Krilna pozicija mu je prirodna, plus domaci igrac.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Burazeru dolazio bi sat ranije na sve, čisto da se osiguram
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Franče srećo pobro nešto ti danas nisam dobro

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Eto Hadzicu prilike. Dovedi Kvrzica dok ga drugi ne zaganjaju. Bek nam fali i imali bi najboljeg beka u ligi. Daleko najboljeg.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Ne znam na koji fazon polažete nade da bi Kvržić dolazio u ovu žlj ligu, kad može komotno recimo u Hajduk, Osijek ili Lokomotivu otići, ili u Sloveniju, to su oni minimumi. Lik je još reprezentativac uz to sve. Nije problem klub, problem je liga.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Apsolutno, mislim da takav igrač uvijek može proći za Olimpiju i slične ekipe.
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Samo kazemo, valjalo bi nam, nismo rekli da ce doci.
A ako cemo po vasem, dovest cemo kramara opt

"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
-
- Kontakt:
zazivanje kvrže je ekvivalentno zazivanju 6 flote na početku rata
VVVBK
VVVBK
- AngelDiMaria
- Kontakt:
A svrsavalo se ovdje kad je ibrak obecavao vranjesa, misimovica, spahica i ostale zvijezde...
Ovo su zelje, sto ih ne napisati
Ovo su zelje, sto ih ne napisati
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
-
- Kontakt:
Niko da isprati sjajne rezultate mlađih timova Sarajeva
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma znaš šta je, razočarao sam se više puta i upravo sam i navikao na "Kramare", da je bar po mom to..AngelDiMaria je napisao/la: ↑14 nov 2019, 09:48Samo kazemo, valjalo bi nam, nismo rekli da ce doci.
A ako cemo po vasem, dovest cemo kramara opt![]()
Naučio sam biti realniji, nažalost.
- AngelDiMaria
- Kontakt:
De ti si protiv adukora bio...MortemHz je napisao/la: ↑14 nov 2019, 11:29Ma znaš šta je, razočarao sam se više puta i upravo sam i navikao na "Kramare", da je bar po mom to..AngelDiMaria je napisao/la: ↑14 nov 2019, 09:48Samo kazemo, valjalo bi nam, nismo rekli da ce doci.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
To je druga stvar
Ma upravo to. Više nema čovjek neka očekivanja da će doći igrač tipa Benko ili Jajalo. Realniji su igrači level Gavrić ili eventualno Lazić. Nisu to neke pljačke.MortemHz je napisao/la: ↑14 nov 2019, 11:29Ma znaš šta je, razočarao sam se više puta i upravo sam i navikao na "Kramare", da je bar po mom to..AngelDiMaria je napisao/la: ↑14 nov 2019, 09:48Samo kazemo, valjalo bi nam, nismo rekli da ce doci.
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Bome sto se tice Lazica,proslu sezonu smo strahovali kako cemo ga zadrzati. Opadne forma i nije odmah neka pljacka. Druga stvar ocito je da mu vise lezi da igra desnog stopera nego lijevog, i ne sumnjam da ce nam biti itekako velik uspjeh ako ga produzimo na jos jednu sezonu.Stroj1946 je napisao/la: ↑14 nov 2019, 13:19Ma upravo to. Više nema čovjek neka očekivanja da će doći igrač tipa Benko ili Jajalo. Realniji su igrači level Gavrić ili eventualno Lazić. Nisu to neke pljačke.MortemHz je napisao/la: ↑14 nov 2019, 11:29Ma znaš šta je, razočarao sam se više puta i upravo sam i navikao na "Kramare", da je bar po mom to..AngelDiMaria je napisao/la: ↑14 nov 2019, 09:48
Samo kazemo, valjalo bi nam, nismo rekli da ce doci.
Meni je Lazić normala. Jedino mi se ne sviđa što ove sezone uvijek dobije žuti karton.
ISTINA ZA VEDRANA!
- AngelDiMaria
- Kontakt:
A i by the way, ako se mozemo nadati da cemo otkupiti Serbecicev ugovor, onda to znaci da se level ulaganja dize i da bi trebali ocekivati pojacanja tipa Kvrzic.
Omladinci su iskarali skretnicare, al ko da je to bitno toliko kad su 6-7 po tabeli, izgleda da u toj akademi igraju babini sinovi a ne najbolji.. trebaju novi treneri
Produzenje Ahmetovica na godinu dana je glupost teska covjek je imo jos 6 mjeseci ugovor trebali su dovest spica tipa benko sa 27 godina handza odlazi imalo se prostora.. mislim svi mi metsu gotivimo i volimo al on vec sad nije za prvih 11 a kamol za 7 mjeseci..
Hajmo prognoza rezultata veles vs FK SARAJEVO
Produzenje Ahmetovica na godinu dana je glupost teska covjek je imo jos 6 mjeseci ugovor trebali su dovest spica tipa benko sa 27 godina handza odlazi imalo se prostora.. mislim svi mi metsu gotivimo i volimo al on vec sad nije za prvih 11 a kamol za 7 mjeseci..
Hajmo prognoza rezultata veles vs FK SARAJEVO
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Pa ja i prošle sezone pisao da ne vidim cemu tolika impresioniranost Lazicem.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.