STIDI SE BEGIĆU, STIDI SE ROBIZukanovic je napisao/la: ↑14 nov 2019, 14:56Burnic za TM
Transfermarkt: Medutim, sve se vise govori da Bosanski Savez prema vama pokazati interes.
Burnic: Moji roditelji su iz Bosne i bio je i kontakt sa nekim ljudima iz Saveza. Ali sve sam juniorsko vrijeme proveo s Njemackom i zelim sto vise igrati s Njemackom.
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
E eto njemacki U21 reprezentativac, valjda treba za njemacki portal reci da jedva ceka da ga pozove neka druga reprezentacija.
Inace, vidim da su pred tekmu ispuzali botovi i branioci saveza , selektora i ostalih stetocina
Inace, vidim da su pred tekmu ispuzali botovi i branioci saveza , selektora i ostalih stetocina
- ASD
- Kontakt:
Pa igrat će Burnić za nas.
Stvarno ne vjerujem da će dogurati do Njemačke A reprezentacije.
Stvarno ne vjerujem da će dogurati do Njemačke A reprezentacije.
Burnic srednja zalost od igraca iskreno
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Ma bice kao kod Seferovica,Hajrovica, Medunjanina... Ako ga budu Nijemci zeljeli igrat ce za njih. Mi smo mu rezervna opcija.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Četvrti tim PLBiH izgubio samo 8:1 od četvrtog tima HNLa.
Zovi domaće, kažu.
Zovi domaće, kažu.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Ebes dijasporu imamo mi talenata

To je otprilike razlika izmedju BiHPL i HNL, nista novo
Pa kad su doveli onog levata Baljića, frajer preko noći postade trener
Ovo vam je dobar primjer šta bi bilo sa Barbarezom na klupi reprezentacije.
Ovo vam je dobar primjer šta bi bilo sa Barbarezom na klupi reprezentacije.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ovaj barem nekoga trenira za razliku od Barbareza koji hoce odmah da bude selektor, nikakav angazman nije imao kao trener, smjesno i neko odobrava da takav bude selektor drzanvog tima.
Mjau !
Jeste smjesno,ali Barbarez je Guardiola za likove poput nalica i hadzibegica
Ma dobro ni Shevchenko nije vodio nikoga prije Ukrajine, bio je nešto malo pomoćnik selektora pa je onda preuzeo i selektorsku poziciju.
Ali nekako mislim da je on barem školovan trener za razliku od Barbe za kojeg nisam siguran da li se školovao u tom smislu, a i Balja singer yebite mi sve ako nije kupio licencu
Ali nekako mislim da je on barem školovan trener za razliku od Barbe za kojeg nisam siguran da li se školovao u tom smislu, a i Balja singer yebite mi sve ako nije kupio licencu
Zaboravljas da barba ide samo sa nalom u tandemu
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
- ASD
- Kontakt:
- Bazinga12345
- Kontakt:
Pitanje je kakav bi uopšte angažman pronasao da nije ostvario onakvu igračku karijeru.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Zato sto su ta dvojica na nivou 2 lige zapad.
A vidjeli smo sta je Sevčenko napravio sa Ukrajinom bez ikakvog trenerskog iskustva.
Ne kazem da bi Barbarez bio dobar selektor ali da moze biti gori od nalica i hadzibegica tesko
Treba prije trnerskog angazmana neku trenersku skolu proci, seminare, pa licence dobiti, ali ne on je krenuo na poker stolove. A svaki put kad je izbor novog selektora on ima i svoj tim i rjesnje problema.
Pa kako **** te zivote, isto da tek diplomiranom studentu medicine ili mašinstva dadnes da bude šef klinike ili šef brodogradnje.
Pa kako **** te zivote, isto da tek diplomiranom studentu medicine ili mašinstva dadnes da bude šef klinike ili šef brodogradnje.
Zadnja izmjena: Machak, dana/u 15 nov 2019, 15:36, ukupno mijenjano 1 put.
Mjau !