Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
- Bošnjanin_89
- Kontakt:
Re: Arsenal
Evo ti tacne izjave tvoga vodje, samo nemoj reci da je i ovo neka namjestaljka...-Paja je napisao/la:Izvlacenje iz konteksta, vodja to nikad nije izjavio!
ZAPAD JE NAJBOLJA OBMANA
Eto to ja kažem zbog par promašaja koji se mogu desiti svakom njega smatraju najgorim napadačem na svijetu, ali dobro ba nema veze, više mi i ne smeta šta pojedinci ovdje govore.
- -Paja
- Kontakt:
Vodja je gospodin i dzentlmen koji ce i ruznoj zeni reci da je lijepa tako ce i za Messija reci da je najbolji, on ne zeli da ulazi u rasprave, formalno poslije utakmice cestita bez obzira na sve dok za nasu televiziju uvijek govori istinu i kaze ono sto misli.Bošnjanin_89 je napisao/la:Evo ti tacne izjave tvoga vodje, samo nemoj reci da je i ovo neka namjestaljka...-Paja je napisao/la:Izvlacenje iz konteksta, vodja to nikad nije izjavio!
Vitural: Ja na taj slucajni kiks uvijek gledam sa pozitivne strane, recimo Dzeko ni to ne bi mogao uraditi jer on nikad nije ni nastupio u tako vaznoj utakmici Lige Sampiona.
Dio Arsenala
- Bošnjanin_89
- Kontakt:
Pa ti rece da je izjava izvucena iz konteksta, a ovaj video pokazuje da nije, dakle pricas napamet.. a slazem se da je Wenger veliki gospodin i kao takav se pokazao i poslije ovog poraza tako sto je sportski priznao poraz od boljeg tima..-Paja je napisao/la: Vodja je gospodin i dzentlmen koji ce i ruznoj zeni reci da je lijepa tako ce i za Messija reci da je najbolji, on ne zeli da ulazi u rasprave formalno poslije utakmice cestita bez obzira na sve dok za nasu televiziju uvijek govori istinu kaze ono sto misli.
ZAPAD JE NAJBOLJA OBMANA
- -Paja
- Kontakt:
Novinari izvlace iz konteksta i preuvelicavaju kao sto svi znamo, vidis to je ono o cemu ti govorim nas vodja fino gospodski da kompliment svakome i onome ko je dobar i onome koje los tako je i antifudbalerima iz Barcelone dao kompliment tu je njegova velicina i ove slabije i inferiornije podrzava i ohrabruje ih.Bošnjanin_89 je napisao/la:Pa ti rece da je izjava izvucena iz konteksta, a ovaj video pokazuje da nije, dakle pricas napamet.. a slazem se da je Wenger veliki gospodin i kao takav se pokazao i poslije ovog poraza tako sto je sportski priznao poraz od boljeg tima..-Paja je napisao/la: Vodja je gospodin i dzentlmen koji ce i ruznoj zeni reci da je lijepa tako ce i za Messija reci da je najbolji, on ne zeli da ulazi u rasprave formalno poslije utakmice cestita bez obzira na sve dok za nasu televiziju uvijek govori istinu kaze ono sto misli.
Dio Arsenala
- Bošnjanin_89
- Kontakt:
Slazem se da nerijetko izvlace iz konteksta i preuvelicavaju, ali u ovom konkretnom slucaju nisu nista ni izvukli ni preuvelicali, dakle Wenger je priznao da ste porazeni od boljeg tima i to je susutina svega, a izmedju ostalog je rekao i to da je Messi za njega najbolji na svijetu sto dovoljno govori protiv kakve su ekipe igrali.. A tvoj je problem sto neces da priznas da ste blago receno bili inferironi u tom duelu, sto i rezz svjedoci..-Paja je napisao/la:Novinari izvlace iz konteksta i preuvelicavaju kao sto svi znamo, vidis to je ono o cemu ti govorim nas vodja fino gospodski da kompliment svakome i onome ko je dobar i onome koje los tako je i antifudbalerima iz Barcelone dao kompliment tu je njegova velicina i ove slabije i inferiornije podrzava i ohrabruje ih.
