FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Posto vidim da ljudi pisu svakakve neistine o tome kolika je otkupna klauza Serbecica,otkupna klauza je 300k eura.Imamo opciju da ga kupimo na zimu ili na ljeto..Lp
- bezKORISNIK
- Kontakt:
Lazic je najbolji igrac PLBiH sto je i dokazao u prosloj sezoni. Znamo svi zasto trenutno igra ovako kako igra i nemojmo se praviti Englezi.
FK SARAJEVO TREBA NOVOG TRENERA I STRUCNI STAB!
UM: (a nije ultras mostar, vise je delija sever): 'volim dolare vise od svog zivota!
Ma jasta majkem`. kako da ne ..bezKORISNIK je napisao/la: ↑14 nov 2019, 16:31Lazic je najbolji igrac PLBiH sto je i dokazao u prosloj sezoni. Znamo svi zasto trenutno igra ovako kako igra i nemojmo se praviti Englezi.
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Ja se slazem sa svime recenim za Lazica, za strucni stab djelimicno, to nek uprava odlucuje. Lazic je jedan od najspremnijih u ligi, i prije svega profesionalac. Koliko je samo juniora pozitivnih stvari pokupilo od njega, dovoljno je da nosi status jednog od najboljih. A svako isoadne iz forme i desava se i desavace se. Jedan Kapic koji je u Paderbornu je trebao vremena da se vrati u formu tako da...NorthN01 je napisao/la: ↑14 nov 2019, 16:37Ma jasta majkem`. kako da ne ..bezKORISNIK je napisao/la: ↑14 nov 2019, 16:31Lazic je najbolji igrac PLBiH sto je i dokazao u prosloj sezoni. Znamo svi zasto trenutno igra ovako kako igra i nemojmo se praviti Englezi.
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
-
- Kontakt:
Meni je fascinantno kako pojedini likovi nikad ni slova ne napisu, ali se zalijepe za svaki post o JednomOdNjih 

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
-
- Kontakt:
Šofranac čuva Kanea veceras na Wembleyu 

Ne dirati trenera, navijaci su krivi sto smo na dva gostovanja imali dva suta, od toga je jesan bio krste sa 25 metara po sred gola.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Kaže Vlada Novaković (u pregledu utakmica kval. za EP na SK1) za gol Nuhiua u meču Češ-Kos: ''U stilu HUSREFA MUSEMIĆA''

