Ne znam kako neko moze podrzati ovu privatnu reprezentaciju.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
I da kojim cudom Lichtenstein izvuce bod sutra mi cemo protiv Italije us.ratGoalgetter je napisao/la: ↑14 nov 2019, 21:54Pa mi ako sutra pobjedimo Italiju, a Finska remizira sa Lichtensteinom, mi u zadnjem kolu pobjedom protiv Lichtensteina sigurno idemo kao drugi na EURO zbog boljeg medjusobnog omjera sa Fincima ako izgube od Grka. Nade jos ima znaci.![]()
![]()
Od Tirane nisam propustio utakmicu, ali od juna reprezentaciju ne dozivljavam nikako.Wandelanoite je napisao/la: ↑14 nov 2019, 23:35Ne znam kako neko moze podrzati ovu privatnu reprezentaciju.
kakva je ovo glupost ? kao svaki dan imas priliku za 10 eura gledati duel pjanica i dzeke protiv bonucija, insignea, belotija, bernadeskija, florencija itd..pa gledam slavku brekala i čubaru protiv nekih fajica, smajica, krpica da se propusti ovaj duel. Odite nekada na utakmicu bilo domacu bilo inostranu vidjece te da je mnogo ljepse nego preko livestreama, totalno razlicito.
Isti sam takav, iako sam protiv Robija od samog starta ovih sranja i među prvima sam na forumu koji ga je ljagao, opet sam otisao protiv Grcke podrzati, ali vise nije to to ovaj covjek nema mjeru. Ovo nije moja reprezentacija, ovo nije reprezentacija BiH i ovi ljudi ne zele dobro nasoj reprezentaciji i zato veceras navijam za Italiju.bhsport je napisao/la: ↑15 nov 2019, 11:38Od Tirane nisam propustio utakmicu, ali od juna reprezentaciju ne dozivljavam nikako.Wandelanoite je napisao/la: ↑14 nov 2019, 23:35Ne znam kako neko moze podrzati ovu privatnu reprezentaciju.
Menadzerski mi je ubio svaku volju za gledanjem ovog jada.
To je zato sto se igra u Zenici. Jedino neko dostojanstvo sto imate jeste sto reprezentacija igra u Zenici. Da se igra u Bihacu nisam siguran da bi tako razmisljao. To je isti onaj nivo razmisljanja kad navijaci klubova iz PL nazor "svoje" igrace guraju u reprezentaciju da imaju razlog pratiti.avenija je napisao/la: ↑15 nov 2019, 11:40kakva je ovo glupost ? kao svaki dan imas priliku za 10 eura gledati duel pjanica i dzeke protiv bonucija, insignea, belotija, bernadeskija, florencija itd..pa gledam slavku brekala i čubaru protiv nekih fajica, smajica, krpica da se propusti ovaj duel. Odite nekada na utakmicu bilo domacu bilo inostranu vidjece te da je mnogo ljepse nego preko livestreama, totalno razlicito.
ps. sad kao italija nije interesantna a za 3-4 mjeseca u barazu protiv irske welsa ili neke nizerazredne reprezentacije ce biti opet loziona iako ce isti ljudi biti i u savezu i na klupi i u reprezentaciji.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, safun79 i 15 gostiju.