Pa više od pola srba su **** koji glasaju za Radikale. Isto tako nisu ni svi Podrinjci isti, znam ok ljudi, al vecina su seljacine primjerenije vlasicu nego asvaltu.
Pa zar nisi i ti Podrinjac
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Pa više od pola srba su **** koji glasaju za Radikale. Isto tako nisu ni svi Podrinjci isti, znam ok ljudi, al vecina su seljacine primjerenije vlasicu nego asvaltu.
Ne misli se na vas dole nego gore one krezave kelje oko Zvornika. A jes djed iz Goražda
Slazem se u oba slucaja, ali nemoj zbog tih dobrih ljudi pisati takve stvari. Te dobre ljude i branim cijelo vrijeme.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Ko da su sve gospoda u Goraždu
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Sjecam se da je cesto pisao o Nisvetu Dzanki te kako se nada da ce napokon snimiti tu zajednicku emisiju kada se sretnu na nebu. Prerano mu se ostvarila zelja
Slazem se u oba slucaja, ali nemoj zbog tih dobrih ljudi pisati takve stvari. Te dobre ljude i branim cijelo vrijeme.
Al ruku na srce, digli bi migranti gore prosjek IQ i obrazovanja.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Sta su braca bijelog donijela to je cudo, nikad kod nas nije ovoliko bilo
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Al ruku na srce, digli bi migranti gore prosjek IQ i obrazovanja.
Uzalud ti govoriti neke stvari. Uzmi onda pusku i pobij gore sve sto hoda.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."