ATP Tour

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Ko će biti novi broj 1?

Anketa je završila: 25 mar 2017, 15:32.

a) Kei Nishikori
1
1%
b) Miloš Raonić
3
4%
c) Grigor Dimitrov
6
9%
d) Dominic Thiem
13
19%
e) Nick Kyrgios
5
7%
f) Alexander Zverev
23
33%
g) nitko od navedenih
18
26%

Ukupno glasova: 69

delinjo
Kontakt:

Re: ATP Tour

Post Postao/la delinjo » 13 nov 2019, 21:59

pajinmali je napisao/la:
13 nov 2019, 21:56
delinjo je napisao/la:
13 nov 2019, 21:54
nista Sasa moj bodi ....kakve su ti sad kalkulacije :D
Nek rafa bude br.1 al mi se svida cinjenica da ce se rafanovci morat malo upiskit u gace :P
pa to ...idealno svi svicarske zastave :mrgreen: :mrgreen:
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 13 nov 2019, 22:03

Ubiše svi iz next-gena Zvereva, lik je igrački sve gori i gori, ne shvatam kako ne konta da treba i mora bit agresivniji protiv ovakvih protivnika, nemoš pimplat lopticu jbt, nikakvu dubinu i intenzitet nema, užas
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 13 nov 2019, 22:10

cuj cuj sto se upalio :rol: :rol:

hajde sad fino reci za koga sutra naviajs :mrgreen: :mrgreen:
VOLIM ZELJEZNICAR!!

LEO10
Kontakt:

Post Postao/la LEO10 » 13 nov 2019, 22:20

Je l' grk sad sigurno prvi u grupi? Imat ce Rafa laksi posao ako je rijeseno, inace dijeluje Stefanos odlicno na ovom turniru.

pajinmali
Kontakt:

Post Postao/la pajinmali » 13 nov 2019, 22:23

Bit ce i medo opasan,jos je u igri

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 13 nov 2019, 22:24

LEO10 je napisao/la:
13 nov 2019, 22:20
Je l' grk sad sigurno prvi u grupi? Imat ce Rafa laksi posao ako je rijeseno, inace dijeluje Stefanos odlicno na ovom turniru.
msm da ga mogu jos gameovi zajebat ako zverev nabije medvedeva tamo ,a on izgubi od rafe ubjedljivo :mrgreen:

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 13 nov 2019, 22:27

odlicno...grk na babuku u polufinalu...idealno :kafa: :kafa:
VOLIM ZELJEZNICAR!!

LEO10
Kontakt:

Post Postao/la LEO10 » 13 nov 2019, 22:29

darker10 je napisao/la:
13 nov 2019, 22:24
LEO10 je napisao/la:
13 nov 2019, 22:20
msm da ga mogu jos gameovi zajebat ako zverev nabije medvedeva tamo ,a on izgubi od rafe ubjedljivo :mrgreen:
Imal kakvi nesuglasica grk sa Rafom?? Ako ima nabit ce on i Rafu :mrgreen: , dijeluje vrlo dobro ovdje.

Galion
Kontakt:

Post Postao/la Galion » 13 nov 2019, 23:16

Medvedev ko zadnji levat dopustio publici da mu uđe u glavu i izbaci ga iz takta, što je imalo za posljedicu mnogo besmislenih odluka, tipa nepromišljenih izlazaka na mrežu i slično.
Rafi svaka čast za borbu do zadnje, veliki šampion, uz Đokovića najveći kojeg je tenis ikad vidio.
Moja prognoza 3. kola: Nole, Cici i Zver. Thiem i Mateo me ne zanima ishod. Dakle ako tako bude polufinale bi igrali Cici protiv Novaka a Zverev protiv Thiema i to bi po meni bili jako zanimljivi mečevi.

NadalRafa
Kontakt:

Post Postao/la NadalRafa » 13 nov 2019, 23:37

Zar neko stvarno misli da gerijatricar moze meda Djovaku? :rol: pa napucat ce ga srbenda ko gluhu kuju.. Starac je jedva Mattea dobio koji je uzasan na ovom turniru. Thiem ga otpuhao, nek se udara nonom u guzu ako bar set uzme. Nece gerijatricar moci ostati u razmjenama dovoljno dugo sa Djoletom a i ovaj mu je usao u glavu, drmno bi ga taman da ovaj ima 300 mec lopti.

Sto se tice oca tenisa, iznenadio me preokret. Ako ga ovo ne podigne da dodje bar do finala onda nista nece. 1-5 protiv 4. igraca svijeta okrenut nije mala stvar. Ipak treba bit realan i mislim da po igri Tsitsi ima vece sanse za pobjedu. Opet Rafaelo se dize svaki mec, moze svega bit ali se prizeljkuje 2-1 makar za Rafaela i da Medjed napuca Zvereva sto ce se i desit.
Moje prognoze su polufinala Thiem-Nadal, Djokovic-Tsitsipas.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 13 nov 2019, 23:40

valjda nekada naucis komunicirati bez tih seljackih izraza ...jer mislis da si zanimljiv ako nekoga spustas ,vrijedjas itd....kad to naucis mozemo o tenisu....
VOLIM ZELJEZNICAR!!

