Da danas je baš bilo poštenoSamo ZRINJA je napisao/la:Samo da bude pošteno suđenje u našu pobjedu nesumnjam.drinamen je napisao/la:Mi nismo Široki pa da vas pustimoSamo ZRINJA je napisao/la:Čestitke na bodu protiv Sarajeva.
PS:U subotu dolazimo po 3 boda
Vidimo se u subotuuu.
FK Drina Zvornik
Re: FK Drina Zvornik
Ma kakva crna pobjeda, nama će vjerovatno svi biti kompletni tako da nevjerujem da može išta drugo da bude pored čistog 1, naravno nisam 100 % siguran ali opet s druge strane nama je svaki bod ko kuća, ko je gledao utakmice sa Leotarom, Veležom i Slavijom zna o čemu pričam, čista dominacija Drine na terenu. Naš najveći neprijatelj u subotu može biti samo naš tim, jer znamo da zabrljamo perfektno ispred svog gola a i izgleda da će pljusak biti samo tako, al nadam se da ovi prognostičari griješe, u svakom slučaju do tada valja pregledati ponovo snimak na kome smo zamalo uzeli sva tri boda al jbg.
[youtube][/youtube]
evo malo i statistike što se tiče naše ekipe:
Lista strijelaca:
3. gola - Ivan Ninić, Nemanja Obradović;
2. gola - Dragan Ristić,Ognjen Đelmić;
1. gol - Predrag Protić;
1. autogol - Bojan Mihajlović.
Pozicija na tabeli:
12. Leotar 5-2-7...14:25...17
13. Čelik 4-4-6...14:14...16
14. Zrinjski 5-1-8...16:21...16
15. Velež 4-1-9...15:27...13
16. Drina 3-2-9....11:24...11
Što se tiče fer pleja, Drina dijeli 9. mjesto sa Sarajevom sa 35. žutih kartona, a što se tiče crvenih tu zauzima prvo mjesto sa 5. kartona.
Ekipa Drine pokvarila je prosjek posjete na svom stadionu, na šest prvenstvenih utakmica u prosjeku je posmatralo svega 982. gledalaca, ali ako gledamo prosjek kroz istoriju onda je on nešto povećan.
[youtube][/youtube]
evo malo i statistike što se tiče naše ekipe:
Lista strijelaca:
3. gola - Ivan Ninić, Nemanja Obradović;
2. gola - Dragan Ristić,Ognjen Đelmić;
1. gol - Predrag Protić;
1. autogol - Bojan Mihajlović.
Pozicija na tabeli:
12. Leotar 5-2-7...14:25...17
13. Čelik 4-4-6...14:14...16
14. Zrinjski 5-1-8...16:21...16
15. Velež 4-1-9...15:27...13
16. Drina 3-2-9....11:24...11
Što se tiče fer pleja, Drina dijeli 9. mjesto sa Sarajevom sa 35. žutih kartona, a što se tiče crvenih tu zauzima prvo mjesto sa 5. kartona.
Ekipa Drine pokvarila je prosjek posjete na svom stadionu, na šest prvenstvenih utakmica u prosjeku je posmatralo svega 982. gledalaca, ali ako gledamo prosjek kroz istoriju onda je on nešto povećan.
FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!
- drinin vuk
- Kontakt:
Sve ono sto sam pricao je izaslo na vidjelo.Gdje su sad oni pitari sto pricase o petardi?
Drina je realno po kvalitetu jaca od 4-5 ekipa.
Sad se vjerovatno pitari vade na svakakve nacine,jbt pa Drina bez glavnih 6 igraca je bila pred pobjedom.
Isto tako moze Drina i ispast al sigurno je da je kvalitetom zasluzila opstanak.
Drina je realno po kvalitetu jaca od 4-5 ekipa.
Sad se vjerovatno pitari vade na svakakve nacine,jbt pa Drina bez glavnih 6 igraca je bila pred pobjedom.
Isto tako moze Drina i ispast al sigurno je da je kvalitetom zasluzila opstanak.
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
- drinin vuk
- Kontakt:
Brate hvala na cestitkama,cestitamo i mi vama titulu.A osvojiti bod u utakmici gdje smo igrali s drugim timom protiv Sarajeva je uspjeh.Isto tako cujem pitare koji kazu da je Drina najgora,ok al ako je ta najgora bez pola tima odnijela bodove,to vise govori o njima.Dule 078 je napisao/la:Joooj,steta sto im ne uzeste sva tri,sekunde su falile...
