Nisam buraz. Nikad prije vremena. Ti slobodno poleti, kao i prošli put...

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Nisam buraz. Nikad prije vremena. Ti slobodno poleti, kao i prošli put...
kako mislis Sangaj??profdrhaljimi je napisao/la: ↑14 nov 2019, 17:04Kakav kretenizam da se igraju faktički 3 Mastersa u dvorani Shanghai, Paris i WTF (bodovno i više od 3, faktički 3,5), a da se recimo igra 3 Mastersa na šljaci ili da nemamo Masters na travi još od 70-ih godina(Sydney čini mi se) ...![]()
Niti je dvorana kad bila atraktivan tenis za nas koji uživamo u tenisu, niti se ti turniri shvataju kao tolilko ozbiljni kod igrača i tu je uglavnom publika čobanska, kao npr. u Parisu čobani ili oni Kinezi koji veze o tenisu nemaju!
Ali eto, sponzori i para vrti gdje burgija neće!![]()
![]()
ne letim ja vise,zajebi ...ovdje je jedan bahati sila
Hajde razguli THEIM, prvo nauči kako se piše THIEM, pa onda pričaj o tenisu...
Naučio lekciju znači. Još da naučiš razlikovati bahatost i činjenice, gdje bi ti kraj bio burazeru.
Evo buraz, da prepoznaš bahatost za ubuduće.
Hoćeš sa mnom u avatar?
Jedino da te ubacim sa @delinjom pa ako djed dobije nosim 7 dana od njega pa još 8 od tebe. A vi svakako možete u isto vrijeme.profdrhaljimi je napisao/la: ↑14 nov 2019, 19:21Hoćeš sa mnom u avatar?![]()
![]()
Ti 15 dana nosiš, ja 5 dana, jer nisu ni slične kv. na pobjedu Djeda i Djoke...![]()
...Niti je dvorana kad bila atraktivan tenis za nas koji uživamo u tenisu...
Iskreno, sve nešto sumnjam da ga zna i postaviti(jbg, još ga nisam vidio da nosi), pa kontam da može da se igra.
hahaha namazan sefkec.....treba i bodija ucijeniti za avatar veceras...svakako je svim srcem uz babuku
Hahaha, šta je utrtio ti pakaš, ha?
Ma rekao sam ti iznad već kako može. 7 dana od delinja pa 8 od tebe ako Feđa dobije. Ako Novak, onda on 7, ti 5(može i 6-6 ako se vi tako dogovoriteprofdrhaljimi je napisao/la: ↑14 nov 2019, 19:53Hahaha, šta je utrtio ti pakaš, ha?![]()
![]()
Kakve veze ima znam li postaviti?!
Objasnit ćeš mi ti ako ne znam.
Doduše, ako bude bilo potrebe...![]()
Bonus, da svaki dan moraš bar 2 posta napisati u tih 15/5 dana da ljudi vide avatar...![]()
Moj Silko, još pure da jedeš, rekao ti ovaj GOAT sa slike...S-Y-L-A-R je napisao/la: ↑14 nov 2019, 20:01Ma rekao sam ti iznad već kako može. 7 dana od delinja pa 8 od tebe ako Feđa dobije. Ako Novak, onda on 7, ti 5(može i 6-6 ako se vi tako dogovoriteprofdrhaljimi je napisao/la: ↑14 nov 2019, 19:53Hahaha, šta je utrtio ti pakaš, ha?![]()
![]()
Kakve veze ima znam li postaviti?!
Objasnit ćeš mi ti ako ne znam.
Doduše, ako bude bilo potrebe...![]()
Bonus, da svaki dan moraš bar 2 posta napisati u tih 15/5 dana da ljudi vide avatar...![]()
) od večeras.
A što se tiče pisanja, ne sikiraj se. Jeste da je sami kraj sezone, ali javljam se ja svakako.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.