Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Dobro što se ljutiš, sredim i tebi termin za frizera i zubara, ako si baš nervozan bit će i neki rentić povoljan, znam ja da je teško sa kirijom 700 evra priuštiti išta više od konzervi i čevapa onih 25 dana ljetaAmarinho je napisao/la: ↑15 nov 2019, 21:41Nije ti onaj momak na forumu kriv sto ti je Prijedorcanin masni Eldin iz Minkena pohebao Azru i poveo je sa bijesnom Bengom kuci.samoOlimpick je napisao/la: ↑15 nov 2019, 21:36Zamisli kako je imati sprat,neko ima i sprat,aneko živi u kontejneru za Rumunima i Srbima![]()
Kae Azra bolje Dojče papire nego na svekrvom pod istim krovom.
Brate sto ispisa jadnikaAmarinho je napisao/la: ↑15 nov 2019, 21:41Nije ti onaj momak na forumu kriv sto ti je Prijedorcanin masni Eldin iz Minkena pohebao Azru i poveo je sa bijesnom Bengom kuci.samoOlimpick je napisao/la: ↑15 nov 2019, 21:36Zamisli kako je imati sprat,neko ima i sprat,aneko živi u kontejneru za Rumunima i Srbima![]()
Kae Azra bolje Dojče papire nego na svekrvom pod istim krovom.
Nismo odlicni prema naprijed. Prema naprijed smo prosjecni. Dosta gresaka, losa predaja zadnje lopte, i u momentima sebicnost Dzeke. Samo smo u odbrani katastrofalni, katastrofalni. Kovacevic lici na igraca badmintona, a ne ozbiljnog fudbala.Ghuraba je napisao/la: ↑15 nov 2019, 21:40Odlicni smo prema naprijed, ali je smijesno koliko lose se branimo. Odbrana se pocinje igrati od Dzeke, a ne da se sve svodi na trojicu ili cetvoricu defanzivaca. Kad na to dodas rupetinu koju ispred njih napravi vezni red, onda ti ni Ramos i Varane u paketu ne mogu pomoci.
Cimirot, Krunic, Gojak i Pjanic moraju ciniti nasu sredinu, samo da svi aBd budu zdravi u martu. Valjda se dotad naucimo sistemski braniti, jer ovo ovako ne lici ni na sta. Bukvalno je svaki iole ozbiljan napad protivnika opasnost po gol. Ja sam i dalje misljenja da Sunjica treba upariti s Bicakcicem, a Kolasincu zabraniti da u ovolikoj mjeri ide prema naprijed.
Sta hoces covjek samo 16 do sada primio u kvalama? Pantera je to jest da je svaka bar 2 komada al' bit ce bolje.bezKORISNIK je napisao/la: ↑15 nov 2019, 21:44Na poluvremenu treba izvesti sehica a na gol ubaciti jos jednu stativu umjesto njega. Vece su sanse da nesto ne udje u gol, a mozda ce i odbrana djelovati malo sigurnije.
Vidi menala u pozadini
Nek on piša, valja i tebi ujutro rezat travu po parku gdje paščad piša moj irgetu. Sad načmi novu konzervuMaestro je napisao/la: ↑15 nov 2019, 21:46Brate sto ispisa jadnikaAmarinho je napisao/la: ↑15 nov 2019, 21:41Nije ti onaj momak na forumu kriv sto ti je Prijedorcanin masni Eldin iz Minkena pohebao Azru i poveo je sa bijesnom Bengom kuci.samoOlimpick je napisao/la: ↑15 nov 2019, 21:36Zamisli kako je imati sprat,neko ima i sprat,aneko živi u kontejneru za Rumunima i Srbima![]()
Kae Azra bolje Dojče papire nego na svekrvom pod istim krovom.![]()
Sei Sudzukicu isto tako naredjuje neke komplikovane stvari pa ovaj i elementarne zaboravlja....
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo, CAGarfia, CAZIN i 33 gosta.