Zar nije receno da Kolasinac nevalja??
BiH-Italija/Lihtenštajn-BiH (15.11./18.11.)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- bezKORISNIK
- Kontakt:
Re: BiH-Italija/Lihtenštajn-BiH (15.11./18.11.)
Halali brate Salihe. Ja sam mislio da pises da je Kovac muslim.
A ko je taj Slavoljub? Jel dobar?
UM: (a nije ultras mostar, vise je delija sever): 'volim dolare vise od svog zivota!
Ja mislim da je u 01:00 pregled na SK1.
Sretno ti bilo sa gledanjem.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Floskula na floskuluSalih1984 je napisao/la: ↑16 nov 2019, 00:30Cuj da se razbistre glave najgore kvale od nezavisnosti i opet se opravdava313 je napisao/la: ↑16 nov 2019, 00:27Komentarisao je i očekivanja od baraža koji se igra u martu.
"Imamo dosta vremena do trećeg mjeseca, da se razbistre glave, da se završi grupna faza i da se razmišlja o utakmici koja dolazi. Ako svi budu pravi Bosna i Hercegovina može odigrati dobru utakmicu u baražu."
![]()
![]()
![]()
![]()
Walk on
Katic je na nivou kovacevica,lik grije klupu u rangersima
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
On je odveo srbiju na svjetsko 2018bezKORISNIK je napisao/la: ↑16 nov 2019, 00:30Halali brate Salihe. Ja sam mislio da pises da je Kovac muslim.
A ko je taj Slavoljub? Jel dobar?
Ali mu je savez dao otkaz zato sto nije dao da mu se petljaju u posao

Jako dobar strucnjak i ima sigurno autoritet.
Za Prosineckog,Nalica,Hadzibegica i slicne je Guardiola

Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
- bezKORISNIK
- Kontakt:
Ima snimak na RedTube.
Samo udji u search ukucaj ANAL PENETRATION
UM: (a nije ultras mostar, vise je delija sever): 'volim dolare vise od svog zivota!
Evo gledam statistiku baš, 60% posjeda zabari imali. Znači odmah da znam šta da očekujem, e jesmo smiješni tuga. Pogledat ću taj baraz samo jer je baraz, i ako se ne plasiramo neću više tekme repke pogledat dok ovo debelo krme ne ode s klupe i sa sobom povede pojedine ublehe iz ekipe.
Peti smo jbt, pa ovo je za zatvora da neko odgovara, Begiću nisi ni svjestan kako će te karma za ovo poderat, ima da moliš boga da te uzme i ništa više.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Marcelo Lippi je od danas slobodan. Samo kazem
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Gasi temu

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- bezKORISNIK
- Kontakt:
Najbolje rjesenje za reprezentaciju je musemic! Moderan trener, pametan, miran, stalozen, takticki nepredvidiv. Jednom rijecju IDEALAN
Je li zaista rekao da nismo imali srece

- bezKORISNIK
- Kontakt:
Ne gasi nista. Momak je mislio na nekog drugog muslimana. Nije na Niku.
krme debelo
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
HIViceeeeeeeeeeeeeeeeeeee kitoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooobezKORISNIK je napisao/la: ↑16 nov 2019, 00:39Najbolje rjesenje za reprezentaciju je musemic! Moderan trener, pametan, miran, stalozen, takticki nepredvidiv. Jednom rijecju IDEALAN
Sarajevo ljubavi moja.
-
- Kontakt:
Lako je kritikovati nakon Italije vidjet cemo hoce li biti kritika nakon Lihtenstajna i aBd pobjede.
Robi vjerujem u tebe i u igrace poput Sehica, Kovacevica, Sarica, Visce. Falili su nam danas Civic, Hodzic, Saric, Duljevic, Bajic u prvih 11 aBd cim se oni vrate idu pobjede jedna po jedna u nizu sve do EURA gdje cemo biti najprijatnije iznenadjenje.

Robi vjerujem u tebe i u igrace poput Sehica, Kovacevica, Sarica, Visce. Falili su nam danas Civic, Hodzic, Saric, Duljevic, Bajic u prvih 11 aBd cim se oni vrate idu pobjede jedna po jedna u nizu sve do EURA gdje cemo biti najprijatnije iznenadjenje.

MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Vakav sam bio nakon 2 flase stoka i trkanja s murijom po vogoscanskim ulicama. Ma ova slika pokazuje stanje drustva, covjek koji ne moze sebi pomoci kamoli drugome. Covjek koji je izgubio sve. Koji i dalje konta da se igra jedna utakmica baraza.
Ma nije se otrijeznio otkad je dosao. U Azerbejdzan.
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!
Lihtenštajn 1-2 BiH
BiH konačno pokazala svoje pravo lice
E.Škorić
BiH konačno pokazala svoje pravo lice
E.Škorić
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Da ostane upamceno!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.