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 13 nov 2019, 23:55

delinjo je napisao/la:
13 nov 2019, 23:40
valjda nekada naucis komunicirati bez tih seljackih izraza ...jer mislis da si zanimljiv ako nekoga spustas ,vrijedjas itd....kad to naucis mozemo o tenisu....
A do tad ćemo ti i ja o avatarima. :ljepota: :mrgreen:
Biti će zanimljivo sutra. Novak se bezveze dovede u nezgodnu poziciju da više ne zavisi samo od sebe. Ali, možda je tako i bolje, nema više kalkulacija, imaš misiju da osvojiš turnir i gledaš samo pravo. Ne interesuješ se plaho okolo. Sad samo jedan po jedan. Na Feđinu žalost, on je prvi po redu a meč za prolaz, bez filozofije. Očekujem spektakl. Makar na forumu jelte, a na terenu nekih 10- gemova za lažnog. :mrgreen:
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

pajinmali
Kontakt:

Post Postao/la pajinmali » 13 nov 2019, 23:56

S-Y-L-A-R je napisao/la:
13 nov 2019, 23:55
delinjo je napisao/la:
Biti će zanimljivo sutra. Novak se bezveze dovede u nezgodnu poziciju da više ne zavisi samo od sebe. Ali, možda je tako i bolje, nema više kalkulacija, imaš misiju da osvojiš turnir i gledaš samo pravo. Ne interesuješ se plaho okolo. Sad samo jedan po jedan. Na Feđinu žalost, on je prvi po redu a meč za prolaz, bez filozofije. Očekujem spektakl. Makar na forumu jelte, a na terenu nekih 10- gemova za lažnog. :mrgreen:
10 gemova za laznog srbina,crnogorsko-hrvatskog tenisaca :mrgreen:

NadalRafa
Kontakt:

Post Postao/la NadalRafa » 14 nov 2019, 00:00

delinjo je napisao/la:
jest meni bitno hocu li s tobom o tenisu. :rol: svakako si neznalica i mucki provokator bez pravog zivota.. Zivis ovdje na forumu i pises gluposti pokusavajuci dat do znanja drugima da nesto znas a ustvari si slijepo zaludjen gerijatricarom i kao takav mislis da je najbolji. Steta za tebe stari moj, prosla je 2005 godina. Sad je novo vrijeme, sad je starkelja donji.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 14 nov 2019, 00:01

S-Y-L-A-R je napisao/la:
13 nov 2019, 23:55
delinjo je napisao/la:
hahaha cemo da vidimo :D :D
VOLIM ZELJEZNICAR!!

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 14 nov 2019, 00:03

NadalRafa je napisao/la:
14 nov 2019, 00:00
delinjo je napisao/la:
jest meni bitno hocu li s tobom o tenisu. :rol: svakako si neznalica i mucki provokator bez pravog zivota.. Zivis ovdje na forumu i pises gluposti pokusavajuci dat do znanja drugima da nesto znas a ustvari si slijepo zaludjen gerijatricarom i kao takav mislis da je najbolji. Steta za tebe stari moj, prosla je 2005 godina. Sad je novo vrijeme, sad je starkelja donji.
za razliku od tebe koji samo kuci ima internet,ja imam i na poslu i mogu sebi priustiti da udjem na forum kad pozelim,citam i diskutujem sa ljudima ....a ne sa klocevima ko sto si ti ,ne znam ni ko di dopusta da pises ovako uvrede na forumu,koliko znam to je pravilo koje ti odavno krsis....svaki post ti je seljacino ( ovo je u tvom stilu ) sa nekim uvredama,vidi se da si sa neke planine i da ne znas za drugaciji rijecnik...emancipuj se bolan ,bolje ti je ...
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 14 nov 2019, 00:28

E moj delinjo, s kakvim ti bolidima tjeras mak pod konac mjesecima, kani se toga ima stranih foruma tamo pisu ljudi merak citat uzivancija buraz, ovo je fkt dno dna kakvih likova ima.

Btw jesu se danas digli sta je ovo, Nadalu jedino igra da Medo dobije sutra i on Cicija sto je nemoguce znaci lik ispo, ovo dns produzilo zivot samo teoretski. Federer bar zavisi sam od sebe, jest lijepo zavisit sam od sebe makar morao preko Djoke :lol: :wave:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 14 nov 2019, 00:43

Edin TM87 je napisao/la:
14 nov 2019, 00:28
E moj delinjo, s kakvim ti bolidima tjeras mak pod konac mjesecima, kani se toga ima stranih foruma tamo pisu ljudi merak citat uzivancija buraz, ovo je fkt dno dna kakvih likova ima.

