ove godine para nema ali ima slaven nekih duznika od ranijih godina koji sad moraju vracati sve to i za njega igrati gdje bude gusto
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Daj Bože. Volio bih vjeruj da si upravu. Al mislim da se grdno varas.JaskoBasel32xx je napisao/la: ↑13 nov 2019, 15:17Slaven nikada nece ispasti iz ove lige vjerujte to je centar prve lige federacije ove godine para nema ali ima slaven nekih duznika od ranijih godina koji sad moraju vracati sve to i za njega igrati gdje bude gusto
Pa vise je ekipa kojima je slaven duznik, nego obrnuto.JaskoBasel32xx je napisao/la: ↑13 nov 2019, 15:17Slaven nikada nece ispasti iz ove lige vjerujte to je centar prve lige federacije ove godine para nema ali ima slaven nekih duznika od ranijih godina koji sad moraju vracati sve to i za njega igrati gdje bude gusto
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
-
- Kontakt:
Kako je krenulo moglo bi se ovo kolo i odgoditi.
“Don’t believe everything you hear. Real eyes, Realize, Real lies.”
Varas se, olimpik i tosk su duzni slavenu ali ti bodovi nikad nece biti vraceniSMR187 je napisao/la: ↑13 nov 2019, 15:34Pa vise je ekipa kojima je slaven duznik, nego obrnuto.JaskoBasel32xx je napisao/la: ↑13 nov 2019, 15:17Slaven nikada nece ispasti iz ove lige vjerujte to je centar prve lige federacije ove godine para nema ali ima slaven nekih duznika od ranijih godina koji sad moraju vracati sve to i za njega igrati gdje bude gusto
NEMA NAZAD
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
I to sam htio napisati ali zaboravih. Ne znam kralju kako si optimista da slaven ostaje, pa u ovih 14 kola slaven je 8 utakmcia igrao kući i osvojio samo 10 bodova, znači već kući izgubili 14. To je nenadoknadivo. Jedino se u takvoj situaciji Jedinstvo spasilo, ali znamo kako, to niko ne može uraditi više. Plus što se za opstanak bore jedinstvo, orasje, bratstvo i jajce, koji nikada neće ispasti. Možda Orašje i hoće ako im pukne sad ovo zbog SIPE. Moje mišljenje, radnik, slaven i budućnost sigurno ispadaju, a cetvrti ako bude ispadao, ne znam, bice svega...SMR187 je napisao/la: ↑13 nov 2019, 15:34Pa vise je ekipa kojima je slaven duznik, nego obrnuto.JaskoBasel32xx je napisao/la: ↑13 nov 2019, 15:17Slaven nikada nece ispasti iz ove lige vjerujte to je centar prve lige federacije ove godine para nema ali ima slaven nekih duznika od ranijih godina koji sad moraju vracati sve to i za njega igrati gdje bude gusto
Preimenovati temu u "SDA Željezničar! To je sinonim za namještaljke!
Jedino da srede da Prosinecki pozove nekog od igraca iz Prve lige

- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Ti se varas stari, TOŠK i slaven su u dobrim odnosima od kako igraju prvu ligu, ali tosk nije njima dužan. Da jeste, dobio bi sada slaven u zivinicama kad im gori, ali nisu.. I nije ovo mjesto za pisanje zašto, kako..ali vjeruj da duga tosk prema slavenu nema.holyman je napisao/la: ↑13 nov 2019, 15:55Varas se, olimpik i tosk su duzni slavenu ali ti bodovi nikad nece biti vraceniSMR187 je napisao/la: ↑13 nov 2019, 15:34Pa vise je ekipa kojima je slaven duznik, nego obrnuto.JaskoBasel32xx je napisao/la: ↑13 nov 2019, 15:17Slaven nikada nece ispasti iz ove lige vjerujte to je centar prve lige federacije ove godine para nema ali ima slaven nekih duznika od ranijih godina koji sad moraju vracati sve to i za njega igrati gdje bude gusto
- ASD
- Kontakt:
Budućnost ako dobije Igmana sad kući, to je bijeg sa tog dijela tabele. A u ovoj polusezoni si kući imao Olimpik, Tošk, Goražde, Zvijezdu. Jedino Gošk nije dolazio od ovih jačih.HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑13 nov 2019, 15:59I to sam htio napisati ali zaboravih. Ne znam kralju kako si optimista da slaven ostaje, pa u ovih 14 kola slaven je 8 utakmcia igrao kući i osvojio samo 10 bodova, znači već kući izgubili 14. To je nenadoknadivo. Jedino se u takvoj situaciji Jedinstvo spasilo, ali znamo kako, to niko ne može uraditi više. Plus što se za opstanak bore jedinstvo, orasje, bratstvo i jajce, koji nikada neće ispasti. Možda Orašje i hoće ako im pukne sad ovo zbog SIPE. Moje mišljenje, radnik, slaven i budućnost sigurno ispadaju, a cetvrti ako bude ispadao, ne znam, bice svega...SMR187 je napisao/la: ↑13 nov 2019, 15:34Pa vise je ekipa kojima je slaven duznik, nego obrnuto.JaskoBasel32xx je napisao/la: ↑13 nov 2019, 15:17Slaven nikada nece ispasti iz ove lige vjerujte to je centar prve lige federacije ove godine para nema ali ima slaven nekih duznika od ranijih godina koji sad moraju vracati sve to i za njega igrati gdje bude gusto
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.