Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
-
JohnCleese
-
Kontakt:
Postao/la JohnCleese » 16 nov 2019, 10:55
dinoze je napisao/la: ↑16 nov 2019, 10:47
Bundesliga je napisao/la: ↑16 nov 2019, 10:27
Šta serete vas dvojica? Jel vam plaća neko da spinujete ovdje? Dovoljno je pogledati rezultate i igru u nikad slabijoj grupi. Što prije otjerati ublehu to bolje.
I ja mislim da Robi treba otici.
Jer cim Robi ode i dodje neko drugi, Visca ce podignuti glavu kada trci ili pokusava dodati, Besic nece gubiti lopte na nasaoj polovini i znati ce nabaciti dok ce Duljevic postati igracina. A odbrana ce nam biti granitna.
Prvih 20 minuta cemo igrati sistem koji odgovara Pjanicu, zatim narednih 20 malo cemo podrediti Kolasincu.
U drugom poluvremenu cemo poceti sa specijalom za Viscu, a zavrsnica ce pripasti Besicu koji ce cistim startovima smiriti igru i privesti mec kraju.
Cijelo vrijeme ce Dzeko trcati sto zbog sistema sto zbog straha jer ce novi trener imati dubok glas i vrlo jake psovke.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
-
bhfanatic14
-
Kontakt:
Postao/la bhfanatic14 » 16 nov 2019, 11:03
Vucevich je napisao/la: ↑16 nov 2019, 00:49
Da ostane upamceno!

a imali smo najjacu ekipu ikad sve igracine i majstori, tako su pisali clanovi ss. Foruma, svi kandidati za ligu 5 ! Hasagic-prosinek- Sehic, saric,civic, kovacevic, bajic, hodzic, milosevic,visca,kvrzic, cimerot, mihojevic, i ostali. Ova imena ostaju zapisana kao najgora generacija ikada Bh.fudbala! Najgori rezultat jedne repke u najlaksoj i najsmjesnijoj grupi ! Aferim! Sve se vraca sve se placa

SAVEZ NAPOLJE ! ! !
-
Wandelanoite
-
Kontakt:
Postao/la Wandelanoite » 16 nov 2019, 11:05
Peti smo u grupi iz 2. sesira mislim da takav rezultat nikad niko nije imao i SDA botovi dođu da brane Robija je li moguce biti takav kreten i za par maraka se spustiti na takav nivo i praviti od sebe debila i retarda kojem ce se smijati cijela drzava.
Rober Prosinecki je glavni i jedini krivac sto je reprezentaciju sveo na nivo Kazahstana, sto je u reprezentaciju uveo sumnjive igrace koji imaju kvalitet takav kakav imaju. Ovo nije reprezentacija BiH ovo je reprezentacija menadzera i SDA stranke.
Za mene jedan amater Sehic nikad nece biti ispred Begovica, jedan Kovacevic amatercina raspali igrac ispred 6,7 drugih stopera koji su po svemu bolji igraci, Elvis Saric igrac koji u Slobodi nije bio vazan igrac ispred veznjaka koji imaju ime u Evropi, Visca igrac koji ima 50 nastupa u repki i u 48 je bio najgori igrac iste ispred Hajrovica kojem lose utakmice mozes nabrojati na prste jedne ruke. Kako sam naveo ovo je SDA-menadzerska reprezentacija kojom rukovodi Robert Prosinecki koji je ocigledno svjestan da je nikakav strucnjak i da vise nikad nece imati ovakav posao pa gleda da sto duze ostane ovdje na takav nacin.
Pravi selektor koji neovisi od bh. mesetara i koji ce pozivati najbolje sto imamo i ova grupa ce se proci 10 od 10 puta.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
-
Zagor121
-
Kontakt:
Aj da vidimo sta ce biti,ja ionako ne ocekujem nista vise.Sinoc prvi put niti sam gledao tekmu niti pratio rezultat,samo tu i tamo upadao u forum da se ismijem.A vas koji ste gledali ovo na tv treba opeljesiti novcanim kaznama.Ove sto su bili na bilinom bi uz to poslao u zatvor.