Btw jesu se danas digli sta je ovo, Nadalu jedino igra da Medo dobije sutra i on Cicija sto je nemoguce znaci lik ispo, ovo dns produzilo zivot samo teoretski. Federer bar zavisi sam od sebe, jest lijepo zavisit sam od sebe makar morao preko Djoke :lol: :wave:
e jest mi drago sto si se javio ovdje,nisi svjestan majke mi :thumbup: :thumbup:

buraz ovo je katastrofa kunem ti se,hajde sve ono ima dosta dobre raje ,sa kojom se diskutuje o tenisu,pa baci se i suplja ...ali ovo sto pise ovaj bolesni lik i jos par takvih je za istrazivanja...lik bolan nije ni gledao mec danas sto je najgore,napise post u kojem najmanje tenis komentarise,valjda mu kul kad u post u kojem nista ne kaze,stavi i milion nekih uvreda izraza...ma fuj ...krivo mi sto bodi i uno dopuste takvom klocu da pise...sve super razmjena misljenja ,razliciti stavovi ali ovo je vec trolanje i los pokusaj da decko ispadne zanimljiv...

a brate pratim sve te forume ,ali sve nesto mrsko mi se registrovati samo citam....past ce registracija i tamo ....gdje ti pises?
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 14 nov 2019, 01:13

delinjo je napisao/la:
14 nov 2019, 00:43
Edin TM87 je napisao/la:

e jest mi drago sto si se javio ovdje,nisi svjestan majke mi :thumbup: :thumbup:

buraz ovo je katastrofa kunem ti se,hajde sve ono ima dosta dobre raje ,sa kojom se diskutuje o tenisu,pa baci se i suplja ...ali ovo sto pise ovaj bolesni lik i jos par takvih je za istrazivanja...lik bolan nije ni gledao mec danas sto je najgore,napise post u kojem najmanje tenis komentarise,valjda mu kul kad u post u kojem nista ne kaze,stavi i milion nekih uvreda izraza...ma fuj ...krivo mi sto bodi i uno dopuste takvom klocu da pise...sve super razmjena misljenja ,razliciti stavovi ali ovo je vec trolanje i los pokusaj da decko ispadne zanimljiv...

a brate pratim sve te forume ,ali sve nesto mrsko mi se registrovati samo citam....past ce registracija i tamo ....gdje ti pises?
Nigdje imam na fb par jarana sto prate pa s njima i tjt ali ovo sto citam vidim da je ovdje najkriticnije kome je dozvoljeno da non stop ovdje pise...

Evo vidis ovaj gore prognozira polufinale Thiem - Nadal a ono teoretski nemoguce, i sta ces ti pisat s nekim ko ne konta ni pravila turnira i takvih 80%, ovih 20% sto nesto i konta ne moze ni doci do izrazaja. Potpuni kolaps.
NadalRafa je napisao/la:
13 nov 2019, 23:37
Zar neko stvarno misli da gerijatricar moze meda Djovaku? :rol: pa napucat ce ga srbenda ko gluhu kuju.. Starac je jedva Mattea dobio koji je uzasan na ovom turniru. Thiem ga otpuhao, nek se udara nonom u guzu ako bar set uzme. Nece gerijatricar moci ostati u razmjenama dovoljno dugo sa Djoletom a i ovaj mu je usao u glavu, drmno bi ga taman da ovaj ima 300 mec lopti.

Sto se tice oca tenisa, iznenadio me preokret. Ako ga ovo ne podigne da dodje bar do finala onda nista nece. 1-5 protiv 4. igraca svijeta okrenut nije mala stvar. Ipak treba bit realan i mislim da po igri Tsitsi ima vece sanse za pobjedu. Opet Rafaelo se dize svaki mec, moze svega bit ali se prizeljkuje 2-1 makar za Rafaela i da Medjed napuca Zvereva sto ce se i desit.
Pazi ti to, i on nesto kao konta gore napise samouvjereno, onda dole sam sebe obruka. Tuga teniskog foruma na djelu.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 14 nov 2019, 01:29

Edin TM87 je napisao/la:
14 nov 2019, 01:13
delinjo je napisao/la:
14 nov 2019, 00:43
Edin TM87 je napisao/la:

Nigdje imam na fb par jarana sto prate pa s njima i tjt ali ovo sto citam vidim da je ovdje najkriticnije kome je dozvoljeno da non stop ovdje pise...

Evo vidis ovaj gore prognozira polufinale Thiem - Nadal a ono teoretski nemoguce, i sta ces ti pisat s nekim ko ne konta ni pravila turnira i takvih 80%, ovih 20% sto nesto i konta ne moze ni doci do izrazaja. Potpuni kolaps.
NadalRafa je napisao/la:
13 nov 2019, 23:37

Pazi ti to, i on nesto kao konta gore napise samouvjereno, onda dole sam sebe obruka. Tuga teniskog foruma na djelu.
e moj Edo mislis li da mu je prvi put ...taj lik nije smislenog posta napisao na forumu ...nikad !
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.