Akcija SIPA-e "VAR"
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Akcija SIPA-e "VAR"
Zasto se ne pise o glavi ove zle hobotnice, poglavaru i diktatoru irfanu duricu, pokretacu citavog kriminala i krojacu sudbine svih klubova prve lige federacije?
Zasto je odmah pusten na slobodu, cak ni portali ne smiju o njemu pisati!
Da li to znaci da ce se 10ak dana pritajiti a onda opet nastaviti po starom? Njegov glavni pijun kazlagic takodjer odmah pusten!
Da li to znaci da ce se 10ak dana pritajiti a onda opet nastaviti po starom? Njegov glavni pijun kazlagic takodjer odmah pusten!
NEMA NAZAD
- 7aprildomemoj
Glupi Mancini
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Salem Bade Prolic,Keita Bade Balde 

Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Od tebe gluplji sigurno nisam.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
mozda nisi, al sigurno jesi
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Mislim da su namjerno napravili gresku prilikom unosa inicijala. Ispravno je G.H.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
-
- Kontakt:
Svjedok saradnik i jedan i drugi.holyman je napisao/la: ↑13 nov 2019, 21:54Zasto se ne pise o glavi ove zle hobotnice, poglavaru i diktatoru irfanu duricu, pokretacu citavog kriminala i krojacu sudbine svih klubova prve lige federacije?
“Don’t believe everything you hear. Real eyes, Realize, Real lies.”
Dakle nistaImbecilniLudak je napisao/la: ↑13 nov 2019, 23:57Svjedok saradnik i jedan i drugi.holyman je napisao/la: ↑13 nov 2019, 21:54Zasto se ne pise o glavi ove zle hobotnice, poglavaru i diktatoru irfanu duricu, pokretacu citavog kriminala i krojacu sudbine svih klubova prve lige federacije?
NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
Apsolutno nista. Termin "svjedok-saradnik" je napravljen za najvece krimose, kriv si, uvalis druge manje bitne ljude, ti kao glavni organizator zlocinacke organizacije se nagodis sa tuzilastvom i sudom, dobijes minimalno nesto odradis 2/3 kazne plus ti je uracnato i to sto si proveo u pritvoru (ako si proveo u pritvoru) i vani si mozda za godinu ili dvije, ako ne i manje. Cak se mozes zaliti da ti je ugrozen zivot i da ti prijete da ces biti ubijen nakon izlaska iz zatvora, pa onda hladno zatrazis promjenu identiteta pa te jos drzava o svom trosku posalje u drugu drzavu daju ti pare za stan hranu i tako. Mislim ko zna iskoristiti. Kakva nam je drzava, uhapseni u ovoj akciji pusteni vani, a juce lik koji oborio par metara drva ode u zatvor. Samo put pod noge i bjezati iz ove mocvare zvana BiH.holyman je napisao/la: ↑14 nov 2019, 00:11Dakle nistaImbecilniLudak je napisao/la: ↑13 nov 2019, 23:57Svjedok saradnik i jedan i drugi.holyman je napisao/la: ↑13 nov 2019, 21:54Zasto se ne pise o glavi ove zle hobotnice, poglavaru i diktatoru irfanu duricu, pokretacu citavog kriminala i krojacu sudbine svih klubova prve lige federacije?
“Don’t believe everything you hear. Real eyes, Realize, Real lies.”
-
- Kontakt:
Duric ima politicki imunitet tako da nije mogal biti zadrzan.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
A sta ocekivati kada ova glavusa kroji sudbinu klubovima.
Ovaj gmaz po naslovnicama, stari me pita ko ti je taj robijas rekoh daleko od toga stari
Ovaj gmaz po naslovnicama, stari me pita ko ti je taj robijas rekoh daleko od toga stari
NEMA NAZAD
- samoOlimpick
- Kontakt:
Napraviš nick olimpičak i ni banovat te neće uprkos svemu. Kakav kancer našeg SPORTA !
- samoOlimpick
- Kontakt:
Salem Prolić preko advokata negirao da je priznao krivicu
Kažu Kapucini mu prijetio i povukao se

Kažu Kapucini mu prijetio i povukao se
Kakav ba politicki imunitet pa nije zastupnik u EU parlamentu nego u OV Cazin. Cak i na visim instancama vlasti imunitet ne znaci da ne mozes nikako biti zadrzan nego samo da imas imunitet od krivicnog progona za ono sto kazes u tom parlamentu.Wandelanoite je napisao/la: ↑14 nov 2019, 00:51Duric ima politicki imunitet tako da nije mogal biti zadrzan.
TŽV!
Upravo.atomac123 je napisao/la: ↑14 nov 2019, 07:22Kakav ba politicki imunitet pa nije zastupnik u EU parlamentu nego u OV Cazin. Cak i na visim instancama vlasti imunitet ne znaci da ne mozes nikako biti zadrzan nego samo da imas imunitet od krivicnog progona za ono sto kazes u tom parlamentu.Wandelanoite je napisao/la: ↑14 nov 2019, 00:51Duric ima politicki imunitet tako da nije mogal biti zadrzan.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.