Dan tmuran ja mahmuran
-
Zagor121
-
Kontakt:
Uz to vidim da i veci dio se jos nije opametio ovdje na forumu.Robi treba da leti i tu nema price,ali upirati u njega kao u jedinog krivca?Gospodo moja moze vam doci bilo ko za trenera,pa i njegovo velicanstvo Ferguson,ili ce raditi ovako kako je Robi radio,ili ima da leti.Savez je u caru sa nekim igracima,od igraca niko nista ne ocekuje,savez gura neke svoje kombinacije,rezultat ako se poklopi super,ako ne nikom nista,uvijek ima baraz,sljedece kvalifikacije itd.
Dan tmuran ja mahmuran
-
avenija
-
Kontakt:
Broj 1. Selektor se mora promjeniti, nema nacina na koji on moze vise motivasati igrace. Dzeko mu je okrenuo ledja a znamo sta to znaci. Vidjeli smo sinoc jer je sinocnja partija Dzeke najlosija u njegovoj reprezentativnoj karijeri. Šetač. Sanse da se plasiramo sa Prosineckim nisu 1 % nego 0%.
Broj 2. Gledati talijane i uciti, od ponasanja, oblacenja, drzanja, odnosa prema navijacima, medijima, gradjanima, odnosa prema dresu, prema nogometu. Fascinirali su me u ova tri dana. Kada imas tako uredjen sistem onda nista drugo se ni ne ocekuje nego ovakvi rezultati.
Broj3. Mislim da smo dobili paklenog igraca Krunica. Buducnost ce pokazati.
Broj4. BHF kako nema rezultata bira utakmice, pocevsci od nekih razloga sa majicom pa onda tuca sa krajisnicima pa sinoc opet populisticki potez kao djecu poslali. Ne smijete drugovi okretati ledja pogotovi vi koji morate ostati i nakon 5 poraza. Nastavite niz i u barazu i budite dosljedni ali ne onda ce biti hajp i onda ce opet biti "IN" reprezentacija.
Zadnja izmjena:
avenija, dana/u 16 nov 2019, 11:31, ukupno mijenjano 1 put.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
jasko_juve
-
Kontakt:
Postao/la jasko_juve » 16 nov 2019, 11:29
Wandelanoite je napisao/la: ↑16 nov 2019, 11:05
Peti smo u grupi iz 2. sesira mislim da takav rezultat nikad niko nije imao i SDA botovi dođu da brane Robija je li moguce biti takav kreten i za par maraka se spustiti na takav nivo i praviti od sebe debila i retarda kojem ce se smijati cijela drzava.
Rober Prosinecki je glavni i jedini krivac sto je reprezentaciju sveo na nivo Kazahstana, sto je u reprezentaciju uveo sumnjive igrace koji imaju kvalitet takav kakav imaju. Ovo nije reprezentacija BiH ovo je reprezentacija menadzera i SDA stranke.
Za mene jedan amater Sehic nikad nece biti ispred Begovica, jedan Kovacevic amatercina raspali igrac ispred 6,7 drugih stopera koji su po svemu bolji igraci, Elvis Saric igrac koji u Slobodi nije bio vazan igrac ispred veznjaka koji imaju ime u Evropi, Visca igrac koji ima 50 nastupa u repki i u 48 je bio najgori igrac iste ispred Hajrovica kojem lose utakmice mozes nabrojati na prste jedne ruke. Kako sam naveo ovo je SDA-menadzerska reprezentacija kojom rukovodi Robert Prosinecki koji je ocigledno svjestan da je nikakav strucnjak i da vise nikad nece imati ovakav posao pa gleda da sto duze ostane ovdje na takav nacin.
Pravi selektor koji neovisi od bh. mesetara i koji ce pozivati najbolje sto imamo i ova grupa ce se proci 10 od 10 puta.
