pa to ...idealno svi svicarske zastave

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
pa to ...idealno svi svicarske zastave
A do tad ćemo ti i ja o avatarima.
10 gemova za laznog srbina,crnogorsko-hrvatskog tenisacaS-Y-L-A-R je napisao/la: ↑13 nov 2019, 23:55A do tad ćemo ti i ja o avatarima.![]()
Biti će zanimljivo sutra. Novak se bezveze dovede u nezgodnu poziciju da više ne zavisi samo od sebe. Ali, možda je tako i bolje, nema više kalkulacija, imaš misiju da osvojiš turnir i gledaš samo pravo. Ne interesuješ se plaho okolo. Sad samo jedan po jedan. Na Feđinu žalost, on je prvi po redu a meč za prolaz, bez filozofije. Očekujem spektakl. Makar na forumu jelte, a na terenu nekih 10- gemova za lažnog.![]()
jest meni bitno hocu li s tobom o tenisu.
hahaha cemo da vidimoS-Y-L-A-R je napisao/la: ↑13 nov 2019, 23:55A do tad ćemo ti i ja o avatarima.![]()
Biti će zanimljivo sutra. Novak se bezveze dovede u nezgodnu poziciju da više ne zavisi samo od sebe. Ali, možda je tako i bolje, nema više kalkulacija, imaš misiju da osvojiš turnir i gledaš samo pravo. Ne interesuješ se plaho okolo. Sad samo jedan po jedan. Na Feđinu žalost, on je prvi po redu a meč za prolaz, bez filozofije. Očekujem spektakl. Makar na forumu jelte, a na terenu nekih 10- gemova za lažnog.![]()
za razliku od tebe koji samo kuci ima internet,ja imam i na poslu i mogu sebi priustiti da udjem na forum kad pozelim,citam i diskutujem sa ljudima ....a ne sa klocevima ko sto si ti ,ne znam ni ko di dopusta da pises ovako uvrede na forumu,koliko znam to je pravilo koje ti odavno krsis....svaki post ti je seljacino ( ovo je u tvom stilu ) sa nekim uvredama,vidi se da si sa neke planine i da ne znas za drugaciji rijecnik...emancipuj se bolan ,bolje ti je ...NadalRafa je napisao/la: ↑14 nov 2019, 00:00jest meni bitno hocu li s tobom o tenisu.svakako si neznalica i mucki provokator bez pravog zivota.. Zivis ovdje na forumu i pises gluposti pokusavajuci dat do znanja drugima da nesto znas a ustvari si slijepo zaludjen gerijatricarom i kao takav mislis da je najbolji. Steta za tebe stari moj, prosla je 2005 godina. Sad je novo vrijeme, sad je starkelja donji.
e jest mi drago sto si se javio ovdje,nisi svjestan majke miEdin TM87 je napisao/la: ↑14 nov 2019, 00:28E moj delinjo, s kakvim ti bolidima tjeras mak pod konac mjesecima, kani se toga ima stranih foruma tamo pisu ljudi merak citat uzivancija buraz, ovo je fkt dno dna kakvih likova ima.
Btw jesu se danas digli sta je ovo, Nadalu jedino igra da Medo dobije sutra i on Cicija sto je nemoguce znaci lik ispo, ovo dns produzilo zivot samo teoretski. Federer bar zavisi sam od sebe, jest lijepo zavisit sam od sebe makar morao preko Djoke![]()
![]()
Nigdje imam na fb par jarana sto prate pa s njima i tjt ali ovo sto citam vidim da je ovdje najkriticnije kome je dozvoljeno da non stop ovdje pise...delinjo je napisao/la: ↑14 nov 2019, 00:43e jest mi drago sto si se javio ovdje,nisi svjestan majke miEdin TM87 je napisao/la: ↑14 nov 2019, 00:28E moj delinjo, s kakvim ti bolidima tjeras mak pod konac mjesecima, kani se toga ima stranih foruma tamo pisu ljudi merak citat uzivancija buraz, ovo je fkt dno dna kakvih likova ima.
Btw jesu se danas digli sta je ovo, Nadalu jedino igra da Medo dobije sutra i on Cicija sto je nemoguce znaci lik ispo, ovo dns produzilo zivot samo teoretski. Federer bar zavisi sam od sebe, jest lijepo zavisit sam od sebe makar morao preko Djoke![]()
![]()
![]()
![]()
buraz ovo je katastrofa kunem ti se,hajde sve ono ima dosta dobre raje ,sa kojom se diskutuje o tenisu,pa baci se i suplja ...ali ovo sto pise ovaj bolesni lik i jos par takvih je za istrazivanja...lik bolan nije ni gledao mec danas sto je najgore,napise post u kojem najmanje tenis komentarise,valjda mu kul kad u post u kojem nista ne kaze,stavi i milion nekih uvreda izraza...ma fuj ...krivo mi sto bodi i uno dopuste takvom klocu da pise...sve super razmjena misljenja ,razliciti stavovi ali ovo je vec trolanje i los pokusaj da decko ispadne zanimljiv...
a brate pratim sve te forume ,ali sve nesto mrsko mi se registrovati samo citam....past ce registracija i tamo ....gdje ti pises?
