Premijer liga 2019/2020
Re: Premijer liga 2019/2020
Tek će na vidjelo izići rezultati rada "Duo Fantasticum", Rađa-Umičević 

Eh sad čika Faruk Smajlović advokat neka podnese tužbu protiv ovog vlasnika firme BEMA sponzora rk borac umičevića koji prijeti izbacivanjem iz lige zbog nastupa igrača koji je uredno registrovao rukometni savez BIH gdje je on glavni

Treba jednom stati u kraj borcu i izvidjacu koji godinama unistavaju bh rukomet, izvidjac pogotovo.
Meni nije jasno kako se klubovi(konjuh,gracanica,bosna visoko,gorazde,sloboda,vogosca) ne ujedine u smislu da pomognu jedni drugima kao sto to rade klubovi iz manjeg entiteta...a mi suprotni u svemu, jedva cekamo da propadne klub nasih komsija...( vogosca izbaci visoko i gracanicu, konjuh uzme titulu vogosci i da je izvidjacu...itd da ne nabrajam jos primjera )
Meni nije jasno kako se klubovi(konjuh,gracanica,bosna visoko,gorazde,sloboda,vogosca) ne ujedine u smislu da pomognu jedni drugima kao sto to rade klubovi iz manjeg entiteta...a mi suprotni u svemu, jedva cekamo da propadne klub nasih komsija...( vogosca izbaci visoko i gracanicu, konjuh uzme titulu vogosci i da je izvidjacu...itd da ne nabrajam jos primjera )
- ASD
- Kontakt:
Nikakvo udruživanje i kriminalne radnje. Svi trebaju gledati sebe i pošten put.
Meni je ovo fakat za zatvora. Znači, lika su registrovali u savezu i da je to sad odjednom problem.
Meni je ovo fakat za zatvora. Znači, lika su registrovali u savezu i da je to sad odjednom problem.
Nisam ja rekao da namještaju utakmice i nekakve kriminalne radnje da rade, nego bas suprotno, da se udruze da bi stali tome u kraj !!!
Da sam na mjestu gracanice tuzio bi borac za narusavanje ugleda kluba...
- ASD
- Kontakt:
Ja da sam na mjestu Gračanice, tužio bih one koji su Šahdanoviću dali licencu.
Pa Umicevicu sestru ti **** i majku kakvi sad sredstava. Daj ljudi i vi iz rukometni sredina trzni te se malo. Evi recimo Tk kanton Konjuh Gracanica Sloboda Gradacac itd istupite bunite se, viditel da djaba ulazete i trenirate valjda vas i drugi posteni podrze Maglaj, Lokomotiva itd
9.kolo
Konjuh – Sloboda x2 (nekako nemam nade za ovaj konjuh.kriminalno losi ove godine ali x cisto zbog domaceg terena)
Sloga D – Vogošća (1x blagi favorit sloga doboj ali me x nebi iznenadio kako sloga igra ove godine.)
Maglaj – Iskra B (1x2 jedna od boljih utakmica.maglaj vruce gostovanje ali iz bugojna ide dosta navijaca.sigurno jedna od zanimljivijih utakmica ovog kola)
Goražde – Borac BL (2 bez puno price)
Drina – Bosna V (2 bez puno price)
Izviđač – Leotar (1 uz minimalne sanse za Leotar mada je izvidac apsolutni favorit)
Sloga GV – Slavija (1x sloga favorit Slavija nije losa ekipa ove godine mada prednost slogi zbog domaceg terena)
Konjuh – Sloboda x2 (nekako nemam nade za ovaj konjuh.kriminalno losi ove godine ali x cisto zbog domaceg terena)
Sloga D – Vogošća (1x blagi favorit sloga doboj ali me x nebi iznenadio kako sloga igra ove godine.)
Maglaj – Iskra B (1x2 jedna od boljih utakmica.maglaj vruce gostovanje ali iz bugojna ide dosta navijaca.sigurno jedna od zanimljivijih utakmica ovog kola)
Goražde – Borac BL (2 bez puno price)
Drina – Bosna V (2 bez puno price)
Izviđač – Leotar (1 uz minimalne sanse za Leotar mada je izvidac apsolutni favorit)
Sloga GV – Slavija (1x sloga favorit Slavija nije losa ekipa ove godine mada prednost slogi zbog domaceg terena)
Konjuh ako iz ove utakmice sa slobodom ne izadje kao pobjednik mislim da je u ovpm trenutku siguran putnik u nizi rang takmicenja kao treci.
Mada kroz historiju ove lige je poznato da se pravila mjenjaju iz dana u dan zavisno od toga ko treba ispasti.
Mada kroz historiju ove lige je poznato da se pravila mjenjaju iz dana u dan zavisno od toga ko treba ispasti.
Konjuh-Sloboda 1
Sloga D-Vogosca 1
Maglaj-Iskra 1
Gorazde-Borac 2
Drina-Bosna V 2
Izvidac-Leotar 1
Sloga GV-Slavija 1
Evo predvidanja bez opisa da ne serem mnogo
Sloga D-Vogosca 1
Maglaj-Iskra 1
Gorazde-Borac 2
Drina-Bosna V 2
Izvidac-Leotar 1
Sloga GV-Slavija 1
Evo predvidanja bez opisa da ne serem mnogo
Pravi derbi komsijski, derbi kola koji vrijedi pogledat i najzanimljivija utakmica je KONJUH vs SLOBODA
Tesko se ovde moze sta prognozirat, vidjecemo hoce Uncanin razdrmat sta ekipu. Sloboda igra sve bolje i bolje
Bice ovde tuce borbe fajta pravog rukometa.
Dosta ima u Slobodi bivsih Konjuhovaca pa i sami Zivinicana koji ce se pokusat osvetit.
Misli daje sutra Konjuh napokon kompletan vracaju se Smajic i Marceta. I uz dobru odbranu s Modricembice blizi pobjedi 1 % ako bude na zadatku i Pavlovic napokon
Sloboda opasna sa svih pozicija ima bolje iskusnije jace igrace, dase igra recimo u Tz glat pobjeda Slobode ovako ?
Samo me interesuje jos nisam naso ko sudi kad bih to znao mogo bi naslutit pobjednika. Dosad su u ove dvije ekipe zakazali kod Konjuha Hamzic i kod gostiju Sidik i.mislim.dace oni sutra proradit ko tu bude uspjesniji bice pobjednik
Tesko se ovde moze sta prognozirat, vidjecemo hoce Uncanin razdrmat sta ekipu. Sloboda igra sve bolje i bolje
Dosta ima u Slobodi bivsih Konjuhovaca pa i sami Zivinicana koji ce se pokusat osvetit.
Misli daje sutra Konjuh napokon kompletan vracaju se Smajic i Marceta. I uz dobru odbranu s Modricembice blizi pobjedi 1 % ako bude na zadatku i Pavlovic napokon
Sloboda opasna sa svih pozicija ima bolje iskusnije jace igrace, dase igra recimo u Tz glat pobjeda Slobode ovako ?
Samo me interesuje jos nisam naso ko sudi kad bih to znao mogo bi naslutit pobjednika. Dosad su u ove dvije ekipe zakazali kod Konjuha Hamzic i kod gostiju Sidik i.mislim.dace oni sutra proradit ko tu bude uspjesniji bice pobjednik
Utakmica koju obavezno pratim, nadam se da ce stream biti dobarJuventud je napisao/la: ↑15 nov 2019, 22:38Pravi derbi komsijski, derbi kola koji vrijedi pogledat i najzanimljivija utakmica je KONJUH vs SLOBODA
Sloboda kvalitetnija ekipa igracki gledano
Ali sa konjuhom se nikad ne zna, dobili su borac...Ipak je Smajic kada je 100 % spreman individualno jedan od najboljih igraca lige, tu je jos kamberovic, husic, pavlak, pa i taj mladi sakic nije za podcijeniti, marceta na liniji...
Iskreno nadam se pobjedi Konjuha, jer bi eventualnom pobjedom slobode konjuh bio blizu ispadanja iz lige.
-
- Kontakt:
Konjuh-Sloboda 2
Sloga D-Vogosca 1
Maglaj-Iskra 1
Gorazde-Borac 1
Drina-Bosna V 2
Izvidac-Leotar X
Sloga GV-Slavija 1
Sloga D-Vogosca 1
Maglaj-Iskra 1
Gorazde-Borac 1
Drina-Bosna V 2
Izvidac-Leotar X
Sloga GV-Slavija 1
Nadam se samo dacu stic na derbi uzivo pogledati ako ne mislim daje stream iz Zivinica jako dobar i cak komentator da ima. Da gledam okrsaje dobrih prijatelja Memica - Smajic, Modric - Memic, Suhonjic- Smajic, itd
Omerovic sa svima, braca Hamzic jedan protiv drugog Extra ce bit i na tribinama