Sehic je najbolji igrac ovih kvalifikacija, to dovoljno govori u kakvom smo stanju.. Kovacevic nema mjesta slazem se, ali isto tako nema ni Bicakcic koji je smijesan citave kvalifikacije, slazes se? Sjeti se gola u Grckoj, ispade ko mlijecni zub.. a i ostale tekme igra katastrofalno.. Saric prelos igrac, slazem se, sta je bolji Besic pa ga ne spominjes? Zadnji put igrao za lejletu kadr za svoj klub.. Ti da si selektor ne bi zvao Viscu koji igra svaku tekmu za svoj klub, najbolji igrac kluba ali slazem se da je za repku posve los.. Zvao bi Hajrovica koji je dao legendarni gol i koji je zadnji put igrao za Dinamo kad je Mamic bio u Hrvatskoj.. Zvao bi Kolasinca koji igra za Arsenal a za repku je katastrofalan.. jel moguce da takve arsine imate svi vi?? Sta su odigrali Bicakcic, Cimirot, Visca, Pjanic, Kolasinac ove kvalifikacije? Sta? Mani se vise tih gluposti vec budite realni ljudi. Prosinecki los i otice..9 od 11 igraca sto su igrali sinoc ce igrati baraz..to garantujem.. Kako samo stitite neke igrace i kako su vam kao dragi a svi ostali su losi jer su igraci od menadzera..Jajala ste prozivali godinama i kako je moguce da igra vam tam, lik igra za Udinese svaku yebenu utakmicu a nama ne valja..sam zato sto se umislili sebi da je on los i to je to.. Sve spade izgleda na Kovacevica i Sarica, ostali su med i mlijeko..STRASNO..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
Salih1984
-
Kontakt:
avenija je napisao/la: ↑16 nov 2019, 11:28
Broj 1. Selektor se mora promjeniti, nema nacina na koji on moze vise motivasati igrace. Dzeko mu je okrenuo ledja a znamo sta to znaci. Vidjeli smo sinoc jer je sinocnja partija Dzeke najlosija u njegovoj reprezentativnoj karijeri. Šetač. Sanse da se plasiramo sa Prosineckim nisu 1 % nego 0%.
Broj 2. Gledati talijane i uciti, od ponasanja, oblacenja, drzanja, odnosa prema navijacima, medijima, gradjanima, odnosa prema dresu, prema nogometu. Fascinirali su me u ova tri dana. Kada imas tako uredjen sistem onda nista drugo se ni ne ocekuje nego ovakvi rezultati.
Broj3. Mislim da smo dobili paklenog igraca Krunica. Buducnost ce pokazati.
Jes qurac najlosija,dzeki je svaka 2 u repki na onom nivou
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
-
Bundesliga
-
Kontakt:
Postao/la Bundesliga » 16 nov 2019, 11:31
jasko_juve je napisao/la: ↑16 nov 2019, 10:34
Otice on i ok je, kriv je. Trener leti.. Smatras li da je to rjesenje svih problema? Ne pokusavam da opravdam nista u vezi trenera vec pitam jel stvarno on jedini krivac za ovo sve? Ciro je Ciro pa je letio, svasta ste pricali, 6 komada od Portugala.. Znaci doce novi trener i oni ce trenirati u Zenici, nece bit kolaca, posjete familije,menadzera u i oko repke?? Ginuce za dres i poslije svake izgubljene cemo govoriti barem su dali sve od sebe? Ja mislim da ne..
Normalno da nije riješenje svih problema, ali većih problema definitivno jeste. Šta ti imaš biti trener kada je sve u rasulu, kada te niko od igrača ne slijedi i ne vjeruje u tebe? Tu treba doći do razlaza kao što je učinio Bayern sa Kovačem i odmah igraju mnogo bolje. Ne može biti gore od ovoga, a ja sam uvjeren da će biti mnogo bolje.