Pazi ti to, i on nesto kao konta gore napise samouvjereno, onda dole sam sebe obruka. Tuga teniskog foruma na djelu.NadalRafa je napisao/la: ↑13 nov 2019, 23:37Zar neko stvarno misli da gerijatricar moze meda Djovaku?pa napucat ce ga srbenda ko gluhu kuju.. Starac je jedva Mattea dobio koji je uzasan na ovom turniru. Thiem ga otpuhao, nek se udara nonom u guzu ako bar set uzme. Nece gerijatricar moci ostati u razmjenama dovoljno dugo sa Djoletom a i ovaj mu je usao u glavu, drmno bi ga taman da ovaj ima 300 mec lopti.
Sto se tice oca tenisa, iznenadio me preokret. Ako ga ovo ne podigne da dodje bar do finala onda nista nece. 1-5 protiv 4. igraca svijeta okrenut nije mala stvar. Ipak treba bit realan i mislim da po igri Tsitsi ima vece sanse za pobjedu. Opet Rafaelo se dize svaki mec, moze svega bit ali se prizeljkuje 2-1 makar za Rafaela i da Medjed napuca Zvereva sto ce se i desit.
Moje prognoze su polufinala Thiem-Nadal, Djokovic-Tsitsipas.
e moj Edo mislis li da mu je prvi put ...taj lik nije smislenog posta napisao na forumu ...nikad !Edin TM87 je napisao/la: ↑14 nov 2019, 01:13Nigdje imam na fb par jarana sto prate pa s njima i tjt ali ovo sto citam vidim da je ovdje najkriticnije kome je dozvoljeno da non stop ovdje pise...delinjo je napisao/la: ↑14 nov 2019, 00:43e jest mi drago sto si se javio ovdje,nisi svjestan majke miEdin TM87 je napisao/la: ↑14 nov 2019, 00:28E moj delinjo, s kakvim ti bolidima tjeras mak pod konac mjesecima, kani se toga ima stranih foruma tamo pisu ljudi merak citat uzivancija buraz, ovo je fkt dno dna kakvih likova ima.
![]()
![]()
![]()
buraz ovo je katastrofa kunem ti se,hajde sve ono ima dosta dobre raje ,sa kojom se diskutuje o tenisu,pa baci se i suplja ...ali ovo sto pise ovaj bolesni lik i jos par takvih je za istrazivanja...lik bolan nije ni gledao mec danas sto je najgore,napise post u kojem najmanje tenis komentarise,valjda mu kul kad u post u kojem nista ne kaze,stavi i milion nekih uvreda izraza...ma fuj ...krivo mi sto bodi i uno dopuste takvom klocu da pise...sve super razmjena misljenja ,razliciti stavovi ali ovo je vec trolanje i los pokusaj da decko ispadne zanimljiv...
a brate pratim sve te forume ,ali sve nesto mrsko mi se registrovati samo citam....past ce registracija i tamo ....gdje ti pises?
Evo vidis ovaj gore prognozira polufinale Thiem - Nadal a ono teoretski nemoguce, i sta ces ti pisat s nekim ko ne konta ni pravila turnira i takvih 80%, ovih 20% sto nesto i konta ne moze ni doci do izrazaja. Potpuni kolaps.
Pazi ti to, i on nesto kao konta gore napise samouvjereno, onda dole sam sebe obruka. Tuga teniskog foruma na djelu.NadalRafa je napisao/la: ↑13 nov 2019, 23:37Zar neko stvarno misli da gerijatricar moze meda Djovaku?pa napucat ce ga srbenda ko gluhu kuju.. Starac je jedva Mattea dobio koji je uzasan na ovom turniru. Thiem ga otpuhao, nek se udara nonom u guzu ako bar set uzme. Nece gerijatricar moci ostati u razmjenama dovoljno dugo sa Djoletom a i ovaj mu je usao u glavu, drmno bi ga taman da ovaj ima 300 mec lopti.
Sto se tice oca tenisa, iznenadio me preokret. Ako ga ovo ne podigne da dodje bar do finala onda nista nece. 1-5 protiv 4. igraca svijeta okrenut nije mala stvar. Ipak treba bit realan i mislim da po igri Tsitsi ima vece sanse za pobjedu. Opet Rafaelo se dize svaki mec, moze svega bit ali se prizeljkuje 2-1 makar za Rafaela i da Medjed napuca Zvereva sto ce se i desit.
Moje prognoze su polufinala Thiem-Nadal, Djokovic-Tsitsipas.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.