- AngelDiMaria
- Kontakt:
Jos ako je lanuo pred kamerama ono bas... nema dalje
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Na današnji dan 1995. godine FK Sarajevo je na Koševu savladao nk željesčar rezultatom 5:0 !
Sarajevo ljubavi moja.
Bio na sjeveru ovu utakmicu. Moja prva utakmica koju sam gledao sa sjevera.
Hoćemo li mi kakvu prijateljsku odigrati na ovoj pauzi?? Ima li neko kakvu informaciju
Imamo veci problema od Husrefovog znanja ili neznanja, boim se da pritisak da husref nema igru od strane navijaca (sve veci broj) igraci nebudu koristili protiv husrefa, misljenja sam da sabrina mora javno izac a njima i privatno reci koi prosle godine husref ima 100% podrsku uprave..
Nijedan trener posle rata nije imo bolju igru (bilo kojem mandatu husrefovom kao sefa) osim ove godine.. cak ni jedan trener u bosni nema ni uspjeh koji husref drzi titule broj utakmica u evropi prolazak genka najvise golova najmanje primljeni golova jedan od 2 trenera koja su osvoila dk..a cjena 6k€ mjesecno sad posle dk sto je prihvatljivo..
Ponovo cu reci SSS da je naj odgovorni za lose i dobre igre, al ovde sta god da je uradio lose (kao sto je losa igra) njemu se prepisuje, sve sto je dobro mujakic dk najbolji napad najbolja obrana npr to je slucajno.. ljudi mi nemamo pare budzet za skupljeg trenera, pa vi legendu kluba psujete i tjerate radi 11 k km sa dk a da necete nekom kao sto je kodro ili jesic ili neko tog kalibra za 25 k km mjesecno...
Krivica Husrefa je sto nije doveoo veci broj igraca (neznam dali je uprava imala budzet zato) letic gavric milanovic serbedzic oremus povratak hodzica, otiso mujakic crepulja i kapic stanojevic povrijden kao i pidro, mislim da su ovih 5 igraca slabo zamjenili al ponovo kazem mozda nisu mogli priustit jer pidro je pod dugim ugovorom (planiramu se dat jos geca minutaza) stanojevic je skup a dovest jos jednog koji je kvalitet isti ili bolji od stanoje znaci dvije ogromne plate za mjesto..
Oremus i serbedzic su kvalitetom blizu kapica i mujakica ovaj prvi povrijedio se
Milanovic letic gavric andre nisu kvalitet stnojevica crepulje
Ali rahmanovic milanovic gavric i andre jesu al koje znao za povredu amara..
Oremus rahmanovic gavric andre su bolja opcija crepulja adukor kapic
Al koje mogao predvidjet da ce se rahmanovic i oremus u isto vrijeme povrijedit..
Uprava i hz trebaju stat uz husrefa i igrace jer ako dobijemo ove 3 utakmice mi smo prvaci 100% cak i sa 7 bodova cemo bit naj ozbiljni za titulu.. Ako nam je FK SARAJEVO na prvom mjestu nevidim nikakav razlog da se husref tjera (sta to moze novi trener popravit da dodze gvardiola) pokusat dat podrsku pokusat dobit sve 3 utakmice ako se to desi one tri koje dolaze najesen city borac i neznam skim jos igramo ce pokazat jel Husref za tjeranje al utom slucaju i ako dovedemo novog imace 11 kola do kraja i mozda -2 do -5 bodova sto nije previse..
Iako ruzno i tuzno igramo, al posteni receno mogli smo do 6 bodova iz ove zadnje dvije, al kvalitetni smo i mozemo dobit ove zadnje 3. Samo treba podrzat jer drugog izbora nemamo..
Nijedan trener posle rata nije imo bolju igru (bilo kojem mandatu husrefovom kao sefa) osim ove godine.. cak ni jedan trener u bosni nema ni uspjeh koji husref drzi titule broj utakmica u evropi prolazak genka najvise golova najmanje primljeni golova jedan od 2 trenera koja su osvoila dk..a cjena 6k€ mjesecno sad posle dk sto je prihvatljivo..
Ponovo cu reci SSS da je naj odgovorni za lose i dobre igre, al ovde sta god da je uradio lose (kao sto je losa igra) njemu se prepisuje, sve sto je dobro mujakic dk najbolji napad najbolja obrana npr to je slucajno.. ljudi mi nemamo pare budzet za skupljeg trenera, pa vi legendu kluba psujete i tjerate radi 11 k km sa dk a da necete nekom kao sto je kodro ili jesic ili neko tog kalibra za 25 k km mjesecno...
Krivica Husrefa je sto nije doveoo veci broj igraca (neznam dali je uprava imala budzet zato) letic gavric milanovic serbedzic oremus povratak hodzica, otiso mujakic crepulja i kapic stanojevic povrijden kao i pidro, mislim da su ovih 5 igraca slabo zamjenili al ponovo kazem mozda nisu mogli priustit jer pidro je pod dugim ugovorom (planiramu se dat jos geca minutaza) stanojevic je skup a dovest jos jednog koji je kvalitet isti ili bolji od stanoje znaci dvije ogromne plate za mjesto..
Oremus i serbedzic su kvalitetom blizu kapica i mujakica ovaj prvi povrijedio se
Al koje mogao predvidjet da ce se rahmanovic i oremus u isto vrijeme povrijedit..
Uprava i hz trebaju stat uz husrefa i igrace jer ako dobijemo ove 3 utakmice mi smo prvaci 100% cak i sa 7 bodova cemo bit naj ozbiljni za titulu.. Ako nam je FK SARAJEVO na prvom mjestu nevidim nikakav razlog da se husref tjera (sta to moze novi trener popravit da dodze gvardiola) pokusat dat podrsku pokusat dobit sve 3 utakmice ako se to desi one tri koje dolaze najesen city borac i neznam skim jos igramo ce pokazat jel Husref za tjeranje al utom slucaju i ako dovedemo novog imace 11 kola do kraja i mozda -2 do -5 bodova sto nije previse..
Iako ruzno i tuzno igramo, al posteni receno mogli smo do 6 bodova iz ove zadnje dvije, al kvalitetni smo i mozemo dobit ove zadnje 3. Samo treba podrzat jer drugog izbora nemamo..
-
- Kontakt:
Vidjeli od tebe .belosevic28 je napisao/la: ↑14 nov 2019, 20:53Meni je fascinantno kako pojedini likovi nikad ni slova ne napisu, ali se zalijepe za svaki post o JednomOdNjih![]()
- bezKORISNIK
- Kontakt:
Ovo je dokaz da na klupi imamo najboljeg strucnjaka na svijetu.AngelDiMaria je napisao/la: ↑15 nov 2019, 08:35Jos ako je lanuo pred kamerama ono bas... nema dalje
To sto nam igraci nespremni, sto glume povrede, setaju po terenu itd (o tucama sa trenerom, blamazi u europi ili na derbiju necemo) ili to sto su nas sve ekipe osim ubica nadigrale to je manje vazno.
Vazno je kazu ucestvovati