A vas dvojica bezobraznika i trolova samo pametujte. Taj sarkazam vam je jadan. Očigledno imate nešto od branjenja neodbranjivog. Ili ste Rvatine ili SDA botovi ili nešto treće.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
-
Wandelanoite
-
Kontakt:
Postao/la Wandelanoite » 16 nov 2019, 11:39
jasko_juve je napisao/la: ↑16 nov 2019, 11:29
Sehic je najbolji igrac ovih kvalifikacija, to dovoljno govori u kakvom smo stanju.. Kovacevic nema mjesta slazem se, ali isto tako nema ni Bicakcic koji je smijesan citave kvalifikacije, slazes se? Sjeti se gola u Grckoj, ispade ko mlijecni zub.. a i ostale tekme igra katastrofalno.. Saric prelos igrac, slazem se, sta je bolji Besic pa ga ne spominjes? Zadnji put igrao za lejletu kadr za svoj klub.. Ti da si selektor ne bi zvao Viscu koji igra svaku tekmu za svoj klub, najbolji igrac kluba ali slazem se da je za repku posve los.. Zvao bi Hajrovica koji je dao legendarni gol i koji je zadnji put igrao za Dinamo kad je Mamic bio u Hrvatskoj.. Zvao bi Kolasinca koji igra za Arsenal a za repku je katastrofalan.. jel moguce da takve arsine imate svi vi?? Sta su odigrali Bicakcic, Cimirot, Visca, Pjanic, Kolasinac ove kvalifikacije? Sta? Mani se vise tih gluposti vec budite realni ljudi. Prosinecki los i otice..9 od 11 igraca sto su igrali sinoc ce igrati baraz..to garantujem.. Kako samo stitite neke igrace i kako su vam kao dragi a svi ostali su losi jer su igraci od menadzera..Jajala ste prozivali godinama i kako je moguce da igra vam tam, lik igra za Udinese svaku yebenu utakmicu a nama ne valja..sam zato sto se umislili sebi da je on los i to je to.. Sve spade izgleda na Kovacevica i Sarica, ostali su med i mlijeko..STRASNO..
Sehic je uz Viscu najgori igrac ovih kvalifikacija to sto se vi fudbalske analfabete zapalite na par odbrana je vasa stvar i dokaz koliko ustvari pojma nemate. 17 golova smo primili sto je vise od 10 amaterskih reprezentacija u ovim kvalifikacijama. Kolasinac naravno da treba igrati jer nece valjda igrati amater Civic? Bicakcic isto tako treba biti tu uz Dilavera, Katica i Arslanagica kao cetiri nasa stopera. Besic svakako sa klupe moze donijeti energiju u trenucima kada treba svjezine i trke, dok Jajalo treba da igra u startnih 11 kao zadnji vezni iza Pjanica i Krunica sto odlicno radi u Udineseu.
Ti druze veze nemas o fudbalu nisi nikad igrao fudbal i ne treba uopste da komentarises i da pricas, ti si jedan propali navijac koji misli nesto da zna, a ustvari se samo brukas kao i 90% ovog foruma. Mi da imamo sistem koji trener mora da uspostavi i da igraju oni koji treba da igraju druga prica bi se pricala.
Najbolji primjer je Susic dok su igrali oni koji su trebali igrati imali smo rezultat, cim je pocelo mesetarenje pali smo.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
-
jasko_juve
-
Kontakt:
Postao/la jasko_juve » 16 nov 2019, 11:39
Bundesliga je napisao/la: ↑16 nov 2019, 11:31
Otice on i ok je, kriv je. Trener leti.. Smatras li da je to rjesenje svih problema? Ne pokusavam da opravdam nista u vezi trenera vec pitam jel stvarno on jedini krivac za ovo sve? Ciro je Ciro pa je letio, svasta ste pricali, 6 komada od Portugala.. Znaci doce novi trener i oni ce trenirati u Zenici, nece bit kolaca, posjete familije,menadzera u i oko repke?? Ginuce za dres i poslije svake izgubljene cemo govoriti barem su dali sve od sebe? Ja mislim da ne..