Omerovic sa svima, braca Hamzic jedan protiv drugog Extra ce bit i na tribinama
Nije mi jasna uprava konjuha, uz hamzica i memica bi sad bila ekipa za vrh tabele, ali hajde valjda se opamete ovu sezonu...Juventud je napisao/la: ↑16 nov 2019, 08:41Nadam se samo dacu stic na derbi uzivo pogledati ako ne mislim daje stream iz Zivinica jako dobar i cak komentator da ima. Da gledam okrsaje dobrih prijatelja Memica - Smajic, Modric - Memic, Suhonjic- Smajic, itd
Omerovic sa svima, braca Hamzic jedan protiv drugog Extra ce bit i na tribinama![]()
-
- Kontakt:
Radi li Maglaj stream?
Tesko ce se oni opametit, izgleda vise voli Jasko djalnut sebiham19 je napisao/la: ↑16 nov 2019, 09:30Nije mi jasna uprava konjuha, uz hamzica i memica bi sad bila ekipa za vrh tabele, ali hajde valjda se opamete ovu sezonu...Juventud je napisao/la: ↑16 nov 2019, 08:41Nadam se samo dacu stic na derbi uzivo pogledati ako ne mislim daje stream iz Zivinica jako dobar i cak komentator da ima. Da gledam okrsaje dobrih prijatelja Memica - Smajic, Modric - Memic, Suhonjic- Smajic, itd
Omerovic sa svima, braca Hamzic jedan protiv drugog Extra ce bit i na tribinama![]()
Svaka ekipa u PL mora imati live stream utakmice
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.