Baraž za EP 2021. (08. Oktobar/12. Novembar 2020.)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Baraž za EP 2020. (26. Mart/31. Mart 2020.)
Otočke države bi nam trebale najviše odgovarati, samo treba znati postaviti taktiku protiv njih.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ne odgovara nama niko, ako ćemo iskreno. 
Ovaj Vels će biti zajeban, čak mislim da je ovaj sadašnji Vels jači nego prije par godina kad smo igrali s njima, a mi slabiji. Još ako nas zapadne gostovanje, yebat nas, nema od našeg EP ništa.
Ispravka krivog navoda, nije Irska već Sj. Irska. Njih smo već dobili dva puta tako da smo u teoriji favoriti, ali puno toga zavisi od lokacije odigravanja.

Ovaj Vels će biti zajeban, čak mislim da je ovaj sadašnji Vels jači nego prije par godina kad smo igrali s njima, a mi slabiji. Još ako nas zapadne gostovanje, yebat nas, nema od našeg EP ništa.
Ispravka krivog navoda, nije Irska već Sj. Irska. Njih smo već dobili dva puta tako da smo u teoriji favoriti, ali puno toga zavisi od lokacije odigravanja.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
ma sve je jasno ko dan..gledajuci listu potencijalnih protivnika,mi vec 22.11. cemo znati imamo li sanse za plasman.
nama je duplo bitnije gdje se igra to finale od samog imena protivnika.
ukoliko obe budemo igrali kuci, sanse su velike.
finale u gostima ne treba ni gledati:-)
nama je duplo bitnije gdje se igra to finale od samog imena protivnika.
ukoliko obe budemo igrali kuci, sanse su velike.
finale u gostima ne treba ni gledati:-)
Bale ide na euro, ako je wels u barazu
Ko nam je kriv sto smo pustili finsku, hokej naciju da ide na euro
Ko nam je kriv sto smo pustili finsku, hokej naciju da ide na euro
Cuj hokej.

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Vjerovatno prvu ovde sa lažnim Ircima.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Odigrat 2 vrhunske utakmice od krucijalne vaznosti u razmaku od 5 dana ... to se nikad nije desilo i sigurno se nece desiti ni u martu pa makar Vaha nas preuzeo privremeno ... nase baletane mozes inekako napalit na 1 tekmu, 2 ne moze ni pod razno ...
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Historijske utakmice reklo bi se.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Brate zamisli brzinu Jamesa i Bale'a protiv nase odbranerope11 je napisao/la: ↑15 nov 2019, 00:04Ne odgovara nama niko, ako ćemo iskreno.

....Manchester United fan since 1993....
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
Doduse Vels ima dobre sanse da se plasira direktno, moguce da upada S. Irska.
To bi vec olaksalo situaciju, jer je Vels uz Dansku najjaci realno moguci protivnik.
To bi vec olaksalo situaciju, jer je Vels uz Dansku najjaci realno moguci protivnik.
Samo da ovi nasi igraci igraju u svojim klubovima do marta da imaju bilo kakvu formu, uz naravno motore ekipe Dzeku i Pjanica.
Robert da pozove nekog igraca ako se u međuvremnu pojavi i da odskace od drugih ne vidim sta drugo moze da se desi. Realno nema druge nego da oni budu redovni u svojim klubovima i da imaju formu, nema selektora/trenera koji ce preko noci uciniti da igrac proigra. I da se ne izmisljaju pozicije igracima, neko forsiranje necega sto igrac ne moze da odradi.
Robert da pozove nekog igraca ako se u međuvremnu pojavi i da odskace od drugih ne vidim sta drugo moze da se desi. Realno nema druge nego da oni budu redovni u svojim klubovima i da imaju formu, nema selektora/trenera koji ce preko noci uciniti da igrac proigra. I da se ne izmisljaju pozicije igracima, neko forsiranje necega sto igrac ne moze da odradi.
Mjau !
Jedino da Robert smrša do marta, pa da uleti sa Pjanićem u vezni red 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Jedino ako brajlovic zatvori

Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Treba Robija poslati u karantin do marta

Može dobiti slobodno za Božić i Novu godinu jedan dan i to je to

- ArtVandelay
- Kontakt:
Daj nam Slovake. Ako dobijemo ove kelte mesare, gotovi smo. I tu mislim i na Vels i na obe Irske.
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
Jedno od njih dvoje sigurno, ako nista da kuci igramo.
Mjau !
Da, ali na Bilinom polju.
Na njihovim terenima se ni Njemacka ne naigra...ubise ljudi trkom i presingom pred svojim navijacima, iznad svojih mogućnosti igraju.
Dakle, na Bilinom polju su mi izbor otocke reprezentacije...a ako cemo finalne igrati u gostima, onda radije Slovacka ili ko vec bude.
Nadati se da ce nas izvuci kao domacine za finale. Iskreno ne vidim nacin na kojim mozemo proci u gostima, ko god nam protivnik bio.
Nemamo nikakve šanse sa ovim selektorom, vidi se da nema pojma ni gdje griješi ni šta bi trebao promjeniti.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Mi druge pravimo velikima. Ko od mogucih nije nikada otisao na prvenstvo ili dugo da im podignemo fudbal u drzavi na visi nivo.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 9 gostiju.