Normalno da nije riješenje svih problema, ali većih problema definitivno jeste. Šta ti imaš biti trener kada je sve u rasulu, kada te niko od igrača ne slijedi i ne vjeruje u tebe? Tu treba doći do razlaza kao što je učinio Bayern sa Kovačem i odmah igraju mnogo bolje. Ne može biti gore od ovoga, a ja sam uvjeren da će biti mnogo bolje.
A vas dvojica bezobraznika i trolova samo pametujte. Taj sarkazam vam je jadan. Očigledno imate nešto od branjenja neodbranjivog. Ili ste Rvatine ili SDA botovi ili nešto treće.
Jel ovo mene prozivas ovako ili??
Prosinecki je los,treba ici..Ne shvatas poentu. Otice,doce drugi i kad se opet usere hoce li opet biti do trenera? Kako ne razumijete da imamo te neke igrace koji igraju u nekim klubovima,vam tam, ali ne zele ili nece da daju maksimum za repku?? O tom se radi samo.. Igras za drzavu, predstavljas drzavu, i ti ne vjerujes u trenera i neces da dajes maksimum?? Pa je li to realno?? Izadji, oznoji dres, pogini za grb i reci na kraju tom Zutom - grijesis, los si, ne valja ovo, ne moze ovaj igrat..a ti ne das nista za repku, ama bas nista i sve se svali na trenera... OPET KAZEM, ne opravdavam trenera, ali ovako je isto otjeran i Mesa i Sajo i Ciro..Cuj, ne vjerujem ja u trenera i necu da igram..HALO BRANIS DRZAVNI GRB MAMLAZE!!!
-
DrFilgud
-
Kontakt:
Igraci bi morali bojkotovati tekmu protiv Lihtenstajna, odigrati za poraz ili nerijeseno.
Samo se tako mafija moze natjerati da otpusti ovog pijanog propaliteta, koji zna da nakon ovoga nigdje nece dobiti posao.
-
Bundesliga
-
Kontakt:
Postao/la Bundesliga » 16 nov 2019, 11:46
@jasko_juve
Ne druze, vec ovu dvojicu Dinoze i JohnCleese.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
-
Zagor121
-
Kontakt:
jasko_juve je napisao/la: ↑16 nov 2019, 11:39
Bundesliga je napisao/la: ↑16 nov 2019, 11:31
Jel ovo mene prozivas ovako ili??
Prosinecki je los,treba ici..Ne shvatas poentu. Otice,doce drugi i kad se opet usere hoce li opet biti do trenera? Kako ne razumijete da imamo te neke igrace koji igraju u nekim klubovima,vam tam, ali ne zele ili nece da daju maksimum za repku?? O tom se radi samo.. Igras za drzavu, predstavljas drzavu, i ti ne vjerujes u trenera i neces da dajes maksimum?? Pa je li to realno?? Izadji, oznoji dres, pogini za grb i reci na kraju tom Zutom - grijesis, los si, ne valja ovo, ne moze ovaj igrat..a ti ne das nista za repku, ama bas nista i sve se svali na trenera... OPET KAZEM, ne opravdavam trenera, ali ovako je isto otjeran i Mesa i Sajo i Ciro..Cuj, ne vjerujem ja u trenera i necu da igram..HALO BRANIS DRZAVNI GRB MAMLAZE!!!
Sa kim se ti raspravljas covjece?Pa upravo radi takvih savez nam sjedi jos uvijek cvrsto u sedlu i ni ne pomislja da ostupi.Nabavi novog trenera i sve ce bit ok.U srcu Bosna u glavi fosna,nisu bas ni u krivu ostali kad nas zajebavaju oko naseg umnog stanja i pameti.
Dan tmuran ja mahmuran
-
macak_
-
Kontakt:
A niko da napise da je sehic sinoc kriv za 2 gola. Donaruma je skinuo 2 zicera i to pokazuje sta golman znaci ekipi, bez obzira na sve greske u igri.
Pravda za flash-a!!!
