Novi Nick ima.
NBA 2019/2020 - LOS ANGELES LAKERS CHAMPIONS
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Re: NBA 2019/2020
Mora Luka malo smanjit ovo ispucavanje trica, nije jos uvijek toliko dobar suter da ih uzima 10 po tekmi i to mahom prilicno teskih. Na ulazu i opcenito igri unutar linije za 3 je vec sad prilicno mocan i to treba vise koristit. Bodiroga stil igre.
A ko tačno će namjestit? Baš me zanima kog vidiš da je u talu.JaskoBasel32xx je napisao/la: ↑15 nov 2019, 08:48Dali neko prati americke kladionicarske stranice evo mnogi pisu da je veceras mec namjesten lejkersi sakramento i to da prvu cetvrtinu dobija sakramento sa 3+ razlike koeficijent 4.80 kod njih pa eto nebi u prazno pricali to da se tu nesto nevrti mnogi to spominju
Let's talk about SIX baby!
Ovi sto su morali uzeti manje ugovore u LALimaFowl95 je napisao/la: ↑15 nov 2019, 09:46A ko tačno će namjestit? Baš me zanima kog vidiš da je u talu.JaskoBasel32xx je napisao/la: ↑15 nov 2019, 08:48Dali neko prati americke kladionicarske stranice evo mnogi pisu da je veceras mec namjesten lejkersi sakramento i to da prvu cetvrtinu dobija sakramento sa 3+ razlike koeficijent 4.80 kod njih pa eto nebi u prazno pricali to da se tu nesto nevrti mnogi to spominju

-
- Kontakt:
Ne precizira se tacno imena to bi bilo previse i smjesno za reci ali moje misljenje posto pocinje cesto mec ovaj dudley on je sa nekim boljim igracem u talu iz lejkersa
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Ma Luka je zvjer , ali jos je mlad i da vise malo igra za tim bio bi bolji rezultat, ali kompletan igrac imao sam sumnje sad vise nemam.BuffonGigi je napisao/la: ↑15 nov 2019, 09:3228.7 10.3 9.3 sa 20 godina. Ovo nije realno ljudi, na koga god da se fura. Nastavi li mu karijera ovim tokom dalje, nece biti samo najbolji evropljanin ikad.Kobe Bryant je napisao/la: ↑15 nov 2019, 08:27
Realno se vise fura na Hardena da se fura na Ginobilia imali bi makar 3 pobjede vise![]()
da,samo što bodiroga skoro da i u tadasnje vrijeme skoro da nije šutao trojke
- BuffonGigi
- Kontakt:
Pojedini ljudi kad su hvalili Kajrija i igru GSW, proglasavalo ih se bandwagonerima, novim navijacima GSW kao jer Lakersi ne igraju dobro. Sad kad hvalimo Doncica, i on je sigurno choker, ne valja, losa mu frizura, itd. Zasto je ljudi vama tesko priznati da je dobar neko ko ne igra za tim za koji vi navijate? Momak nije dobar, brutalan je, nivo Lebrona sa 20 godina, mozda i vise. Nebo mu je granica, samo nebo.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
- BuffonGigi
- Kontakt:
Bodiroga ne da ih nije sutao, nego kod njega u igri trojka nije postojala. Svi su govorili da bi Bodirogu sa sutem bilo nemoguce zaustaviti. E pa eto, pojavio se Bodiroga sa sutem.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
BuffonGigi je napisao/la: ↑15 nov 2019, 10:36Bodiroga ne da ih nije sutao, nego kod njega u igri trojka nije postojala. Svi su govorili da bi Bodirogu sa sutem bilo nemoguce zaustaviti. E pa eto, pojavio se Bodiroga sa sutem.
ma nije bas da nije nikako suto trojke,da je nesto slicno b. simmonsu danas,ali je to bilo rijetko,da ne trazim sad statistike
- SaltCityAttack
- Kontakt:
JHam je napisao/la: ↑15 nov 2019, 09:48Ovi sto su morali uzeti manje ugovore u LALimaFowl95 je napisao/la: ↑15 nov 2019, 09:46A ko tačno će namjestit? Baš me zanima kog vidiš da je u talu.JaskoBasel32xx je napisao/la: ↑15 nov 2019, 08:48Dali neko prati americke kladionicarske stranice evo mnogi pisu da je veceras mec namjesten lejkersi sakramento i to da prvu cetvrtinu dobija sakramento sa 3+ razlike koeficijent 4.80 kod njih pa eto nebi u prazno pricali to da se tu nesto nevrti mnogi to spominju![]()
Kakav koeficijent 4.80 u Americi ? To ne postoji ovdje način kladjenja kao u Evropi .. ali jeste cudno recimo Bullsi su sinoc na poluvremenu vjerovatno oborili mnoge kladioničare u USA ali na kraju je opet su promjenil Spred koji je bio +11 na početku utkamice i poslije se promjenio na +8 sto je nakraju završilo sa 9 razlike .. bilo kako bilo sve je to moguće ali mi je nejasno to kada kažeš da je u Americi bio koeficijent 4.80 jer takav naćin Kladjenja ovdje ne postoji kao kod nas dok ne postane legalan

