Dobar igrac, na stranu sto su nasi strucnjaci omalovazavali momka. Momak ima talenat i steta sto nije ostao.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Gledam ovu repku i ne mogu da se nacudim kakva smo mi pogan od naroda
Robi nas srozao ali bez ruzne rijeci od strane navijaca, zamisli da je Amaw (kako ga jadovi zovu)da je on dozivio ovakve poraze ja mislim da bi se orilo od tata slagiran,pa komplet familiju i zivu i mrtvu bi mu prozvali 

Ma ja zahvaljujem Bogu sto Amar nije preuzeo repku, upravo iz tih razloga. Ma da je imao sve pobjede opet bi bilo slagirani mu nastimao i takve stvari. Ma mogu mu se svi kurca napusiti. Sto ga vise mrze , mi ga vise volimo. Zivio nam Osim dragiKANA je napisao/la: ↑16 nov 2019, 00:29Gledam ovu repku i ne mogu da se nacudim kakva smo mi pogan od narodaRobi nas srozao ali bez ruzne rijeci od strane navijaca, zamisli da je Amaw (kako ga jadovi zovu)da je on dozivio ovakve poraze ja mislim da bi se orilo od tata slagiran,pa komplet familiju i zivu i mrtvu bi mu prozvali
![]()
naravno ,nego kad se sjetim price kad je bilo Robi/Amar sta ce Amar gdje je on igrao ,koga je on vodio ?Robija kad vide svi ce nas postovatiMamlaz je napisao/la: ↑16 nov 2019, 03:23Ma ja zahvaljujem Bogu sto Amar nije preuzeo repku, upravo iz tih razloga. Ma da je imao sve pobjede opet bi bilo slagirani mu nastimao i takve stvari. Ma mogu mu se svi kurca napusiti. Sto ga vise mrze , mi ga vise volimo. Zivio nam Osim dragiKANA je napisao/la: ↑16 nov 2019, 00:29Gledam ovu repku i ne mogu da se nacudim kakva smo mi pogan od narodaRobi nas srozao ali bez ruzne rijeci od strane navijaca, zamisli da je Amaw (kako ga jadovi zovu)da je on dozivio ovakve poraze ja mislim da bi se orilo od tata slagiran,pa komplet familiju i zivu i mrtvu bi mu prozvali
![]()

- kerimatomic1921
- Kontakt:
Kako sam se zazelio Grbavice. Protiv listice svim snagama od prve minute. Nema kalkulacija.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Vise od mjesec dana ce biti razlike izmedju tekme na Grbavici protiv Mladosti i sad protiv Sirokogkerimatomic1921 je napisao/la: ↑16 nov 2019, 11:24Kako sam se zazelio Grbavice. Protiv listice svim snagama od prve minute. Nema kalkulacija.

ovo ko ljetna pauza dodje
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- lijevapolutka
- Kontakt:
Prvi bi se nasi “zeljovci” upalili da nam objasne kakav je Amar i na koji nacin je osvajao titule, da je njegovo proslo i ostalo. Nek smo izgubili, a i u martu cemo baraz ispusitiMamlaz je napisao/la: ↑16 nov 2019, 03:23Ma ja zahvaljujem Bogu sto Amar nije preuzeo repku, upravo iz tih razloga. Ma da je imao sve pobjede opet bi bilo slagirani mu nastimao i takve stvari. Ma mogu mu se svi kurca napusiti. Sto ga vise mrze , mi ga vise volimo. Zivio nam Osim dragiKANA je napisao/la: ↑16 nov 2019, 00:29Gledam ovu repku i ne mogu da se nacudim kakva smo mi pogan od narodaRobi nas srozao ali bez ruzne rijeci od strane navijaca, zamisli da je Amaw (kako ga jadovi zovu)da je on dozivio ovakve poraze ja mislim da bi se orilo od tata slagiran,pa komplet familiju i zivu i mrtvu bi mu prozvali
![]()
-
- Kontakt:
Udjem ovdje ko u prvom rajhu. Mohikanac mozak pere avatarima.
Imal sta novog u vezi Ermina?

Imal sta novog u vezi Ermina?