ZAPAD JE NAJBOLJA OBMANA
Bendtner is garbage, agreed. He does nothing worthy of being on a fluid, controlled side which arsenal is. He has a horrible touch, is always out of position and as previously stated couldn't find the net if he was standing in it. He almost cost arsenal their first goal by running offside like an idiot and then almost gave (what should have been) a PK....
agree that he's garbage and can't finish for s**t, but I totally disagree with his "always out of position. " He is always in fantastic positions but just can't do anything with it
Dude I wouldnt go to that extent.... There are serveral worse than him but he is xertainyl not a very good player
He's not the worst.... But pretty bad.... Some reserves are worse...
He's too full of himself, he has too much confidence in himself. Stupid and young that's defines Bendtner and if he doesn't fix that he'll be playing for a mid level team like Wigan or Newcastle one day
Haha lol I agree, he is one of the guys I hate watching whenever I see an arsenal game, he not only miss great chances, he is also slow as hell! And he wears the vapors.... What a disgrace to the product. I bet I can run faster than him
Mogao bih ovako kopirati do sutra...He's definitely not capacity for Arsenal or any other top teams. He has some talent but that's far away from first strikers league
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- -Paja
- Kontakt:
A ja sam tebi rekao i jos jednom cu ti reci jer ocigledno ti mozak nije dovoljno velik da shvati iz prve pa moram ko papagaj da ponavljam a to je da je nas vodja dzentlmen koji ce i za lose reci da su dobri pa tako je rekao i za Barcelonu i Messija on uvijek male ohrabruje i podstice i u tome je njegova velicina a njegovo cijelokupno misljenje mi koji pratimo Arsenal TV mozemo da cujemo, to sto je izjavio je obicna formalnost i podsticanje manjih da malo napreduju.Bošnjanin_89 je napisao/la:Slazem se da nerijetko izvlace iz konteksta i preuvelicavaju, ali u ovom konkretnom slucaju nisu nista ni izvukli ni preuvelicali, dakle Wenger je priznao da ste porazeni od boljeg tima i to je susutina svega, a izmedju ostalog je rekao i to da je Messi za njega najbolji na svijetu sto dovoljno govori protiv kakve su ekipe igrali.. A tvoj je problem sto neces da priznas da ste blago receno bili inferironi u tom duelu, sto i rezz svjedoci..-Paja je napisao/la:Novinari izvlace iz konteksta i preuvelicavaju kao sto svi znamo, vidis to je ono o cemu ti govorim nas vodja fino gospodski da kompliment svakome i onome ko je dobar i onome koje los tako je i antifudbalerima iz Barcelone dao kompliment tu je njegova velicina i ove slabije i inferiornije podrzava i ohrabruje ih.
Virtual nam kopira misljenja njegovih istomisljenika sa engleskih foruma mahom navijaca inferiornih klubova tipa chelski, spudsi i fungus face ekipa, ne zna Wenger i Kaizer znaju engleske verzije Virtuala, Monologa, No Namea, grohotom se smijem
Zadnja izmjena: -Paja, dana/u 17 nov 2010, 13:39, ukupno mijenjano 2 puta.
Dio Arsenala
A mogli bi i mi kopirat pozitivne komentare sa glupavog youtubea do prekosutra.
Nisu uopšte komentari sa Youtube, komentari su od strane navijača Arsenala, koji uglavnom kažu da je najgori napadač koji je nosio dres Arsenala u novijoj historiji.
- -Paja
- Kontakt:
To su ti svi njihovi argumenti, on meni sad moze staviti sve sto ima protiv Bendtnera ja cu mu dati adekvatam odgovor i pobiti njegovu tvrdnju i ne trebas zato biti pun pameti(sto i nisam) nego samo trebas logicki razmisljati i iznijeti prave cinjenice, zamiliste koliko je jadan kad kao argument o Bedntnerovoj nekvaliteti on kopira komentare sa foruma i youtuba, to sve govori o njima koliko su smijesni, naravno on ce ti sad napisati da su to komentari navijaca Arsenala (opet se grohotom smijem) onih objektivnih (po njegovom standardu)Bosco je napisao/la:A mogli bi i mi kopirat pozitivne komentare sa glupavog youtubea do prekosutra.