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Ma de, lik vas troluje sa tim o namjestaljci. To je logicniji izbor od toga da vjeruje da ce LeBron, Davis i ekipa namjestiti utakmicu. Pitam se sta li ce oni dobiti, da nece mozda isto ko i ovi nasi, 300 kila banovickog uglja?
Miami Heat off to its best start since 2013

Zasad je to prazna statistika. Westbrook tri godine zaredom je imao još bolju, pa nije ni blizu najboljih igrača trenutno i u historiji.BuffonGigi je napisao/la: ↑15 nov 2019, 09:3228.7 10.3 9.3 sa 20 godina. Ovo nije realno ljudi, na koga god da se fura. Nastavi li mu karijera ovim tokom dalje, nece biti samo najbolji evropljanin ikad.Kobe Bryant je napisao/la: ↑15 nov 2019, 08:27
Realno se vise fura na Hardena da se fura na Ginobilia imali bi makar 3 pobjede vise![]()
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
98% lige bi dalo dupe za tu praznu statistiku.
A sta ce odrediti da li je ta statistika "prazna" ili "prava" ? Plasman u PO? Ako Cuban dovede jos jednog solidnog igraca kao ispomoc, to je itekako moguce. Sve u svemu, cak i da mu brojke malo opadnu, nerealno je sta radi sa 20 godina.
A sta ce odrediti da li je ta statistika "prazna" ili "prava" ? Plasman u PO? Ako Cuban dovede jos jednog solidnog igraca kao ispomoc, to je itekako moguce. Sve u svemu, cak i da mu brojke malo opadnu, nerealno je sta radi sa 20 godina.
tacnodscile je napisao/la: ↑15 nov 2019, 13:0898% lige bi dalo dupe za tu praznu statistiku.
westbrook ovakve brojke nije imao u drugoj sezoni karijere i sa samo 20 godina
Ne funkcioniše to tako. Prvih 7, 8 godina u NBA igraš sa onim što imaš jer nema ti ići iz te franšize ako si vrhunski igrač.dscile je napisao/la: ↑15 nov 2019, 13:0898% lige bi dalo dupe za tu praznu statistiku.
Kevin Love je godinama imao bolesnu statistiku u Minnesoti, ne ovoliki broj asistencija jer ne carini loptu po cijelu utakmicu. To mu naravno ništa nije donijelo osim tavorenja po dnu zapadne konferencije.
Remember, remember the 5th of November.
Ma nema rezona Luki prigovarati. Ima tu jos “ruki” bubica ali to je i normalno, posebno jer stalno ima loptu u rukama. Opet igra elitnu sezonu ofanzivno, mozda i top 5 u ovom trenutku a ne djeluje kao neka hot serija utakmica (jer je mali uzorak), nego prirodno koristi svoj arsenal koji znamo da je šarolik.
Ali pisao sam pred sezonu da mi je ostatak rostera meh, i tako nekako i djeluje. A Porzingis koji od prvog dana karijere pa do danas ne zna napasti missmatch osim šutem preko čuvara mi je toliko frustrirajući igrač. Nedorečeni unicorn.
Ali pisao sam pred sezonu da mi je ostatak rostera meh, i tako nekako i djeluje. A Porzingis koji od prvog dana karijere pa do danas ne zna napasti missmatch osim šutem preko čuvara mi je toliko frustrirajući igrač. Nedorečeni unicorn.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.