FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 16 nov 2010, 09:34

Bajram Šerif Mubarek Olsun komšije ;)
1947!

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 16 nov 2010, 15:09

Nema razloga za svađom, Bajram je, BŠMO svima koji slave.
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 17 nov 2010, 09:33

Hari ima li kakvih desavanja? :roll:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 17 nov 2010, 10:13

Probisvjet je napisao/la:Hari ima li kakvih desavanja? :roll:
Pa eto bio bajram skupilo se para, ne znam kako je kod Harrya :mrgreen:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

FKR_ajla_TZ
Kontakt:

Post Postao/la FKR_ajla_TZ » 17 nov 2010, 12:07

Frutek je napisao/la:
eto onda nema razloga da se neide u gradacac skupio si pare put pod noge i u gradacac...hahahha...:D

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 17 nov 2010, 12:20

Ima,kako da nema,protiv Zvijezda cemo uci oslabljeni za Efendica i Aleksica,dok ce ih zamjenit Drakul i Halilovic.Sadikovic izjavio da idu na pobjedu,jer imamo bolju ekipu od Zvijezde.Efendica nece biti zbog crvenog,a Aleksica zbog povreda koljena u mecu protiv Celika.
Frutek je napisao/la:
Dobro sam prosao za Bajram,jos kad bi Sloboda uzela Zvijezdu.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 17 nov 2010, 12:47

harry_90 je napisao/la:
Ima,kako da nema,protiv Zvijezda cemo uci oslabljeni za Efendica i Aleksica,dok ce ih zamjenit Drakul i Halilovic.Sadikovic izjavio da idu na pobjedu,jer imamo bolju ekipu od Zvijezde.Efendica nece biti zbog crvenog,a Aleksica zbog povreda koljena u mecu protiv Celika.
Frutek je napisao/la:
Dobro sam prosao za Bajram,jos kad bi Sloboda uzela Zvijezdu.
Hvala Harry na informacijama. Od sada ko kaze protiv harija sta imace posla sa Probisvjetom. Znate Fukare! Ako ne znate dojite na C tribinu na meze i pice!
Harry da nema tebe ko bi nam informacije davao! ;)
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 17 nov 2010, 12:52

@Probisvjet

Hvala...mada sad ce doci neki da s.eru :D al haj sta ces..treba napomenuti da od prosle sedmice ne treniraju ni Mujic i Cehajic :? al valjda budu spremni za mec protiv Zvijezde.Igraci ulaze odmorni u ovaj mec,kako znamo prosle sedmice igralo se stalno srijeda-subota,tako da nakon nekoliko dana odmora,ulaze svjezi u mec sa Zvijezdom.Bitno je pocet mec agresivnom igrom,ne pravit bunker,radije neka izgube borbom na terenu nego da citavo vrijeme se igra na polovini Slobode.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 17 nov 2010, 13:03

FKR_ajla_TZ je napisao/la:
Frutek je napisao/la:
eto onda nema razloga da se neide u gradacac skupio si pare put pod noge i u gradacac...hahahha...:D
Nisu pare problem mama uvijek da za utakmice 8-)
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

FKR_ajla_TZ
Kontakt:

Post Postao/la FKR_ajla_TZ » 17 nov 2010, 14:29

Frutek je napisao/la:
FKR_ajla_TZ je napisao/la:

Nisu pare problem mama uvijek da za utakmice 8-)
et odlicno onda nema frke put pod noge i Gradacac away... :D

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 17 nov 2010, 15:41

Idemo na pobjedu protiv Zvijezde...

Mišljenja sam da im možemo barem bod uzeti ako ne i sva tri. Uz malo sreće, truda i zalaganja pozitivan rezultat ne bi trebao izostati.
Spammer

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 17 nov 2010, 15:47

AulleTa je napisao/la:Idemo na pobjedu protiv Zvijezde...

Mišljenja sam da im možemo barem bod uzeti ako ne i sva tri. Uz malo sreće, truda i zalaganja pozitivan rezultat ne bi trebao izostati.

PostPostao/la AulleTa dana 16 nov 2010, 19:17
Celik-Slavija 1:0
Zvijezda-Sloboda 2:1
Travnik-Olimpic 2:1
Široki Brijeg-Buducnost 2:0
Leotar-Borac 1:3
Zeljeznicar-Rudar 3:0
Drina-Zrinjski 0:3
Velez-Sarajevo 2:0

pricas nesto ovdje idemo na pobjedu a vamo prognoziras da ce Zvijezda pobijedit , mislim stvarno sta ti furas majketi ? :lol:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 17 nov 2010, 16:07

fukara87 je napisao/la:

pricas nesto ovdje idemo na pobjedu a vamo prognoziras da ce Zvijezda pobijedit , mislim stvarno sta ti furas majketi ? :lol:
Ma pusti ga brate, jedno je prognoza, a drugo nadanje i zelja!