Jel' to imaš statistiku u vidu pretrčanih kilometara, oduzetih lopti, driblinga itd. pa moram da "gatam" koji su najbolji naši?mohikanac12 je napisao/la: ↑15 nov 2019, 19:36Strašno.braco je napisao/la: ↑15 nov 2019, 19:33Jesi vidio lafinemohikanac12 je napisao/la: ↑15 nov 2019, 13:46Pet bez avatara na ovoj stranici, strašno.
![]()
@Braco, satro @Irfo nas pita "koji prostor".![]()
![]()
P.S. Da vidim kako pratis akciju @Braco. Tri "najbolja" u do sada odigranim utakmicama. Hajde mangupe.![]()

Dobrodošao.
Dado, Krpic i Stilic
Jel ovo onaj moj Mrki dobri stari ?MrkiMedo je napisao/la: ↑16 nov 2019, 12:32Prvi bi se nasi “zeljovci” upalili da nam objasne kakav je Amar i na koji nacin je osvajao titule, da je njegovo proslo i ostalo. Nek smo izgubili, a i u martu cemo baraz ispusitiMamlaz je napisao/la: ↑16 nov 2019, 03:23Ma ja zahvaljujem Bogu sto Amar nije preuzeo repku, upravo iz tih razloga. Ma da je imao sve pobjede opet bi bilo slagirani mu nastimao i takve stvari. Ma mogu mu se svi kurca napusiti. Sto ga vise mrze , mi ga vise volimo. Zivio nam Osim dragiKANA je napisao/la: ↑16 nov 2019, 00:29Gledam ovu repku i ne mogu da se nacudim kakva smo mi pogan od narodaRobi nas srozao ali bez ruzne rijeci od strane navijaca, zamisli da je Amaw (kako ga jadovi zovu)da je on dozivio ovakve poraze ja mislim da bi se orilo od tata slagiran,pa komplet familiju i zivu i mrtvu bi mu prozvali
![]()
Jos bih ja medju pozitivna dodao i Pavica i Zajmovica (gol ili asistencija svako 60 minuta)
A negativna Sinisa
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ovim putem bi izrazio sućut porodici preminule legende naše Bosansko-Hercegovačke Mladena Marića!
Počivaj u miru legendo!
Počivaj u miru legendo!
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Ne vidim kako je to povezano sa ovom temom
Tri najbolja igraca ove sezone:
Veselinovic, Veseli, Mladen
Veselinovic, Veseli, Mladen
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Pavić vrlo dobar u posljednje vrijeme, svaka mu čast. Nije nikako igrao na početku sezone, da bi onda u 10 kola upisao 4 asistencije i postao drugi asistent lige. U ligi samo Radović i Štilić imaju više asistencija od njega, tj 5. Samo još jedan dokaz da nema povlaštenih u ekipi, ko zasluži taj će i igrati. Pavić je primjer toga nakon neigranja na početku, trudom i dobrim partijama se izborio za svoje mjesto. S druge strane mu je i olakšalo to što Siniša i Srđan nemaju nijednu asistenciju, a i ne igraju nešto aman zaman. Ermin posljednji statistički učinak je imao protiv pitara kad je upisao asistenciju, jednostavno mora pravit veću prevagu. Dženo vrlo dobra statistika, u 250 minuta u ligi 2 gola i 2 asistencije, u kupu ima 2 gola. Drugi je strijelac ekipe uz Štilića ako računamo liga+kup.
Mladen Marić bio je veliki Željovac, viđao sam ga par puta na sjeveru i na zapadu, a i sjecam ga se kad je mortus pijan direktno iz kafane išao na finale kupa u Zenicu, poslije budalesao i cascavao raju, a sa sobom bio poveo i dvije ekstra mlade ribe onako za raju i zezanciju, inace malo bijelo, malo alkohol na kraju ga je izgleda i koštao, Počivao u miru !
Nego kako da uploadujem taj gif za profilnu, meni nece pa nece, jos skinem gif sa vasih profilnih ista domenzija i opet nista
Nego kako da uploadujem taj gif za profilnu, meni nece pa nece, jos skinem gif sa vasih profilnih ista domenzija i opet nista
MIHAJLOVIĆ !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.