Bratiću, pozz ga i Basilashvili i Fedex...
Šta kaže, manipulacije!
Nego, neka ba, sad će AO oa da se djed iskupi, neka nabije Djoku a Rafa njega i svi mi sretni.

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Bratiću, pozz ga i Basilashvili i Fedex...
Nije baš bez brejka jer je bilo brejkova na Wimbledonu na obje strane, ali je tačno da nije uzeo set a da isti nije završio u TB. Znači Roger je faktički u zadnja 3 meča gubio setove od Novaka isključivo u TB, što opet govori koliko dobro i moćno servira u mečevima protiv Novaka kao i protiv Rafe.
jeste poslije 12 gemova u 5 setu..a mislim da nije ni blizu brejka bio osim toga...ma naravno da govori ali eto tuga je to...tacno zaboli ...bodi123 je napisao/la: ↑15 nov 2019, 14:57Nije baš bez brejka jer je bilo brejkova na Wimbledonu na obje strane, ali je tačno da nije uzeo set a da isti nije završio u TB. Znači Roger je faktički u zadnja 3 meča gubio setove od Novaka isključivo u TB, što opet govori koliko dobro i moćno servira u mečevima protiv Novaka kao i protiv Rafe.
S druge strane, s takvim servisom je trebao dobiti sva 3 meča, a dobio je samo jedan, a i to opet govori mnogo toga.
Bila su po 2 brejka u petom, znaš da je prvo Novak napravio brejk pa Roger odmah rebreak, pa kasnije to već se sjećaš
ne znam to sam zaboraivo ili se ne zelim sjecatibodi123 je napisao/la: ↑15 nov 2019, 15:08Bila su po 2 brejka u petom, znaš da je prvo Novak napravio brejk pa Roger odmah rebreak, pa kasnije to već se sjećaš![]()
Izgubio je Novak na riternu poprilično, ni blizu ne riternira dobro kao ranije, i dalje je to za standarde ostatka toura svemirski brod, al za njegove je poprilično ispod nivoa. Sinoć je presmiješan bio, pogotovo na drugi servis.
mene bar ljubomorni muzevi ganjaju a ovi zbog foruma kuhajuz
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 3 gosta.