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 17 nov 2010, 17:05

fukara87 je napisao/la:

Kažu da se u prognozama ljubav prema klubu odnosno repki ostavi po strani. ;)
Spammer

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 17 nov 2010, 19:24

Aulleta mogu ti reci da puno filozofiras , ja sam navijac Slobode i nikad se nebi usudio da prognoziram neki rezultat (pobjedu npr. Zvijezde)protiv svog voljenog kluba tj Fk Slobode , pogledaj malo ostale navijace i kad malo bolje vidis primjetis da svi prognoziraju pobjedu za svoj voljeni klub ili nerijeseno u najmanju ruku (naravno odnosi se navijacki) zato ne lupaj mnogo i ne pisi gluposti bolan jer ti nisi navijac Slobode ;)

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 17 nov 2010, 20:04

realnost je vrlina. :)

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 17 nov 2010, 20:34

fukara87 je napisao/la:Aulleta mogu ti reci da puno filozofiras , ja sam navijac Slobode i nikad se nebi usudio da prognoziram neki rezultat (pobjedu npr. Zvijezde)protiv svog voljenog kluba tj Fk Slobode , pogledaj malo ostale navijace i kad malo bolje vidis primjetis da svi prognoziraju pobjedu za svoj voljeni klub ili nerijeseno u najmanju ruku (naravno odnosi se navijacki) zato ne lupaj mnogo i ne pisi gluposti bolan jer ti nisi navijac Slobode ;)

ma sta imamo prognozirat pobjedu koja nije moguca :)...zelje su jedno, a mogucnosti drugo ebiga...naravno mi u Gradaccu imamo pravo da se nadamo nekim bodovima i naravno pored nadanja i mogucnosti su velike, jer ipak se radi o komsiskom derbiju...inace da je neko drugo gostovanje u pitanju bogami dobro znamo kako tesko dolazimo do bodova bilo gdje
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 17 nov 2010, 21:27

SaltCityAttack je napisao/la:
fukara87 je napisao/la:Aulleta mogu ti reci da puno filozofiras , ja sam navijac Slobode i nikad se nebi usudio da prognoziram neki rezultat (pobjedu npr. Zvijezde)protiv svog voljenog kluba tj Fk Slobode , pogledaj malo ostale navijace i kad malo bolje vidis primjetis da svi prognoziraju pobjedu za svoj voljeni klub ili nerijeseno u najmanju ruku (naravno odnosi se navijacki) zato ne lupaj mnogo i ne pisi gluposti bolan jer ti nisi navijac Slobode ;)

ma sta imamo prognozirat pobjedu koja nije moguca :)...zelje su jedno, a mogucnosti drugo ebiga...naravno mi u Gradaccu imamo pravo da se nadamo nekim bodovima i naravno pored nadanja i mogucnosti su velike, jer ipak se radi o komsiskom derbiju...inace da je neko drugo gostovanje u pitanju bogami dobro znamo kako tesko dolazimo do bodova bilo gdje
ma bice gusto bice 0:2
1947!

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 17 nov 2010, 22:04

pozdrav iz gradacca,simpatizer sam zvijezde a ne onaj vatreni navijac,u gradaccu cete se osjecati kao u tuzli,znam da imate dobre odnose sa navijacima zvijezde,ali ja kao simpatizer voljenog kluba sam se tako ruzno oba puta osjecao u tuzli slusajuci uvrede od obicnih ljudi iz tuzle,bilo je grozno,to nisam cuo prosle godine ni u laktasima,prijedoru,b.luci,naprotiv,bilo mi je ugodno,pratio sam igru slobode,protiv zelje,igraju muski-grubo,ruzno za gledat,realno zvijezda ima bolje igrace,lijepu igru i ako sudije dozvole da se igra i sankcionise grubosti nemate sanse,jer i sami znate da vam sudije to na tusnju dopustaju i zato kod kuce dobijete,bez ljutnje,bujrum u subotu.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 17 nov 2010, 22:13

zvjezdas je napisao/la:pozdrav iz gradacca,simpatizer sam zvijezde a ne onaj vatreni navijac,u gradaccu cete se osjecati kao u tuzli,znam da imate dobre odnose sa navijacima zvijezde,ali ja kao simpatizer voljenog kluba sam se tako ruzno oba puta osjecao u tuzli slusajuci uvrede od obicnih ljudi iz tuzle,bilo je grozno,to nisam cuo prosle godine ni u laktasima,prijedoru,b.luci,naprotiv,bilo mi je ugodno,pratio sam igru slobode,protiv zelje,igraju muski-grubo,ruzno za gledat,realno zvijezda ima bolje igrace,lijepu igru i ako sudije dozvole da se igra i sankcionise grubosti nemate sanse,jer i sami znate da vam sudije to na tusnju dopustaju i zato kod kuce dobijete,bez ljutnje,bujrum u subotu.
Izvini molim te sta hoces reci da je sudija na strani Fk Slobode kad je rijec domaci teren, varas se jer da si gledao utakmice protiv Olimpica i Celika pitao bi te ja onda kakvo nam je sudjenje ...al hajd o tom potom nego realno Zvijezda nema bolju ekipu od Slobode i to ce vam dokazati sad u subotu,,,Zvijezda u zadnjih 8 utakmica nije nista pokazala a dok je Fk Sloboda napravila neki pomak sto dovoljno govori da mi u 5 utakmica imamo samo jedan poraz a vjeruj ako budemo igrali protiv Olimpica na Kosevu vi nemate sanse za pobjedu... ;) pozdrav

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.