Zadnja izmjena: -Paja, dana/u 17 nov 2010, 13:44, ukupno mijenjano 1 put.
Dio Arsenala
Opet ti kažem da mogu naći sad brdo komentara koji su pozitivni od strane Arsenalovih navijača.Virtu4l je napisao/la:Nisu uopšte komentari sa Youtube, komentari su od strane navijača Arsenala, koji uglavnom kažu da je najgori napadač koji je nosio dres Arsenala u novijoj historiji.
Nađi neki negativan komentar o Džeki od strane navijača Wolfsburga.
Ja nemam ništa protiv Džeke jer je odličan napadač, ali ne sviđa mi se njegova ličnost i ponašanje.Virtu4l je napisao/la:Nađi neki negativan komentar o Džeki od strane navijača Wolfsburga.
- -Paja
- Kontakt:
Ne zanima me misljenje Dzeknih navijaca, bito je misljenje eminentnih strucnjaka a i bitno su cinjenice koje sam naveo a koje idu u prilog ko je bolji igrac. Svaki pravi navijac Arsenala ima pozitivno misljenje o Bendtneru to je jedino bitno...Virtu4l je napisao/la:Nađi neki negativan komentar o Džeki od strane navijača Wolfsburga.
Dio Arsenala
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Beckenbauer je jedan veliki gospodin pa je govorio o Bendtneru da ovaj ne bi psihički puk'o, jer i ptice na grani znaju da danski napadač ne može igrati u velikom klubu(osim ukoliko svi napadači tog kluba nisu povrijeđeni). Bendtneru je najbolje tu gdje jeste, jer sasvim sigurno je da ne postoji klub u kojem bi igrao više negoli je to Arsenal(ne bih se iznenadio kada bih čuo da on pogibeljnim startovima povrijeđuje svoju konkurenciju u napadu
). Jedino po čemu je prepoznatljiv ovaj fudbaler je mijenjanje broja na dresu; ko zna možda sljedeće sezone zatraži broj 104. 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Svako ko imalo prati fudbal zna ko je bolji igrač. Džeko se može upoređivati sa Drogbom, Tevezom i ostalim vrhunskim napadačima, a ovaj komičar ne spada u tu konkurenciju.
Car svih careva 

- -Paja
- Kontakt:
Tvoja tvrdnja bi mozda bila istinita da je Beckembauera neko pitao o Bendtneru a ovaj gospodski odgovarao, posto je on sam izasao sa tom pricom tvoje tvrdnje su ponistene i mozemo ih okarakterisati kao lazne. Svako je po necemu prepoznatlji evo ti si prepoznatljiv po tome sto lupas gluposti i nemas smisao za humor(jer bi ovo o pogibljenim startovima na treningu i broju koji nosi trebalo biti smijesno?)Monolog je napisao/la:Beckenbauer je jedan veliki gospodin pa je govorio o Bendtneru da ovaj ne bi psihički puk'o, jer i ptice na grani znaju da danski napadač ne može igrati u velikom klubu(osim ukoliko svi napadači tog kluba nisu povrijeđeni). Bendtneru je najbolje tu gdje jeste, jer sasvim sigurno je da ne postoji klub u kojem bi igrao više negoli je to Arsenal(ne bih se iznenadio kada bih čuo da on pogibeljnim startovima povrijeđuje svoje konkurenciju u napadu). Jedino po čemu je prepoznatljiv ovaj fudbaler je mijenjanje broja na dresu; ko zna možda sljedeće sezone zatraži broj 104.
Meni je Bedntner prepoznatljiv u zadnje vrijeme po golcinu jednom smijesnom klubu u Carling Cupu.
Virtual:Dzeko se moze porediti sa Drogbom i Tevezom u tom tvom Virtualnom svijetu u nase svijetu realnosti Dzeko je u Wolfsburgu, Bendtner u Arsenalu, Drogba u manjem klubu od Arsenala ali vecem od Wolfsburga kao i Tevez.
Pravi Danski dominator, ta lijepa princeza ce da radja dominantne topnike!
Dio Arsenala
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.