Onda ona tekma zrinjski-siroki prodana nazalost,nista cudno,samo mi je koomentator neozbiljan kaze najbolja tekma,tekma u kojoj igraci sirokog primaju golove posle kojih svi na isti nacin ko fol zale,kakva gluma.....jbs ti ovu ligu,vazno je da smo mi ekipa sa obrazom pa makar i igrali ligu RS jer jbg sto se tice posjete ona nista Drini nije donijela
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
Tačno samo na svu sreću još uvijek samo odlučujemo o svojoj sudbini. U naredna 4 kola 3 puta smo domaćini i ako to odradimo kako treba sigurno se čupamo. Realno da je ovaj trener bio od početka sad bi bili 7-8 ali jbg šta je tu je.
-
Samo ZRINJA
drinamen je napisao/la:
Da danas je baš bilo pošteno
E jado, vratiti ćete se vi odakle ste i došli.Trebate biti ponosni što vam mi dolazimo u grad.
I da sve će se saznati uskoro,tako da je nepotrebno da se više javljam.
Javit ću se nakon tekme da mi čestitate.
Pozz
Posto znam mnogo ljudi iz uprave Zrinjskog a i iz Sirokog Brijega utakmica ti moj druze nije bila namjestena kao sto tvoje lazne izjave upucuju na to!Da je 29 . kolo i da se bojimo jake Drine vjeruj mi da bi se kao braca hrvati i dogovorili ali ovo je tek 15 kolo tako da nije bilo potrebno namjestati!drinin vuk je napisao/la:Brate hvala na cestitkama,cestitamo i mi vama titulu.A osvojiti bod u utakmici gdje smo igrali s drugim timom protiv Sarajeva je uspjeh.Isto tako cujem pitare koji kazu da je Drina najgora,ok al ako je ta najgora bez pola tima odnijela bodove,to vise govori o njima.Dule 078 je napisao/la:Joooj,steta sto im ne uzeste sva tri,sekunde su falile...
Onda ona tekma zrinjski-siroki prodana nazalost,nista cudno,samo mi je koomentator neozbiljan kaze najbolja tekma,tekma u kojoj igraci sirokog primaju golove posle kojih svi na isti nacin ko fol zale,kakva gluma.....jbs ti ovu ligu,vazno je da smo mi ekipa sa obrazom pa makar i igrali ligu RS jer jbg sto se tice posjete ona nista Drini nije donijela
Da ste vi klub s obrazom naravno da jeste,kao i svaki drugi u ovoj nakaradnoj ligi!
Slobodno se javi kad dođeš. Ako suđenje bude pošteno i vi pobijedite ja ću vam prvi čestitati.Samo ZRINJA je napisao/la:drinamen je napisao/la:
Da danas je baš bilo pošteno![]()
![]()
![]()
![]()
E jado, vratiti ćete se vi odakle ste i došli.Trebate biti ponosni što vam mi dolazimo u grad.![]()
I da sve će se saznati uskoro,tako da je nepotrebno da se više javljam.
Javit ću se nakon tekme da mi čestitate.![]()
Pozz
Da ste vi juče izgubili našli bi se u vrlo neugodnoj situaciji i poslije utakmice u Zvorniku bi ste čak mogli zasjesti na zadnje mjesto. Vrlo zanimljivo kako juče dadoste 4 gola. Možda vi niste njima platila ali se jeste dogovorili. Kao što je već godinama poznato koliko su "poštene" vaše utakmice sa Leotarom.HSKZM je napisao/la:Posto znam mnogo ljudi iz uprave Zrinjskog a i iz Sirokog Brijega utakmica ti moj druze nije bila namjestena kao sto tvoje lazne izjave upucuju na to!Da je 29 . kolo i da se bojimo jake Drine vjeruj mi da bi se kao braca hrvati i dogovorili ali ovo je tek 15 kolo tako da nije bilo potrebno namjestati!drinin vuk je napisao/la:Brate hvala na cestitkama,cestitamo i mi vama titulu.A osvojiti bod u utakmici gdje smo igrali s drugim timom protiv Sarajeva je uspjeh.Isto tako cujem pitare koji kazu da je Drina najgora,ok al ako je ta najgora bez pola tima odnijela bodove,to vise govori o njima.Dule 078 je napisao/la:Joooj,steta sto im ne uzeste sva tri,sekunde su falile...