-
Kaunas
-
Kontakt:
Vladan
Heba-Mujakic-Ogi-Seo
Cimirot-Krunic
Izet - Pjanke - Dulja
Dzeko
JEL TESKO ROBERTE?
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
Sviuodbranu
-
Kontakt:
Postao/la Sviuodbranu » 16 nov 2019, 11:49
I mi smo "bolestan "narod umjesto Robi odlazi, ori se volim te Bosno.
Previse igru gradimo oko Dzeke, neko nase selektore mora obavijestiti sa se formacija moze i promjeniti....Sa tri u sredini mi smo ko sir suplji
Nama odgovara ili 442 ili 451 ...
Saric, Cimirot, Kovacevic, Bajic i kompanija van, treba nam remont polako.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
-
jasko_juve
-
Kontakt:
Postao/la jasko_juve » 16 nov 2019, 11:49
Wandelanoite je napisao/la: ↑16 nov 2019, 11:39
jasko_juve je napisao/la: ↑16 nov 2019, 11:29
Sehic je uz Viscu najgori igrac ovih kvalifikacija to sto se vi fudbalske analfabete zapalite na par odbrana je vasa stvar i dokaz koliko ustvari pojma nemate. 17 golova smo primili sto je vise od 10 amaterskih reprezentacija u ovim kvalifikacijama. Kolasinac naravno da treba igrati jer nece valjda igrati amater Civic? Bicakcic isto tako treba biti tu uz Dilavera, Katica i Arslanagica kao cetiri nasa stopera. Besic svakako sa klupe moze donijeti energiju u trenucima kada treba svjezine i trke, dok Jajalo treba da igra u startnih 11 kao zadnji vezni iza Pjanica i Krunica sto odlicno radi u Udineseu.
Ti druze veze nemas o fudbalu nisi nikad igrao fudbal i ne treba uopste da komentarises i da pricas, ti si jedan propali navijac koji misli nesto da zna, a ustvari se samo brukas kao i 90% ovog foruma. Mi da imamo sistem koji trener mora da uspostavi i da igraju oni koji treba da igraju druga prica bi se pricala.
Najbolji primjer je Susic dok su igrali oni koji su trebali igrati imali smo rezultat, cim je pocelo mesetarenje pali smo.
Ti imas strasan problem. Zasto odma nesto pises-propali navijac vam tam?? Cemu to pametnjakovicu? Drzi se Gradine i ne mlati..
kako ti znas da ja nisam igrao fudbal nikad?? Tebi smeta Sehic.. 17 golova primili a da nije bilo Sehica primili bi 27.. Bicakcic nije kriv sto smo primili 17 golova vec je Sehic kriv.. Znas li fudbalski magu, da je prva linija odbrane spic i napad?? Znas li sta o pomjeranju linija?? Znas li da ako smo primili toliko golova da je kriv citav tim?? Katic i Arslanagic, nevjerovatno. Kolasinac mora igrati? Pa sta je odigrao? NAJGORI igrac kvalifikacija uz Sarica i Viscu.. Ali to je SEJO TENK, mora igrati.. Tebi je Bicakcic WC igrac, kud ces dalje.. Drzi se Gradine i pisanja po fb stranici i ti si taj koji nije sutnuo macku s praga nikad a kamoli loptu.. I da, da ne zaboravim..
Ti druze veze nemas o fudbalu nisi nikad igrao fudbal i ne treba uopste da komentarises i da pricas, ti si jedan propali navijac koji misli nesto da zna, a ustvari se samo brukas kao i 90% ovog foruma... Selam veliki.
-
Zagor121
-
Kontakt:
Znaci Robi treba da ide sad posluje Linhenstajna,ali i savez upravna garnitura komplet sa njim.To ako se ne desi slijedi nam slobodni pad,bez obzira ko bio sljedeci trener!!!!!
Dan tmuran ja mahmuran
-
coelho41
-
Kontakt:
Da nas hoće klepit Lihtenštajn
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.