UM: (a nije ultras mostar, vise je delija sever): 'volim dolare vise od svog zivota!
Komplet Sjever je uz Husrefa i to svi znaju, ali ne zbog njegovog rodjaka amara nego zbog njega i njegovih rezultata..Pitar6785 je napisao/la: ↑15 nov 2019, 15:49Imamo veci problema od Husrefovog znanja ili neznanja, boim se da pritisak da husref nema igru od strane navijaca (sve veci broj) igraci nebudu koristili protiv husrefa, misljenja sam da sabrina mora javno izac a njima i privatno reci koi prosle godine husref ima 100% podrsku uprave..
Vidim ovde neki prozivaju dok je amar na sjeveru bit ce tu i Husref .. to nije tacno i niko nema pravo momka da spominje koji je svaku domacu i gostujucu tu ..godinama ..
Husref je prije par mjeseci trazio da mu se dovedu jos dva igraca,,zadnji vezni i ne sjecam se jos tacno sta je trazio..nije dobio..jes da nam igra nije kao prosle godine ali nismo ni losi toliko..imamo isto bodova sa zeljom koji igra vrhunac sezone u premijer ligi ..
Apsurd bi bio smjeniti trenera sad u ovom trenutku..eh drugi par cipela sad je ako bi kojim slucajem Nedo Bog sljedecih par tekmi kiksali i pali na tabeli onda ja mislim da bi se Husref smjenio ali opet gospodski i na kulturan nacin bez psovki i uvreda ..
a ove mumije ovuda sto samo cekaju neki kiks i los rezultat da pocnu pljuvat bi posavjetovao da pocnu pratit Sarajevo malo vise i po domacim i po gostujucim tekmama
Bolja opcija je dovesti vrhunskog igraca za 200 milja, vec otpustiti trenera i tu cifru mu isplatiti kao obestecenje 

Koga je husref trazio u 9. Mjesecu ? Koji to igrac u 9. Mjesecu moz3 doci?
Ekipa je NESPREMNA a nespremna je jer je otisao jeleskovic a husref i ovaj njegov ne znaju spremiti ekipu da moze trcati visenod 55. Minuta.
Igra nam je takva da strepimo od SVAKE ekipe u ligi, da smo jedino sirokog rijesili na vrijeme i mladost kao najlosiju ekipu lige, sve ostalw tekme smo visili.
U zadnje dvije utakmice sva suta u okvir gola. Sta na to dodati? Husref ima pritisak? Kakav ba pritisak?
Ekipa je NESPREMNA a nespremna je jer je otisao jeleskovic a husref i ovaj njegov ne znaju spremiti ekipu da moze trcati visenod 55. Minuta.
Igra nam je takva da strepimo od SVAKE ekipe u ligi, da smo jedino sirokog rijesili na vrijeme i mladost kao najlosiju ekipu lige, sve ostalw tekme smo visili.
U zadnje dvije utakmice sva suta u okvir gola. Sta na to dodati? Husref ima pritisak? Kakav ba pritisak?
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
-
- Kontakt:
@pantelija, stavi 11 milja u dzep, pitat cu te ja "pritiscu li" ti novci... Bezze palamudis.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Fali Jeleskovic bas se vidi..Pantelija je napisao/la: ↑15 nov 2019, 17:38Koga je husref trazio u 9. Mjesecu ? Koji to igrac u 9. Mjesecu moz3 doci?
Covjeka vratit hitno, nek se dogovore na neki nacin..
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Trenutno korisnika/ca: broj6, galia95, Imamkarbarum, laznokrilo, nedimmmm1337, PeppermintSA, Velaxsa, zagorski i 48 gostiju.