Da ste vi klub s obrazom naravno da jeste,kao i svaki drugi u ovoj nakaradnoj ligi!
Uživajte ljudi pobjeda je naša, nema frke
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
najbolji navijaci do sada 
Jelde ti ne vidiš cinizam u pjesmi u pozadini, a gostuju ti prvo Slavija, pa potom Zrinjski, ili namjerno stavljaš (u šta sumnjam)?B o X je napisao/la:Uživajte ljudi pobjeda je naša, nema frke
[youtube][/youtube]
Čestitke i sa moje strane na uzetom bodu na Koševu.
Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
Ja sam tebe jednom već pitao u čemu je problem ova pjesma, ali nisi mi odgovorio...elSaik je napisao/la:Jelde ti ne vidiš cinizam u pjesmi u pozadini, a gostuju ti prvo Slavija, pa potom Zrinjski, ili namjerno stavljaš (u šta sumnjam)?B o X je napisao/la:Uživajte ljudi pobjeda je naša, nema frke
[youtube][/youtube]
U tome što je komunistička da ne može komunističkije a gostuju vam klubovi koje je isti taj komunizam zabranjivao.B o X je napisao/la:Ja sam tebe jednom već pitao u čemu je problem ova pjesma, ali nisi mi odgovorio...elSaik je napisao/la:Jelde ti ne vidiš cinizam u pjesmi u pozadini, a gostuju ti prvo Slavija, pa potom Zrinjski, ili namjerno stavljaš (u šta sumnjam)?B o X je napisao/la:Uživajte ljudi pobjeda je naša, nema frke
[youtube][/youtube]
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Ponesite zastave marsala 
Bravo momci, odličan ste rezultat izvukli na Koševu a da li ćete opstati ne znam pogotovo ako budete u trci sa Veležom, Čelikom ili Zrinjskim nema vam spasa oni mogu igrati sa juniorima ali će opstati. Vidimo se na proljeće u BL 
Znam tekst pjesme i znam kome je namjenjena, ipak nije namjenjena Slaviji i Zrinjskom, sad što se tako potrefilo šta ću ja. Važno je da se koncepcija najave svidjela navijačima Drine, pogotovo Vukovima, i naišla je na veliko oduševljenje. Ipak, jednim dijelom se ova pijesma i može vezati za Drinu, nju je stvorila radnička klasa avgusta 1945. godineelSaik je napisao/la:
U tome što je komunistička da ne može komunističkije a gostuju vam klubovi koje je isti taj komunizam zabranjivao.
- kamiondzija
- Kontakt:
Dejan, BL je napisao/la:Bravo momci, odličan ste rezultat izvukli na Koševu a da li ćete opstati ne znam pogotovo ako budete u trci sa Veležom, Čelikom ili Zrinjskim nema vam spasa oni mogu igrati sa juniorima ali će opstati. Vidimo se na proljeće u BL
Brate nažalost surova istina i realnost.Jer jbg realno ne može jedan klub iz Zenice ,Mostara ispasti a ligu igrat jedan klub iz Zvornika.
Isto tako sve ono što sam pričao se ispostavlja tačnim,Drina nema kredita u ovoj ligi,dok drugi jbg imaju neke račune,kredite kod klubova.
Isto tako vidim vodi se rasprava oko kupovine,pa dajte pogledajte samo reakcije igrača Širokog posle primljenih golova,kao i posle datih sve je jasno,a onaj Ištuk je smješan,šta tek reći o voditelju koji priča nebuloze,mada to je oik u interesu hrvata je da imaju dva kluba i to razumijem.
Onda ovaj momak što pravi ove najave Drine,stvarno ga ne kontam,jbt čovjek stavlja komunističke pjesme.Stvarno mi nije jasno,jel on to pokušava Vukove predstaviti kao komuniste,ne daj Bože?Volio bih da obratiš pažnju jer nama kao grupi je komunizam ravan fašizmu,ne znam te lično i ne znam da li dolaziš navijati ali ako dolaziš a praviš ovakve najave sa pjesmama koje krase vrijeme koje je srpskom narodu donijelo patnju je sramota,ako već ne želiš stavljati patriotske pjesme,nemoj ni ta komunistička sranja.Ništa lično protiv tebe,ali ako već voliš Drinu trebao bi znati da velika većina Vukova mrzi Titu i njegov sistem koji je uništio sve što ima prefiks srp......
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.