Ma ja, ne treba SUMLJATI i ja kažem...JaskoBasel32xx je napisao/la: ↑14 nov 2019, 21:51Ko je sumljo u babuku pa cak i vi federerovci ste me razocarali kad pisete da nema sanse babuka je jedan nikad vise

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Ma ja, ne treba SUMLJATI i ja kažem...JaskoBasel32xx je napisao/la: ↑14 nov 2019, 21:51Ko je sumljo u babuku pa cak i vi federerovci ste me razocarali kad pisete da nema sanse babuka je jedan nikad vise
Pa to se desavalo u njihovim zadnjim mecevima,za nadat se da veceras neceKajzer10 je napisao/la: ↑14 nov 2019, 21:58Ma Novak totalno van meca, blijedo i neprepoznatljivo. Roger jako dobar i vala ako ga sad ne uzme, onda ne znam stvarno. Zapravo, Novaku samo Roger ovakvim greskama moze nabildati samopouzdanje i vratiti ga u mec.
I samo gledajte kako ce se upravo to desiti.
Pusti te priče, tzv. PILA NAOPAKO, praviš win-win situaciju!
ko da ga vodi 5 0 u drugom setu pa to pricaprofdrhaljimi je napisao/la: ↑14 nov 2019, 22:03Puati te priče, tzv. PILA NAOPAKO!
Ovo je samo jedan set i meč se okrene u sekundi!
Otac tenisa kad kaže break, vol. 2...profdrhaljimi je napisao/la: ↑14 nov 2019, 22:10Sad je šansa Djedoviću za break, psihološki momenat zbog BP!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.